Evettt halimize şükretmek gerekSağolasın allah razı olsun. Vallahi doğru dedin hastaneye rabbim düşürmesin şuan kilit her yer
Artık burdayımOoo hemşeri dutluk da buradaymış sağolasın
C Capanin Gururu Teyom tavsiye etmişti Allah ne muradı varsa versinSağolasın iki gözümün çiçeği. Valla yaz kullanırım.Bonus un dediği dut u da yaptım oda iyi geldi gece 2 saat rahat uyudum öksürmeden çoktandır.
Evinin önüne duvar grafitisi yapayım siprey boyayla
İşine yaramışsa ne mutlu banaC Capanin Gururu Teyom tavsiye etmişti Allah ne muradı varsa versin
Bende öyle hiç halim yok aklım buz dolabın sebzelik içinde bugün inşaallahh yavaş yavaş yapabilecemGunaydin herkese biraz hasta gibiyim ama bugun yapabildiğim kadar mutfak temizleyeceğim kızlar mutfağı kötü
İlk defa duydum dur bakalım bu da eklensin listeyeJES kozalak pekmezi ablam dedi enfeksyona iyi geliyormuş netten bir araştır erzurum tarafı yapıyormuş bende netten araştırıp çoçuklara alayım diye düşündüm
Kozalak pekmezinin faydaları nelerdir?
- Kozalağı pekmezi, bronşit ya da astım gibi solunum rahatsızlıklarını tedavisinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda öksürük önleyici ve balgam söktürücü özellikleri de vardır.
- Akciğerin temizlenmesine yardımcı olur ve akciğer rahatsızlıklarının ortaya çıkmasının önüne geçer.
- Grip ve nezle gibi sık karşılaşılan hastalıkların tedavisinde kullanılır.
- Hem çocukların hem yetişkinlerin bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Bağırsaklarda enfeksiyon ve mikrop oluşmasının önüne geçer. Böylelikle sindirim problemlerini daha başlamadan çözmüş olur. Kabızlık önleyici etkisi bulunmaktadır.
- Üst solunum yolu enfeksiyonlarının oluşmasına engel olur.
- Solunum yolu rahatsızlarından sonra vücutta hissedilen hastalık etkilerini azaltır.
Efo yeminle harcanıyorsunSıra sıra zeytinler
Bir dala dizildiler
İsimini Tabaklara yazdık
İlaki kalbine yaz dediler
JES gelsin buda
Kozalak şurubu dediler bize de macun şeklinde bişeya aldık iyi geldi eşimeİlk defa duydum dur bakalım bu da eklensin listeye
Bonbon öksğrmekten yıldım yemin ederim şuan yazarken bile öksürüyorumKozalak şurubu dediler bize de macun şeklinde bişeya aldık iyi geldi eşime
Sırtına yabıştırayım bi tane mökkemBonbon öksğrmekten yıldım yemin ederim şuan yazarken bile öksürüyorum
Minareden atlarım
Çok ara verdik bilemiyorumMinareden atlarım
Bonus seni kıtlarım
Yohaanasını zaten nefes alamıyom hık diye gideyimSırtına yabıştırayım bi tane mökkem
Yokluğumda daha çok özlersin sanmıştımÇok ara verdik bilemiyorum
Yohaanasını zaten nefes alamıyom hık diye gideyim
Yokluğumda daha çok özlersin sanmıştım
Amin tesekkur ederimAllah zihin açıklığı versin.
Bence alan calis dicektim (sizde alan puan acisindan daha etkili diye biliyorum?) ama dün gece yazmissin birazcik gec kaldim galibaOğlanı uyutunca bugün azcık keyif yapayım diyordum ama seni görünce ders çalışasım geldi. Alan mı çalışayım tarih mi de bana karar veremedim
Off cok gecmis olsun canim yaCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?