Bunu nasıl kaçırmışımhic izlemediniz migelini sihirle tavuğa çevirmis kadini.
Geçmiş olsunMerhaba kızlar, nasılsınız? ben de stresli bir gün geçirdim.İç çamaşırda lekelenmeler gördüm dr. kontrolüm vardı zaten oğlumu okula bırakıp eşimle gittik ablamda geldi sağolsun.İnsan korkuyor cidden yanında birileri olsun istiyor.Muayeneye girdim rahim ağzı kapalı dedi.Çok şükür kilo olarak bebek biraz daha toparlamış.Nts de de sancı çıkmadı şükürler olsun.Şimdilik yerinden hiç kalkma dedi dr.vişne suyu iç bol bol dedi birde.Bulunduğumuz yerde hiç küvez yokmuş bu bizi korkuttu.Anne karnında 1gün 1 gündür dedi.Annemlerde kalıyoruz herşeyin hayırlısı Rabbim büyük.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
Merhaba kızlar, nasılsınız? ben de stresli bir gün geçirdim.İç çamaşırda lekelenmeler gördüm dr. kontrolüm vardı zaten oğlumu okula bırakıp eşimle gittik ablamda geldi sağolsun.İnsan korkuyor cidden yanında birileri olsun istiyor.Muayeneye girdim rahim ağzı kapalı dedi.Çok şükür kilo olarak bebek biraz daha toparlamış.Nts de de sancı çıkmadı şükürler olsun.Şimdilik yerinden hiç kalkma dedi dr.vişne suyu iç bol bol dedi birde.Bulunduğumuz yerde hiç küvez yokmuş bu bizi korkuttu.Anne karnında 1gün 1 gündür dedi.Annemlerde kalıyoruz herşeyin hayırlısı Rabbim büyük.
Hiç yok canım inş.gerek kalmazKüvez olan bi yere gitme durumunuz doğumu orda bekleme şansınız var mı? Hiç gerek kalmadan az daha dursun yavru inş
Selam canlar
Bugün yoğun bir gündü.
Yarın umarım verimli geçer .
Bonus nasıl oldun?
Diğer hasta arkadaşlar inşallah bir an önce toparlarsiniz hepiniz.
Cok ihtiyacım olan bir görevmis. Hastaneye gittik bugün buraya ile bakamadm yarın ki görevle bunu birlkte yapcm inşallah27 ekim ödevi
Banyo temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
Bu sene bakmıyorum artıkHala var
Sağol canımTeneffus Zili çok geçmiş olsun. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah minik kuş
Bekler inşallah minnoş küvezlik de bir durum olmaz Allah KerimMerhaba kızlar, nasılsınız? ben de stresli bir gün geçirdim.İç çamaşırda lekelenmeler gördüm dr. kontrolüm vardı zaten oğlumu okula bırakıp eşimle gittik ablamda geldi sağolsun.İnsan korkuyor cidden yanında birileri olsun istiyor.Muayeneye girdim rahim ağzı kapalı dedi.Çok şükür kilo olarak bebek biraz daha toparlamış.Nts de de sancı çıkmadı şükürler olsun.Şimdilik yerinden hiç kalkma dedi dr.vişne suyu iç bol bol dedi birde.Bulunduğumuz yerde hiç küvez yokmuş bu bizi korkuttu.Anne karnında 1gün 1 gündür dedi.Annemlerde kalıyoruz herşeyin hayırlısı Rabbim büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?