Ooo gene ütüBugün kendimi ütüye adıyorum
Var mı benle bu eğlenceli aktiviteye katılan
Bugünkü işim Evi mutfağı toplayacağım
Ertelediğim ütüyü yapacağım
Ama kırmızı elbise jilet gibi ütü isterOoo gene ütürüya pek hayra çıkmadı bak. Ben almayayım sağol sana kolay gelsin
Sağolasın iki gözümün çiçeği. Valla yaz kullanırım.Çok çok geçmiş olsun jesim Allah beterinden korusun. Öksürük için bitkisel bir şurup var bildiğim baya etkili o da istersen onu da bir dene
Sağolasın canım benimÇooooook geçmiş olsungelmeyince işgilendim çok şükür evdesin inşallah öksürükte kalmıyacak kendine dikkat et kemik suyuna çorba yapacak birileri varsa iste yada seviyorsan kelle paca iç halsızlığını alır inşallah. Şifa Allah dan
Adımı dağlara yaz yarimLa daha ne istiyorsun birde döğme yaptırak mı?
Teoşummm bensiz kaç tabak kızartma gömdün kim bilir
Seviyosan bol bol iç kemiklerinin ağrısını alır inşallahSağolasın canım benimEfo kelle paçanın hastasıyım valla tekrar yaptıracağım halaya getirsin bize.
Ooo hemşeri dutluk da buradaymış sağolasınJES çok geçmiş olsun .
Bi kelle paça bide öpücüğün hastasıyımSeviyosan bol bol iç kemiklerinin ağrısını alır inşallah
Çok teşekkür ederim canımJES çok geçmiş olsun.
Sağolasın allah razı olsun. Vallahi doğru dedin hastaneye rabbim düşürmesin şuan kilit her yerÇok geçmiş olsun allah acil şifa versin enfeksiyon zaten başımıza bela oldu inşaallah bidaha tekrarlanmazz
İkisinide sevmiyorumBi kelle paça bide öpücüğün hastasıyım
Evinin önüne duvar grafitisi yapayım siprey boyaylaAdımı dağlara yaz yarim
Buğulu camlara kaz
Bu sabah gömdüm 1 tabakTeoşummm bensiz kaç tabak kızartma gömdün kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?