Napıcan? Yarına yeşil mercimek var uzanıyorum kaldırma beni
Ben yeşil mercimekten çorba yaptım bugün çok güzel olduNapıcan? Yarına yeşil mercimek var uzanıyorum kaldırma beni
Tarhana çorbası bulgur pilavı ve bezelye düşünüyorumNapıcan? Yarına yeşil mercimek var uzanıyorum kaldırma beni
Başta linki görmedim doğaçlama deyince öpücük filan geldi sandım
Kitap okuyodum müzik dinlemeye başlamışım ne ara geçtiysemTarhana çorbası bulgur pilavı ve bezelye düşünüyorumvarmış yemeğin hadi dinlen madem
Menü güzel hemen yap iki tabak da uyumadan gömTarhana çorbası bulgur pilavı ve bezelye düşünüyorumvarmış yemeğin hadi dinlen madem
Başta linki görmedim doğaçlama deyince öpücük filan geldi sandım
Hemen bakıyorum ben bı ara bakmıştım ama o zaman oğluma hamileydim çok iş yapamiyordum o yüzden girmedim. Gruba girmesem de ne yapılacaksa yapmaya çalışırım.Hoşgeldinsen zaten nasıl kendin bulmadın burayı
İlk sayfaya bak genelde uyuyoruz yazanlara
İkisi de mis iyi yapmışınKitap okuyodum müzik dinlemeye başlamışım ne ara geçtiysem
Hemen bakıyorum ben bı ara bakmıştım ama o zaman oğluma hamileydim çok iş yapamiyordum o yüzden girmedim. Gruba girmesem de ne yapılacaksa yapmaya çalışırım.
Demesene öyle şeyler kilolar aldı başını gidiyoMenü güzel hemen yap iki tabak da uyumadan göm
Haşhaşın hamuru nasıldı açma gibi mi?Demesene öyle şeyler kilolar aldı başını gidiyoufak bi tadım tabi ki yaparım ama iki tabak yapmim inşallah amin
Ödev veriyor nego bazende vermiyor yapıyo yazıyo herkes işini gücünü.
Yaptığımız tembelliğide yazıyoruz
İşte bu amaç zaten motive olup sıkılmadan yapmakBen ozaman yarından itibaren başlıyorum yaptığım işleri yazmaya listede adım olmasa da olur. Ben girip düzenli yazarımYazılan yazıları da okurum motive olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?