Düzenli Evimiz & Hayatımız

Adimi gormeyince icim bi burkuldu. Beni cok cabuk gozden cikarmissin nego baskan Oysaki evim savas alani su an beni etiketlemeye devam eder misin titizler kralicesi

Ayy kafam karıştı evet okulun sistemi öyle öğleden sonrada iki ders görüp geliyorlar :)

Ama haksız mıyım, girip iki mesaj yazmak zor mu
Beni banladilar haksiz yere nego. Cok sinirlendim 5 gun oyle yoktum zaten. Sonra bir soguma geldi. Sonra bdv ye daldim derken misafir falan vallahi koptum topikten. Cezama raziyim. Hepinizin evine temizlige geleyim affedileyim

Mühür kimdeyse süleyman odur yani
Mağdur olmaz kimse artık zor yani. Mecburlar çözüm bulmaya
Yalandan silmek
Eline sağlık canım
Nego yatili misafirim vardi gecen haftadan beri. Katilamadim topige uzun sure. Ama artik burdayim Yok olmalarima alistin sanirim
Ben tekrar geldiim
Bilmem artık haber vermeyenlere atarlıyım

Rabbim şifa versin inşallah dilimin dondugunce ettim dua çok geçmiş olsun
cok cok tesekkur ederim gercekten iyi ki varsiniz .. biraz once cikti annem persembe belli olucakmis sonuc dualarin gucune gercekten inaniyorum

Beni banladilar haksiz yere nego. Cok sinirlendim 5 gun oyle yoktum zaten. Sonra bir soguma geldi. Sonra bdv ye daldim derken misafir falan vallahi koptum topikten. Cezama raziyim. Hepinizin evine temizlige geleyim affedileyim
Benim kızdığım da o ya sitede her yere yazılıyor buraya yazılmıyor
Habersiz gidersen daha da barışmam

Benim kızdığım da o ya sitede her yere yazılıyor buraya yazılmıyor
Habersiz gidersen daha da barışmam
Giybet, entrika, kv,elti falan cekiyo beni bi duramiyom yazmadan napayim Tamam tamam haber ederim bundan sonra

Dünün ödevini yaptım bugün, sehpa masa silindi, çekmeceler yarına artık

Bugün kalktım pilatese gittim. Geldim yatak odası, salon, mutfak toparladım. Elektrik süpürgesi açtım ama yalandan oldu biraz, koltuk vs çekmedim, toz aldım, kapılarımı sildim, yemek yaptım, bulaşık makinası boşalttım, yenilerini yerleştirdim, banyoyu elden geçirdim, bir de çamaşır katlarsam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…