Düzenli Evimiz & Hayatımız

He ben yanlış anlamisim Ocak değil de fırın kısmı benim derdim
Estf. Ben yanlış anlamışımdır kikiki
yine yağçöz marc en iyisi hatta hem spreyini alıyorum hem yedek şişeyi.( Pardon yani ben spariş veriyorum, aşkımcım alıyor kikikiki )Sprey olmayan çok daha yoğun fırın için ideal.

Allah kolaylık versin, benimki de 3.sınıf

İş bitmez

Doğru söylüyorsun. İşten gelince sözde iş yapmıyorum ama 1 saat zor oturuyorum. Bu akşam yaptıklarım; gelince banyo yaptım, namaz kıldım. Sonra sofra kur yemek ye. Bulaşık makinesini dün akşam açmıştım onu boşalttım. Bulaşıkları koydum. Tezgahı sildim. Mutfağı süpürdüm. Biraz oturdum. Tembellik yapma dedim kalktım tuvalet lavabo temizledim. Çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim. Arada sigara molalarım oldu. Meyve yedik onların bulaşıklarını kaldırdım. Yarım saat oturayım okunacak dualarım var onları okuyup yatarım. Sigara içmesem ve internette takılmasam kendime daha çok zaman kalacak ama ikisini de bırakamıyorum

Yedeğin yoğun olduğunu bilmiyordum

günaydın :)
hepimizin evinde ftura ve garanti belgelerinin fotoğrafların olduğu bir çekmece vardır.
süresi dolan evrakları makbuzları ayıklamak gerekli :)

Kendini yorgun hissedenlere, kendini eksik hissedip suçlayanlara herkeslere gelsin sabah şarkısı.
Nolursa olsun güzel başlayalım güne daha kaç günümüz var ilerde bilmiyoruz ❤
Tam olarak bugün öyle hissettim. Hatta şu an, merhametli olmak için dualara bakıyordum. Anneligimi sorguluyorum bugün yine..

Günaydınlar
Dün eve baya geç gittim toplantı vardı okulda, akşama misafirliğe gidecektik, hemen yemek yaptım, duş aldım hazırlandım, mutfağı topladım, ortalığı toparladım çıktım, ödevi yapamadım
Bugün ikisini birlikte yapacağım eve gidince umarım

Kesinlikle katılıyorum ben de 2 çocukla oturup ağlayasim geliyor bazen . Küçüğün kendince sorunları oluyor ama büyüğün sorunları farklı oluyor allah yardımcın olsun .
Bazen biz hep birlikte ağlıyoruz dördümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…