Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üfürükcüden sonra bdv ye adim adim ilerliyoruz daha neleri varda ne sen oku ,ne ben yazipta ofkeleneyim kotu olma yolunda cok maharetlidir..kimse eline su dokemez ovunmek gibi olmasin
İdealleri benim hayatimi mahvetmek icin kurmus kisaca bosanma davasi actim ne cocuklarim nede kendim icin nafaka,tazminat istedim..aileler biliyo ... esimin ailesi dunden razi..benimkiler vaktinde bizi dinlemedin simdide ne halin varsa gor diyolar ..esim (dil aliskanligi ) , bosanmaya yanasmadi..neyseki bol seyahatli bi istede cok gormucem yuzunu aralikta gidecek 3-4 ay sonra gelecek.. hayatimizda zaten hep griydi rengi ,alistik..oglumda alisir yakinda.
elhamdulillah sonuclar temiz cikti karaciger kaldi sonrasi da ameliyat. dualariniz icin tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize
Superrr cok sevindim Allah dermansiz dert vermesin,tekrarini yasamasin insallah
Bende çocukları izliyorum, enerji atmaya çalışıyorlar ama benim geçmeyen baş ağrımla hiç hoş olmuyor
Cok gecmis olsun

Günaydın negom! Dün ben sadece uyudum, pilates agzimi burnumu kırdı resmen Bugün artık tüm eve girişiyorum, supurgelikler de dahil

Günaydın.
Kızımın kolu iyileşene kadar ödevleri yapamayacağım Nego . Yürüyor yaa akli kesmiyor, sürekli düşüyor. Dün b. makinesini acayim dedim düştü yüzünü kapıya vurdu.
Sabah erken kalkar evi toparlarım. Akşam da eşim gelince yaparım biraz. Bu şekilde idare edeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…