- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
YouTube sen yine geldin mi yaz yorma beni
Anasını bile ağlattım bu saate yemek mi bırakırım benonu okudum da yani çok fazla anlamında ne kadar yüksek dediydim:)
yemeğini yemeyene picak yok. yedin mi yemeğini
Anasını bile ağlattım bu saate yemek mi bırakırım ben
Seni üzmek istemem ama 1 yıl geçti azıcık üşütsem öksürmeye başlıyorumBonbon öksğrmekten yıldım yemin ederim şuan yazarken bile öksürüyorum
Canlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Şuan su içince bile boğazımdan acı ve yumruk oluşuyor
Önce çok geçmiş olsun sonra insan bir yazar bizde nette sorun var diyoruzNegooooooo nerdesin negooooooooo az kalsın pamuğu tıkıyorlardı nego
Etiketleri okumuş bideÖnce çok geçmiş olsun sonra insan bir yazar bizde nette sorun var diyoruz
Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsunSağolasın iki gözümcrp 54 yavrum ya
Verin ülen pıçağımı
Bugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Ha haüşeniyorum tatlı yapmaya sudeeee
bizde zencefilli kurabiye var bence yeter:)
Kardeşinizin eşine geçmiş olsun diliyorum.Cocuklarda kusma ates ishal yapan bir hastalık varmis. Kardeşimin eşi salı gunden beri hastanede dikkat edin
İnşallah geçer bu günler. Çocukları çok yıpratıyor bu salgın çünkü. Çoğunlukla okul çağı çocuklarında görüldüğü için okula giden yakınlarınızla biraz dikkatli görüşün dedi doktorumuz da. Kendimiz de dikkat ediyoruz zaten.rota virüs salgını var bu aralarinşallah geçer bu günler
Bugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Kes totosunuEtiketleri okumuş bide
Elmali kurabiye yap bence yanina da kahve ya da cay ooohhBugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Canım ekler pasta istiyor kocam alsın benceBugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Bizim pazartesi başlıyor birinci gün. Şimdilik kitaplardan veriyor1.gün ödevi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?