Sağol canım
Hayırlı olsun okuluKızlar geçmiş olsun. Allah şifa versin.Biz de oğlumla kreşten döndük öğlenci yaptırdık Hamilelik, doğum zorlar diye rica ettim.Sabah ikna etmek uzun sürdü gitmek istemediğini söyledi tabi ben ikna ettim Maşallah çok sevdi şimdilik.Ben ondan daha heyecanlıydım galiba. Yıkanmış kıyafetleri katlayıp yerleştirdim.Evi biraz toparladım ama nefes sıkıntısı yaşıyorum. Uzanıcam biraz.
Oyy geçmiş olsun canım Allah şifa versinsürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
cocuklarin ilacindan ictim biraz rahatlarsam kalkicam insallah
Çok sağol canım teşekkür ederim
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun tam hastalık mevsimisürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
Senin neyin var canım iyileşmedin miÇok sağol canım teşekkür ederim
Ev pislik içinde, küçük oğlan bu ara akıl almaz pis işler yapıyor her yer leke döküntü ağlıycam
Derdim çoktur hangisine yanayım negoooSenin neyin var canım iyileşmedin mi
Öyle yaptım nego o biraz uyuttu.Sağolasın musluğum sana da geçmiş olsun
Sıcak su torbası yerine pet şişe kullanabilirsin, bir beze sar kullanırken unutma.
Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun okulu
Günaydın, tabii ki bende hastayım. Çocukları iyi ettim kendimi hasta ettim aferin bana
Gece teyzelerin çok dedikodusunu yapınca Allah çarptı beni midem karnım çok fenaydı aksi gibi sıcak su torbamda patladı. Hafif hafif karın ağrısı hala var :/
sürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
Geçmiş olsun hepiciğinizeDerdim çoktur hangisine yanayım negooodiş bi yandan , mide ağrısı bi yandan grip bi yandan doğum son zamanlarının ağırlığı bi yandan hiç halim dermanım yok
Eh işteDaha iyimisin?
Allah yardımcın olsun canım zorDerdim çoktur hangisine yanayım negooodiş bi yandan , mide ağrısı bi yandan grip bi yandan doğum son zamanlarının ağırlığı bi yandan hiç halim dermanım yok
Sağol canımGeçmiş olsun hepiciğinizehavalardan heralde çok duyuyorum bu aralar dikkat edin kendinize
Allah razı olsun canım teşekkür ederimGeçmiş olsun hepiciğinizehavalardan heralde çok duyuyorum bu aralar dikkat edin kendinize
Son 1 haftaya göre bugün daha iyiyim elhamdulillah canımAllah yardımcın olsun canım zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?