- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Ya sorma öyle zannediyor galiba daha dört ay varPamuk ipliğiyle mi bağlıymış oraya
Telefon kumanda en çok elimizde olanlarTünaydın kızlarr
Nego kumanda silme ödevini alıyorum canım:) Bana evdeki en pis şeyler onlar geliyor
Çok tecrübeli konuşmuşsunO hisse dikkat aman arkasi gelir onun bi bakmissin rüya görmüssun bile
Evdeysen sıcak tut kendini terlemeye calış cabuk atarsın insallahSelam arkadaşlar
Istanbul aksi gibi bugün çok soğukbahçede anma programı yaptik bugün ince giyinmişim bir de bahçe nöbeti bütün gün dondum
İnşallah hasta olmam titriyorum resmen pastil adaçayı ne bulursam takviye yapicam artık
Oo kötü olmuş. Bugün burası da acayip soğuk kar soğuğu var.Selam arkadaşlar
Istanbul aksi gibi bugün çok soğukbahçede anma programı yaptik bugün ince giyinmişim bir de bahçe nöbeti bütün gün dondum
İnşallah hasta olmam titriyorum resmen pastil adaçayı ne bulursam takviye yapicam artık
Perdeleri yıkıyorum ev ondan koktı buram buram. Dışardan gelince yaptığım ilk şey ev nasıl kokuyor diye koklamakKız okul çıkışı babasıyla takılacakmış
Bende bir market gideyim
Sizin şu yumoş vanilyalıyıda koklamak için en çok çıkıyorum
Doktoruna üzüldümBende gülüyorum her şeyde beni arıyor doktor görüldü atıyormuş artık
Amin canım inşallah
Tövbe est
Benim de alışmam lazım beni de tıkıyorMecbur alıştım nefesimi tıkıyor çünkü artık.
Başınız sağolsunCenazemiz var bir süre burada olamicam aneanemiz vefat etti pazartesi gnu
Kizlar bu camdaki sineklik tel oluyor ya o cikmiyor ya ne yaptimsa cikaramadim. Bilgisi olan var mi
Kapıya gelince nefes alıp veriyorum kapıyı açana kadar nefes almıyorum ki kokuyu daha iyi alayımPerdeleri yıkıyorum ev ondan koktı buram buram. Dışardan gelince yaptığım ilk şey ev nasıl kokuyor diye koklamak
Her gün perde mi yıkasam ne
Iki tane cikarilma yeri varVidalı mı nasıl çıkmıyot geçme yerlerindem çıkarıp takıyorum ben
Bu açıp kapatmak için menteşeye geçen yerler olmalıIki tane cikarilma yeri var Eki Görüntüle 2949570 şöyle mandal gibi bisey var iki tane ama nereye ittirecegimi bilmiyorum. Gecen cam silerken esime cikar dedim kirdi herseyi parcali cikardik
Tam resim atsana banaAktif Lora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?