Günaydın, tabii ki bende hastayım. Çocukları iyi ettim kendimi hasta ettim aferin bana
Ya Nego çok geçmiş olsunGünaydın, tabii ki bende hastayım. Çocukları iyi ettim kendimi hasta ettim aferin bana
Bonus sen nasıl oldunGeçmiş olsun yaa güçsüz mü düştün
Onlara naptıysan kendine de yap çabucak toparlan inşallah kuzum Allah şifa versin
Geçmiş olsun yaa güçsüz mü düştün
Onlara naptıysan kendine de yap çabucak toparlan inşallah kuzum Allah şifa versin
Sağolun içiyorum ilaç. Stres de çok bu ara tuttu hemen beni grip. Boğazım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Fizikselden ziyade ruhen hastalık kaldıracak durumda değilim hiç.Ya Nego çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen.
Bonus sen nasıl oldun
Ya keşke kk apartmanı olsa böyle de, sanalda değil de komşu olsak, hemen birbirimize kosardik.
Ya Nego çok geçmiş olsun
Bol bol dinlen.
Bonus sen nasıl oldun
Ya keşke kk apartmanı olsa böyle de, sanalda değil de komşu olsak, hemen birbirimize kosardik.
Sağolun içiyorum ilaç. Stres de çok bu ara tuttu hemen beni grip. Boğazım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Fizikselden ziyade ruhen hastalık kaldıracak durumda değilim hiç.
Geçmiş olsun bol bol dinlenGünaydın, tabii ki bende hastayım. Çocukları iyi ettim kendimi hasta ettim aferin bana
Gece teyzelerin çok dedikodusunu yapınca Allah çarptı beni midem karnım çok fenaydı aksi gibi sıcak su torbamda patladı. Hafif hafif karın ağrısı hala var :/
Bilmiyorum ki havalarda güzeldi. Klasik mide ağrısına karın ağrısı eklendi. Randevu buldum gece 15 gün sonra ama olsun. Dedim her şer de bir hayır varmış.Üşüttün mü acaba musluk
Teşekkür ederim
Nego eğer kötü olmazsan sıcak suya bir çay kaşığı zencefil at, bir dilim de limon. O çok iyi geliyor ben hasta hissedince hep öyle yaptım.Sağolun içiyorum ilaç. Stres de çok bu ara tuttu hemen beni grip. Boğazım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Fizikselden ziyade ruhen hastalık kaldıracak durumda değilim hiç.
Hayır olsun BonusGece anca kesildi başımın ağrısı uyuşukluğu var şimdi de. Gecede bi sıkıntılıydım zor uyudum
Geçmiş olsun musluk suyu.Gece teyzelerin çok dedikodusunu yapınca Allah çarptı beni midem karnım çok fenaydı aksi gibi sıcak su torbamda patladı. Hafif hafif karın ağrısı hala var :/
Midende ne var kardeşim sıvı yemek karışık mi tuketiyorsun yoksaBilmiyorum ki havalarda güzeldi. Klasik mide ağrısına karın ağrısı eklendi. Randevu buldum gece 15 gün sonra ama olsun. Dedim her şer de bir hayır varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?