- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin enfeksiyon zaten başımıza bela oldu inşaallah bidaha tekrarlanmazzCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Üst tarafı Dekolte vardı ama ne yalan diyeyim çok güzel görünüyorduHer yerin kapalı gördüysen tabi hayra yor
Uyurken kapalı olan ya da açık kalan yerlerinden bahsetmiştimÜst tarafı Dekolte vardı ama ne yalan diyeyim çok güzel görünüyordu
Alt tarafım kapalıydı
Önemli olan alt taraf zatenÜst tarafı Dekolte vardı ama ne yalan diyeyim çok güzel görünüyordu
Alt tarafım kapalıydı
Uyurken kapalı olan ya da açık kalan yerlerinden bahsetmiştim
Alt tarafım gayet tessetürlüydüÖnemli olan alt taraf zaten
Aman bacım havalar serin . G.t önrmli açıkta bırakmaAlt tarafım gayet tessetürlüydü
Bizim gelin bizden kaçar başını örter g....ü açar misali olmuştu
Ben hayra yordumAman bacım havalar serin . G.t önrmli açıkta bırakmadeğişik rüyalarda bulma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?