Sana da inşallah kolay gelmiştir.Geç kaldım ,geldim geldim. mont ceket kavgası yaptık :) tamam bende başlıyorum kolay gelsin :)
Haklısın gerçekten o konudaTürk malı olmayan ürünleri muadili olduğu sürece kullanmıyorum canım
Adimi gormeyince icim bi burkuldu. Beni cok cabuk gozden cikarmissin nego baskanHanımlar aklıma ödev gelmiyor artık, herkes aklında ki ödev fikirlerini yazarsa yeni bir liste yaparım bende
@malipina
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@SchonerDuft
@KIRMIZI
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
Ayy kafam karıştıAce daha beyaz yapıyor. Püskürtme şişesine koyup püskürüyorum hem çok gitmiyor hem de çok kokmuyor öyle. Ama kullanacağım yer çok kötü değilse bingo klorsuz kullanıyorum
Aa eve mi geliyor?
Nego sizin okul işi düzeldi mi?
Rabbim şifa versin inşallah dilimin dondugunce ettim dua çok geçmiş olsuncok cok tesekur ederim.Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin insallah
Ama haksız mıyım, girip iki mesaj yazmak zor muAdimi gormeyince icim bi burkuldu. Beni cok cabuk gozden cikarmissin nego baskanOysaki evim savas alani su an beni etiketlemeye devam eder misin titizler kralicesi
Beni banladilar haksiz yere nego. Cok sinirlendimAma haksız mıyım, girip iki mesaj yazmak zor mu
Mağdur olmaz kimse artık zor yani. Mecburlar çözüm bulmayaMühür kimdeyse süleyman odur yani
Yalandan silmekTuvalet ve tuvalet girişi yıkandı. Lavabosu temizlendi. Banyo,klozet temizlendi. Ayna lavabosu temizlendi. İki paket çamaşır yıkandı. Serildi. Bir paket katlandı kaldırıldı.ev toplandı, süpüruldu, silindi,toz alındı. Koltuklar yalandan silindi ( mama, çikolata şeker lekeleri) .mutfak koltukları gerçekten silindi. İkramlık hazirliycam şimdi.
Bilmem artık haber vermeyenlere atarlıyımNego yatili misafirim vardi gecen haftadan beri. Katilamadim topige uzun sure. Ama artik burdayimYok olmalarima alistin sanirim
Ben tekrar geldiim
cok cok tesekkur ederim gercekten iyi ki varsiniz .. biraz once cikti annem persembe belli olucakmis sonuc dualarin gucune gercekten inaniyorumRabbim şifa versin inşallah dilimin dondugunce ettim dua çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin.su an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindim
Bu son olsun bu sooooğğnBilmem artık haber vermeyenlere atarlıyım
Benim kızdığım da o ya sitede her yere yazılıyor buraya yazılmıyorBeni banladilar haksiz yere nego. Cok sinirlendim5 gun oyle yoktum zaten. Sonra bir soguma geldi. Sonra bdv ye daldim derken misafir falan vallahi koptum topikten. Cezama raziyim. Hepinizin evine temizlige geleyim affedileyim
Hayırlı haber alın inşaallah canımcok cok tesekkur ederim gercekten iyi ki varsiniz .. biraz once cikti annem persembe belli olucakmis sonuc dualarin gucune gercekten inaniyorum
Benim az kaldı banyo wc tamam dır beyazları yıkadım astım açık renklileri attım iki oda süpürdum sildim bebis ağladı onunla ilgilendim uyuttum akşam olmadan diğer odaları da halletmem lazımÖldüm ya ben
Giybet, entrika, kv,elti falan cekiyo beni bi duramiyom yazmadan napayimBenim kızdığım da o ya sitede her yere yazılıyor buraya yazılmıyor
Habersiz gidersen daha da barışmam
insallah canmHayırlı haber alın inşaallah canım ❤
günaydın kizlar annem bugün kemik taramasina giricek dua eder misiniz cok ihtiyacim var farkli kisilerden belki Allah kabul eder
26 Kasım Ödevi
Sehpa, masa vs silmek
İki çekmece düzenlemek
@malipina
@Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@HedefeDogru
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?