İzlemedim gıcık olurdumhic izlemediniz migelini sihirle tavuğa çevirmis kadini.
Yaaa a ha haBenim kıza kim öğretmiş bilmem hiç anlamadım devamlı robot süpürge istiyorum ben diyor. Allaha Allaha kimden öğrendi ki. Bak şimdi durduk yere neler öğretmişler
Vaktinde sağlıkla doğar İnşallahMerhaba kızlar, nasılsınız? ben de stresli bir gün geçirdim.İç çamaşırda lekelenmeler gördüm dr. kontrolüm vardı zaten oğlumu okula bırakıp eşimle gittik ablamda geldi sağolsun.İnsan korkuyor cidden yanında birileri olsun istiyor.Muayeneye girdim rahim ağzı kapalı dedi.Çok şükür kilo olarak bebek biraz daha toparlamış.Nts de de sancı çıkmadı şükürler olsun.Şimdilik yerinden hiç kalkma dedi dr.vişne suyu iç bol bol dedi birde.Bulunduğumuz yerde hiç küvez yokmuş bu bizi korkuttu.Anne karnında 1gün 1 gündür dedi.Annemlerde kalıyoruz herşeyin hayırlısı Rabbim büyük.
Yalnız o reklamlar sen en çok neye baktıysan onun reklamı çıkıyor,herkeste görünmüyor yani:)
Sağol gölgecim iyiyim sen nasıl oldun?Bonus nasılsın
Pazartesi hepsinin kapaklarını iç dış sildim.28 ekim ödevi
Mutfak dolaplarının alt kısımlarını dıştan silmek. Dileyen komple silebilir.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
Yüzde yüz değil ama 70 geldi şükür 4-5 günle iyi yırttım çok uzun gelmiyomuş bazılarındaBonus tat koku tamemen geldi mi?
En sevmediğim çay sitiliYeni çay demleme stili gördüm alt üst soğuk su koyuyorsun üste çayı da ekliyorsun sonra alt kaynadıkça üstte ısınıp demleniyormuş bayatlamıyormuş. Denemedim denemez olaydım. Bayatlamaz tabi üst ısınmadı bile
Ablamın komşusu yapardı hiç akılma yatmadığı için denemedimEn sevmediğim çay sitili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?