- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Tavuk mu?sihirli annem izliyorum cocukluguma döndüm. üzüldügüm sahne geldi aklıma. tavuk oğlu ve gelininden sikayetci oluyodu tavuk bu ayrintiyi neden unuttum
sihirli annem izliyorum cocukluguma döndüm. üzüldügüm sahne geldi aklıma. tavuk oğlu ve gelininden sikayetci oluyodu tavuk bu ayrintiyi neden unuttum
Tavuk mu?
hic izlemediniz mi
Hatırlıyorum tacı de ondan görüp duduyu şikayet ediyorduhic izlemediniz migelini sihirle tavuğa çevirmis kadini.
sarilmak istedim sanaHatırlıyorum tacı de ondan görüp duduyu şikayet ediyordu
Çoçuklar seyrederken bende seyrediyordum hiç o bölüm aklıma gelmiyorhic izlemediniz migelini sihirle tavuğa çevirmis kadini.
Mutfağı topladımEvi topladım
Mutfağı topladım (kahvaltı sofrası duruyor)
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Çöpleri attım
Dün gece mutfak ve banyo halısını yıkamıştım onları içeri aldım kurumuş
Biraz çay içeyim sonra Yapacaklarım
Mutfağı toplamak
Banyo yıkamak
Süpürüp silmek toz almak
Birde söktüğüm tv ünitesini çıkarıp monte etmek inşallah yani bunu yaparım
Sabah karga b.kunu yemeden kalkınca tv de bi o oluyordu geçen senesarilmak istedim sanaizlememisler hic
Hala varSabah karga b.kunu yemeden kalkınca tv de bi o oluyordu geçen sene
Kulübün hayalindeki kocaKaynanasını tavuğamı cevirmiş
Kim öğretti acabaBenim kıza kim öğretmiş bilmem hiç anlamadım devamlı robot süpürge istiyorum ben diyor. Allaha Allaha kimden öğrendi ki. Bak şimdi durduk yere neler öğretmişler
Bende şaştım kız alla allaKim öğretti acaba
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendineMerhaba kızlar, nasılsınız? ben de stresli bir gün geçirdim.İç çamaşırda lekelenmeler gördüm dr. kontrolüm vardı zaten oğlumu okula bırakıp eşimle gittik ablamda geldi sağolsun.İnsan korkuyor cidden yanında birileri olsun istiyor.Muayeneye girdim rahim ağzı kapalı dedi.Çok şükür kilo olarak bebek biraz daha toparlamış.Nts de de sancı çıkmadı şükürler olsun.Şimdilik yerinden hiç kalkma dedi dr.vişne suyu iç bol bol dedi birde.Bulunduğumuz yerde hiç küvez yokmuş bu bizi korkuttu.Anne karnında 1gün 1 gündür dedi.Annemlerde kalıyoruz herşeyin hayırlısı Rabbim büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?