Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık canım, normal artık yorulman
Ödevleri tamamladım çok yoruldum ama bitti sonunda ben bu kadar sık ev süpürmuyordum iki makina çamaşırı da hallettim akşam yemeğini de yaparsam tamam dır :)
Ellerine sağlık canım iyi bir şey mi peki bu kadar sık süpürmek
Hayrola Negom niye hüzne soruyoruz seni? Diyet listelerine, temiZlik sayfalarına sormak daha uygun olmaz mıydı?
Hüzün de lazım değil mi canım bazen
Nasılsın?
elhamdulillah sonuclar temiz cikti karaciger kaldi sonrasi da ameliyat. dualariniz icin tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize
Çok şükür, çok şükür canım

İyiyim Negom otobüsteyim sen nasılsın?

Selam tatlı kızlar
Bayadır gelememiştim. Bugün kocam hazır nöbetteyken ve ben bir başıma kalmışken bir selam etmeye geldim.
Napıyosunuz temizliğe devam mı?
Hoş geldin temizlik bitmez bizde
Sen artık temizlik hiç yapmazsın dimi, ne güzel

Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyor
Geçmiş olsun canım benim bi arkadaş da senin gibiydi migren önleyici ilaç kullanıyor başı ağrımıyor hiç.....nöroloji vermiş ilacı....

Harika kesinlikle daha bi enerjik oldum kiloda verdim tertemiz oldu evim :)) bide fazlalık eşyaları kıyafetleri falan atma ödevi olsa herkez atınca bende atarım belki

Hoş geldin temizlik bitmez bizde
Sen artık temizlik hiç yapmazsın dimi, ne güzel
Yapıyor muydum ki negom bilmiyor musun beni yav
Ben Düzensiz Ev & Hayat
Şimdi tabi daha da yapmadığım için eşim ve annem sağolsun ellerinden öperim
Ama tabi siz beni örnek almayın tatlı kızlar siz yapın ben kötü bir örneğim

Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyor
Migren mi var ? Sana da geçmiş olsun. Eğer dayanılmayacak gibiyse acilde iğne vurdur. Bir keresinde tam üç hafta baş ağrısı geçmemişti. Gittim iğne vurdular. Geçti. Sonra dedim ki üç hafta acı çekmeye ne gerek varmış.

Geçmiş olsun canım benim bi arkadaş da senin gibiydi migren önleyici ilaç kullanıyor başı ağrımıyor hiç.....nöroloji vermiş ilacı....
Canım bir sürü şey için mr a girdim ama hal ağrım için bir türlü gitmedim. Hacamat düşünüyorum bakalım
Harika kesinlikle daha bi enerjik oldum kiloda verdim tertemiz oldu evim :)) bide fazlalık eşyaları kıyafetleri falan atma ödevi olsa herkez atınca bende atarım belki
O ödevi de veriyorum canım ara ara, veririm yine
Yaaa sakın kızlar lütfen örnek almayın yüreğime indirmeyin
Biliyorum canım, bir kaç kere gittim iğne yaptılar

selamlar herkese..
bugun evi topladim supurdum sildim (supurgelikleri de )
gunumun yarisi hastane ve okulda gecti geldim yemek yaptim
banyoyu dipli temizledim
dus aldim oturuyorum
Hastane ve okul başlı başına yorucu işler zaten canım

Şimdi mesaj geldi bize de yarın okulda rehberlik programı varmış, öğretmen lütfen gelin yazmış. Yoruldum her gün bir yerdeyim, evimde sakin sakin oturmayı özledim
aynen bende rehberlige gidicem
sen ne guzel.evde sakin oturuyomussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…