Dr mu demiş yani ya bu dr lara noluyo kendimi yapıyo testi tövbe estesim de demis arkadasi da test yaptirsak diye. gerek yok demis
onu diyorum zahmet olacak bisey degil ne bu yaniDr mu demiş yani ya bu dr lara noluyo kendimi yapıyo testi tövbe est
Geçmiş olsun loram yaonu diyorum zahmet olacak bisey degil ne bu yani
evet unutur muyumsimdi basliyorum eheheh
negom perisanlardayim ya esim cok hasta. hastaneye gitmesi icin gece zor ikna ettim arkadasi geldi zorla götürdü. corbasi ilacı kafa duman
aşk olsunne zaman uyudugumu gördün cok uyuyan biriymisim gibi
yok kuzum polis değil eşim. Ama nöbetli çalışıyor.
İyi de devlette dr suz yapılıyo test ben kaç kere direk verdim.onu diyorum zahmet olacak bisey degil ne bu yani
Bonusum bizim burda da ilk önce acile gidiyon giriş yapıyon. Sonra covid bölümünde doktora gidiyon o şikayetleri dinleyip öyle teste gönderiyor. Bir de mesela bizim burda gece 11 e kadar test yapılıyor. Belki öyle bir yere gitmiştir eşiİyi de devlette dr suz yapılıyo test ben kaç kere direk verdim.
En sonda pandemi hastanesinde trijayda dr gönderdi teste.
Ordan çıkıp başka yere gitseymişler keşke tekrar götürse arkadaşı covid olabilir ayşe
Hee bir de doktor şikayetleri dinleyip covid olabilir derse gönderiyor. Gripken ben gitmiştim ilk önce grip dedi tat koku yok deyince tamam test ver dedi. :/Bonusum bizim burda da ilk önce acile gidiyon giriş yapıyon. Sonra covid bölümünde doktora gidiyon o şikayetleri dinleyip öyle teste gönderiyor. Bir de mesela bizim burda gece 11 e kadar test yapılıyor. Belki öyle bir yere gitmiştir eşi
Bonusum bizim burda da ilk önce acile gidiyon giriş yapıyon. Sonra covid bölümünde doktora gidiyon o şikayetleri dinleyip öyle teste gönderiyor. Bir de mesela bizim burda gece 11 e kadar test yapılıyor. Belki öyle bir yere gitmiştir eşi
ben de seviyorum canım. Mesela kahvaltı masasını ona bırakıp çıkabiliyorumnöbetli çalışması güzel oluyo ben seviyorum
İlla yalan mı söylesin insanlar, ne acayip şeyler yaHee bir de doktor şikayetleri dinleyip covid olabilir derse gönderiyor. Gripken ben gitmiştim ilk önce grip dedi tat koku yok deyince tamam test ver dedi. :/
Belki saatlidir gittiği yerde. Ne bileyim. Doktorların hepsi test verin diyor bu doktor değişik çıkmış :/Normal öyle ama test başka yani covid ihtimalli hastayı zaten ilk muayne etmiyodu kimse araştırma hastanesi bide gidip direk test yaptırmak istiyorum dedim barkod verdi bina dışında test alanı var orda dediğin gibi dr var ama ayaküstü neydi şikayet dedi yazdı verdim testi
Ya niye öyle orası burda az belirtiye bile yapıyorlar test sağolsunlar.gerek yok demis. arkadasi diyor ki tekrar döndüm ben rica ettim corona değil demis.
Biraz ona itiyorlar. Tat ve koku gerçekten gitmişti bende eğer onda da teste gerek yok deseydi. Eklemlerin de ağrıyor diye itelerdimİlla yalan mı söylesin insanlar, ne acayip şeyler ya
İlla yalan mı söylesin insanlar, ne acayip şeyler ya
sagol canim.Geçmiş olsun loram yanasıl doktora denk gelmiş o öyle
bilmiyoruz ki üsütme demis amageçmiş olsun loram. uyusan fena olmazdı yalanci çıkmazdım yav
neyi var eşinin
yok doktor kagit yazmasi gerekiyormus. test yapilsin diye. baska yere gidiyim dedi de kalkamadi dahaİyi de devlette dr suz yapılıyo test ben kaç kere direk verdim.
En sonda pandemi hastanesinde trijayda dr gönderdi teste.
Ordan çıkıp başka yere gitseymişler keşke tekrar götürse arkadaşı covid olabilir ayşe
Sen dürtükle gitsin. Geç kalmasın.sagol canim.
bilmiyoruz ki üsütme demis ama
yok doktor kagit yazmasi gerekiyormus. test yapilsin diye. baska yere gidiyim dedi de kalkamadi daha
belirli hastanelerde öyle diye duydum doktor gerek duymadan.Ya niye öyle orası burda az belirtiye bile yapıyorlar test sağolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?