Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şuan su içince bile boğazımdan acı ve yumruk oluşuyor

Negooooooo nerdesin negooooooooo az kalsın pamuğu tıkıyorlardı nego
Önce çok geçmiş olsun sonra insan bir yazar bizde nette sorun var diyoruz
Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun

üşeniyorum tatlı yapmaya sudeeee
bizde zencefilli kurabiye var bence yeter:)
Ha ha kim yaptı ya zencefilli kurabiye en son a101 den nimet in kini almıştım kaç sene önce hala kutusu durur

Abur cubur var baya evde aslında da ben kendim uğraşasim var

Cocuklarda kusma ates ishal yapan bir hastalık varmis. Kardeşimin eşi salı gunden beri hastanede dikkat edin
Kardeşinizin eşine geçmiş olsun diliyorum.
Yaşadığımız durum aşıya bağlı bir durumdu neyse ki. Ateş devam ediyor ama keyfi yerinde kızımın. Teşekkür ederim.
rota virüs salgını var bu aralar inşallah geçer bu günler
İnşallah geçer bu günler. Çocukları çok yıpratıyor bu salgın çünkü. Çoğunlukla okul çağı çocuklarında görüldüğü için okula giden yakınlarınızla biraz dikkatli görüşün dedi doktorumuz da. Kendimiz de dikkat ediyoruz zaten.

Bugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?

Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklı pasta
Kabak tatlısı diyo
Elmali kurabiye yap bence yanina da kahve ya da cay ooohh
Evde de fazla elma var ama yarisi çürük onlari ayıklayıp rendeleyip sekerle pisirip elmali kurabiye yapasim var da benim de. Kendimi tutuyorum. Ayni sekil yapip rende olarak buzluga atcam galiba. Kurabiye yapcagim zaman çıkarırım ici hazir olur artık

Bugün yaptiklarim;
Evi havalandir kahvalti rutin
Yataklari topladım camasir katladim
Makineye camasir attim astım
Ders çalıştım
Evi supurttum, vidaladım
Temizlik sonrası dusumu aldim kahve iciyorum sonra derse devam
Yemek var zaten de. Ayiklancak nar var onu hallederim, elmalari temizleyip buzluga atcam
Bir de bikac parca ütü yapmam lazim
Baska da bir sey yapmam bugün yeter yaptiklarim elmali kurabiye krizim tutmazsa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…