Bakalım inşallah bir çözüm bulunurDediğiniz deterjanları ben de deneyeyim bir umut. Belki işe yarar. İlk yıkamada kokunca direkt ikinci defa yıkadım. Hemen asabilseydim koku geçerdi belki. Kuruyorlar şu an. Tekrar yıkamak durumundayım bugün. Belki kızlardan bir çözüm önerisi gelir. Kurtuluruz bu durumdan.
Ney var odamı hasta
30 ya da 40 derecede yıkıyorum mecburen. Toz deterjanı nedense pek sevmediğim için hep sıvı kullanıyorum ama dönüşümlü kullanabilirm. Yeter ki o kokular olmasın. Kıyafetlerimden soğudum. Hep böyle bir alttan alttan gelen su kokusu var.mimesis düşük ısılarda oluyor o sorun e yüksekte yıkayamıyoruz yıkandığı an çıkarmak lazım sürekli sıvı deterjanda koku yapıyo arada toz kullanıyorum renkli için.
Aynı şekilde renkli kıyafetler giyince de çabuk kokuyo
Bunu gelen Beko servisçisi de dediBakalım inşallah bir çözüm bulunurarkadaşlara tavsiyem eski makinaları olanlar kiymetini bilin yeni çıkan makinalarda pek hayır yok
Bende onu soracaktım ben Petek temizliği yapmadım sadece dışını siler geçerdimGünaydın kızlar. Peteklerin içini siliyor musunuz nasıl siliyorsunuz
Ben siliyorum üst kapağı acıyorumGünaydın kızlar. Peteklerin içini siliyor musunuz nasıl siliyorsunuz
Ne bileyim bonbonum bi ruh halim negatife düştü.
Abla zaten hastalıktan paçayı sıyıramadık birde ruhumuz daralmaya başladı hadi hayırlısıNey var odamı hasta
Peteklerin yeni tip mi ? Üst kapağı açıp kırmayalım şimdiBen siliyorum üst kapağı acıyorum
Senede iki defa siliyorum baharda ve son baharda
Geçmiş olsunAbla zaten hastalıktan paçayı sıyıramadık birde ruhumuz daralmaya başladı hadi hayırlısı
Evet yeni tip kız niye kırılsınPeteklerin yeni tip mi ? Üst kapağı açıp kırmayalım şimdi
Nasıl açılıyor ben hiç açmadımBen siliyorum üst kapağı acıyorum
Senede iki defa siliyorum baharda ve son baharda
Valla ben oranın açıldığını senden duydum ablaEvet yeni tip kız niye kırılsın
Benden mi duydun kız herkes siliyorValla ben oranın açıldığını senden duydum abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?