Ellerine sağlık canım, normal artık yorulmanEve geldim,
Yemek yapıldı,
Duş alındı,
Fatura dosyam ve TV ünitesinin 2 çekmecesi ve ip bölümü düzenlendi, fazlalıklar atıldı
Süpürgem temizdi
Süpürgeliklere bugün enerji bulamadım, yarın yapabilirim, geriden geldim ödevlerde, bu hafta biraz yorgun dönüyorum okuldan
Ellerine sağlık canımÖdevleri tamamladım çok yoruldum ama bitti sonunda ben bu kadar sık ev süpürmuyordumiki makina çamaşırı da hallettim akşam yemeğini de yaparsam tamam dır :)
Hüzün de lazım değil mi canım bazenHayrola Negom niye hüzne soruyoruz seni? Diyet listelerine, temiZlik sayfalarına sormak daha uygun olmaz mıydı?
Çok şükür, çok şükür canımelhamdulillah sonuclar temiz ciktikaraciger kaldi sonrasi da ameliyat. dualariniz icin tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize
İyiyim Negom otobüsteyim sen nasılsın?Ellerine sağlık canım, normal artık yorulman
Ellerine sağlık canımiyi bir şey mi peki bu kadar sık süpürmek
Hüzün de lazım değil mi canım bazen
Nasılsın?
Çok şükür, çok şükür canım
Offf çok üzüldüm kuzum yaa çok geçmiş olsunKırılmış
Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyorİyiyim Negom otobüsteyim sen nasılsın?
Hoş geldinSelam tatlı kızlar
Bayadır gelememiştim. Bugün kocam hazır nöbetteyken ve ben bir başıma kalmışken bir selam etmeye geldim.
Napıyosunuz temizliğe devam mı?
Geçmiş olsun canım benim bi arkadaş da senin gibiydi migren önleyici ilaç kullanıyor başı ağrımıyor hiç.....nöroloji vermiş ilacı....Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyor
Harika kesinlikle daha bi enerjik oldum kiloda verdim tertemiz oldu evim :)) bide fazlalık eşyaları kıyafetleri falan atma ödevi olsa herkez atınca bende atarım belkiEllerine sağlık canım, normal artık yorulman
Ellerine sağlık canımiyi bir şey mi peki bu kadar sık süpürmek
Hüzün de lazım değil mi canım bazen
Nasılsın?
Çok şükür, çok şükür canım
Yapıyor muydum ki negom bilmiyor musun beni yavHoş geldintemizlik bitmez bizde
Sen artık temizlik hiç yapmazsın dimi, ne güzel
Allah razı olsun canım ❤Offf çok üzüldüm kuzum yaa çok geçmiş olsun
Migren mi var ? Sana da geçmiş olsun. Eğer dayanılmayacak gibiyse acilde iğne vurdur. Bir keresinde tam üç hafta baş ağrısı geçmemişti. Gittim iğne vurdular. Geçti. Sonra dedim ki üç hafta acı çekmeye ne gerek varmış.Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyor
Canım bir sürü şey için mr a girdim ama hal ağrım için bir türlü gitmedim. Hacamat düşünüyorum bakalımGeçmiş olsun canım benim bi arkadaş da senin gibiydi migren önleyici ilaç kullanıyor başı ağrımıyor hiç.....nöroloji vermiş ilacı....
O ödevi de veriyorum canım ara ara, veririm yineHarika kesinlikle daha bi enerjik oldum kiloda verdim tertemiz oldu evim :)) bide fazlalık eşyaları kıyafetleri falan atma ödevi olsa herkez atınca bende atarım belki
YaaaYapıyor muydum ki negom bilmiyor musun beni yav
Ben ♥ Düzensiz Ev & Hayat
Şimdi tabi daha da yapmadığım için eşim ve annem sağolsun ellerinden öperim
Ama tabi siz beni örnek almayın tatlı kızlar siz yapın ben kötü bir örneğim
Biliyorum canım, bir kaç kere gittim iğne yaptılarMigren mi var ? Sana da geçmiş olsun. Eğer dayanılmayacak gibiyse acilde iğne vurdur. Bir keresinde tam üç hafta baş ağrısı geçmemişti. Gittim iğne vurdular. Geçti. Sonra dedim ki üç hafta acı çekmeye ne gerek varmış.
Hastane ve okul başlı başına yorucu işler zaten canımselamlar herkese..
bugun evi topladim supurdum sildim (supurgelikleri de)
gunumun yarisi hastane ve okulda gecti geldim yemek yaptim
banyoyu dipli temizledim
dus aldim oturuyorum
aynen yarin yine gidicem okulaHastane ve okul başlı başına yorucu işler zaten canım
Şimdi mesaj geldi bize de yarın okulda rehberlik programı varmış, öğretmen lütfen gelin yazmış. Yoruldum her gün bir yerdeyim, evimde sakin sakin oturmayı özledimaynen yarin yine gidicem okula
aynen bende rehberlige gidicemŞimdi mesaj geldi bize de yarın okulda rehberlik programı varmış, öğretmen lütfen gelin yazmış. Yoruldum her gün bir yerdeyim, evimde sakin sakin oturmayı özledim
İkisi aynı anda okulda olunca oturabiliyorum artık bu seneaynen bende rehberlige gidicem
sen ne guzel.evde sakin oturuyomussun
darisi bana diycem deee kucuk daha 2 yasindaİkisi aynı anda okulda olunca oturabiliyorum artık bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?