Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün kendimi ütüye adıyorum
Var mı benle bu eğlenceli aktiviteye katılan
Bugünkü işim Evi mutfağı toplayacağım
Ertelediğim ütüyü yapacağım
Ooo gene ütü rüya pek hayra çıkmadı bak. Ben almayayım sağol sana kolay gelsin

JES kozalak pekmezi ablam dedi enfeksyona iyi geliyormuş netten bir araştır erzurum tarafı yapıyormuş bende netten araştırıp çoçuklara alayım diye düşündüm

Kozalak pekmezinin faydaları nelerdir?
- Kozalağı pekmezi, bronşit ya da astım gibi solunum rahatsızlıklarını tedavisinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda öksürük önleyici ve balgam söktürücü özellikleri de vardır.
- Akciğerin temizlenmesine yardımcı olur ve akciğer rahatsızlıklarının ortaya çıkmasının önüne geçer.
- Grip ve nezle gibi sık karşılaşılan hastalıkların tedavisinde kullanılır.
- Hem çocukların hem yetişkinlerin bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Bağırsaklarda enfeksiyon ve mikrop oluşmasının önüne geçer. Böylelikle sindirim problemlerini daha başlamadan çözmüş olur. Kabızlık önleyici etkisi bulunmaktadır.
- Üst solunum yolu enfeksiyonlarının oluşmasına engel olur.
- Solunum yolu rahatsızlarından sonra vücutta hissedilen hastalık etkilerini azaltır.

Çok çok geçmiş olsun jesim Allah beterinden korusun. Öksürük için bitkisel bir şurup var bildiğim baya etkili o da istersen onu da bir dene
Sağolasın iki gözümün çiçeği. Valla yaz kullanırım. Bonus un dediği dut u da yaptım oda iyi geldi gece 2 saat rahat uyudum öksürmeden çoktandır.

Sağolasın canım benim Efo kelle paçanın hastasıyım valla tekrar yaptıracağım halaya getirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…