Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın, tabii ki bende hastayım. Çocukları iyi ettim kendimi hasta ettim aferin bana
Ya Nego çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen.
Geçmiş olsun yaa güçsüz mü düştün
Onlara naptıysan kendine de yap çabucak toparlan inşallah kuzum Allah şifa versin
Bonus sen nasıl oldun

Ya keşke kk apartmanı olsa böyle de, sanalda değil de komşu olsak, hemen birbirimize kosardik.

Geçmiş olsun yaa güçsüz mü düştün
Onlara naptıysan kendine de yap çabucak toparlan inşallah kuzum Allah şifa versin

Ya Nego çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen.

Bonus sen nasıl oldun

Ya keşke kk apartmanı olsa böyle de, sanalda değil de komşu olsak, hemen birbirimize kosardik.
Sağolun içiyorum ilaç. Stres de çok bu ara tuttu hemen beni grip. Boğazım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Fizikselden ziyade ruhen hastalık kaldıracak durumda değilim hiç.

Sağolun içiyorum ilaç. Stres de çok bu ara tuttu hemen beni grip. Boğazım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Fizikselden ziyade ruhen hastalık kaldıracak durumda değilim hiç.

Ağrımaz inşallah düşünme öyle vücut c vitaminini tüketiyormuş stres anında sana o lazım şimdi yat uyu bakalım kalkınca daha iyi hissedersin inşallah

Nego eğer kötü olmazsan sıcak suya bir çay kaşığı zencefil at, bir dilim de limon. O çok iyi geliyor ben hasta hissedince hep öyle yaptım.
Gece anca kesildi başımın ağrısı uyuşukluğu var şimdi de. Gecede bi sıkıntılıydım zor uyudum
Hayır olsun Bonus
Gece teyzelerin çok dedikodusunu yapınca Allah çarptı beni midem karnım çok fenaydı aksi gibi sıcak su torbamda patladı. Hafif hafif karın ağrısı hala var :/
Geçmiş olsun musluk suyu.

Allah'ım herkese şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…