- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Dur nereye eline bi pıcak verince kendine gelirsin sen özlemissindir hastaykenYohaanasını zaten nefes alamıyom hık diye gideyim
Yakında kitapcılardaEfo yeminle harcanıyorsun
Anlamlı Ütü yapan kadın grafitisi cizerimöyle şeyler hayal etme annem sen ütü yapıcan
https://ty.gl/oedsmttt9v canım bu şurup eczanelerde de oluyor yalnız dikkat et çocuk için olanı alma içerikleri farklıSağolasın iki gözümün çiçeği. Valla yaz kullanırım. @Bonus un dediği dut u da yaptım oda iyi geldi gece 2 saat rahat uyudum öksürmeden çoktandır.
biraz çalıştım ama alan değilAmin tesekkur ederim
Bence alan calis dicektim (sizde alan puan acisindan daha etkili diye biliyorum?) ama dün gece yazmissin birazcik gec kaldim galiba
Naptin calisabildin mi?
Ders calisirken keyif yapmissindir diye düşünüyorum türk kahveni höpürdetirken kokulu mumu yakıp test cözmemiz yok mu
Off cok gecmis olsun canim yaagir atlatan herkes böyle söylüyo zaten. Cok sukur bitmis ama dikkat et kendine öksürük falan hemen gecmez ufak bir sey tetikliyo hemen
Cocuklarda kusma ates ishal yapan bir hastalık varmis. Kardeşimin eşi salı gunden beri hastanede dikkat edinMerhaba, günaydın. Dün siteye uğrayamadım, bugün de pek aktif olamayacağım sanırım. Dün kızımın aşısı vardı. Gece rahatsızlandı. Ateşi çıktı, kustu birkaç kez. Huzursuzdu çok. Uyuyamadım ben de. Çocuk uyudukça fırsatım olursa dinlenmeye çalışacağım bugün.
Dün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Banyoda duran bir raf vardı. O düştü dün. Her yer parfüm, süs bitkisi toprağı oldu. Onları temizledim,
Kızı aşıya götürüp getirdik,
Bir makina çamaşır yıkandı.
Cocuklarda kusma ates ishal yapan bir hastalık varmis. Kardeşimin eşi salı gunden beri hastanede dikkat edin
Mikroskop getirinÖzledik işte daha kaç saife yazalım
Geçmiş olsunCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Sağolasın civcikim dikkat edeceğiz bakalım geçer inşallahAmin tesekkur ederim
Bence alan calis dicektim (sizde alan puan acisindan daha etkili diye biliyorum?) ama dün gece yazmissin birazcik gec kaldim galiba
Naptin calisabildin mi?
Ders calisirken keyif yapmissindir diye düşünüyorum türk kahveni höpürdetirken kokulu mumu yakıp test cözmemiz yok mu
Off cok gecmis olsun canim yaagir atlatan herkes böyle söylüyo zaten. Cok sukur bitmis ama dikkat et kendine öksürük falan hemen gecmez ufak bir sey tetikliyo hemen
Şuan varya Hepinizin totoyu kesmek istiyorumDur nereye eline bi pıcak verince kendine gelirsin sen özlemissindir hastayken
Aklıma geldim kör misin videosu geldi
Sağolasın iki gözümJES hosgeldin çok geçmiş olsun canım. ne kadar yüksekmiş enfeksiyonun. hepsini okuyamadım mesajların daha iyisin inşallah
picagini dolaba koymuştuk geldiğine göre verebiliriz tekrar
YouTube sen yine geldin mi yaz yorma beniben bilmiyorum onu
Sağolasın iki gözümcrp 54 yavrum ya
Verin ülen pıçağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?