Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oy kıyamam, iyileşsin bir an önce kuzu Sen isi gücü bırak iyileşene kadar, kırıkla bir gün yaşadı, kolay mi, bir de iyileşme süreci. Doktorun dediği gibi küçük ya çabuk kaynar insallah

Oy kıyamam, iyileşsin bir an önce kuzu Sen isi gücü bırak iyileşene kadar, kırıkla bir gün yaşadı, kolay mi, bir de iyileşme süreci. Doktorun dediği gibi küçük ya çabuk kaynar insallah
Aminnnn
Öyle yapacağım, Rabbim beterinden korusun

kuzum benim, çocuklarda kırıklar çok daha çabuk iyileşiyor onların kemikleri hemen geri kaynıyor. İnşallah hemencecik iyileşecek

Dun aksama kadar elektrik yoktu hicbişey yapamadım. Simdide yeni uyandık. Gece 3 de uyuduk oda yarım yamalak. Oğlum hic durmuyo. 2 dişi de cıkmaya baslamış..
Neyse simdi başliyim işlere

Tamam canım tabi ki sen yavrunla ilgilen, alçı ağır ya denge sağlayamaz şimdi.
Eline sağlık canım
Günaydın herkese.
Ödev güzelmiş en sevdiğim şey evden gereksiz birşeyi atmak :) bende oğlumdan fazla giremiyorum bu ara çok hırçın ve mızmız. Ama takipteyim.
Tamam canım
Evden eşya çıkarmayı demeyecektin

Hangi birini atayım şimdi
En az iki tane at mesela bugün
Dun aksama kadar elektrik yoktu hicbişey yapamadım. Simdide yeni uyandık. Gece 3 de uyuduk oda yarım yamalak. Oğlum hic durmuyo. 2 dişi de cıkmaya baslamış..
Neyse simdi başliyim işlere
Kolay gelsin canım

Ödev düşündüğüm şey çıktı
Siz bu fazla kıyafet ve eşyaları nasıl evden çıkarıyorsunuz? Ben vazgeçemiyorum

Zar zor uyuttum. Ağrısı yok çok şükür. Elini oynatmasın diye kolluk aldık. Onu da beğenmiyor hanımefendi
Canım ne kadar az oynatırsa o kadar çabuk kaynar, benim oğlan çok oynattı o yüzden 40 gün durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…