Dediğiniz deterjanları ben de deneyeyim bir umut. Belki işe yarar. İlk yıkamada kokunca direkt ikinci defa yıkadım. Hemen asabilseydim koku geçerdi belki. Kuruyorlar şu an. Tekrar yıkamak durumundayım bugün. Belki kızlardan bir çözüm önerisi gelir. Kurtuluruz bu durumdan.Biz merdaneli çamaşır makinesi alalım en iyisi
Benim makinede çoğunluk sıvı kullanıyorum deterjan depolu tüm kokular birbirne karıştım artık
Bu ara persil kullandım gecen gün bir arkadaş yazmıştı bingonun yuvamın kokusu nun matiği çıkmış diye gözüm onda bulursam onu alayım dedim artık
Persil biterse ariyelin febrez kokulu sıvı deterjanı üzerinde koku giderici yazıyordu var onu deniyeceğim
Aslında daha çok israf oluyorben eğer kalır kokarsa önce çıkarıp açık havada havalandırıp tekrar yıkıyorum tekrar tekrar yıkamıyorum çünkü çözüm olmuyor en azından 2 defa yıkamak daha iyi
hayr olsun canım. Arada kabz hali oluyor,Rabbim icini ferahlatsinGünaydın kızlarben daha kahvaltı etmedim biliyonuz mu içim bi garip açtım inşirah dinliyorum sabahtır. Allahım hayra çevirsin inşallah
Amin lorikim amiiinhayr olsun canım. Arada kabz hali oluyor,Rabbim icini ferahlatsin
Böyle saçma hastalık görmedim durup durup burnum tıkanıyor
Allah tez vakitte şifa versin hepinize.Böyle saçma hastalık görmedim durup durup burnum tıkanıyor
Gece küçük oğlan öksürdü durdu. O da benim gibi burnu tıkanıyor akıyor geri düzeliyor. Hayır bir ay olacak ya, büyük oğlan da eşimde hiçbirşey yok. Biz iki çürük yumurta gibiyiz. O kadar takviye alıyoruz birde görsen.
D vitaminine yüklenicem daha çok artık, demek ki yetmiyor.
Tamamdir kavurma daha sağlıklı hem
Sonumuz o durD vitaminini tabağa döküp ekmek banalım ya damlayla olmuyo işte
İkisi de yok6 ekim ödevi
Kalorifer peteği silmek
Kombi silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Ya benimkiler temiz6 ekim ödevi
Kalorifer peteği silmek
Kombi silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?