Teşekkür ederim canımmTamam canım tabi ki sen yavrunla ilgilen, alçı ağır ya denge sağlayamaz şimdi.
Eline sağlık canım
Tamam canım
En az iki tane at mesela bugün
Kolay gelsin canım
Oynatmayı bırak bile isteye alcisini bir yerlere vuruyor.Canım ne kadar az oynatırsa o kadar çabuk kaynar, benim oğlan çok oynattı o yüzden 40 gün durdu
Tahmin ediyorumOynatmayı bırak bile isteye alcisini bir yerlere vuruyor.nasıl engelleyeceğim bilmiyorum
Eline sağlık canım epey iş yapmışınKahvaltı sonrası mutfağı topladım,sırf makineyi boşaltması var diye elde yıkadım 2 seferçok su harcıyorum diye kızıyorumda kendime.. oğlanla oyalandık uyuduk kalktık büyükler yemeğe geldi öğlene. Yine toplama faslı.. evi süpürdüm,1 sepet çamaşır yıkadım,kurutmaya attım. Yılın ilk siftasını yaptık :) kalkıp namazımı kılıp yemeğe girişicem. 2 tane musluk parlattım birde ödevi kısmen yapmış oldum:)
Ağrısının olmamasına çok sevindim. Kiyamam çiçek böcek çiz belki sever :)Zar zor uyuttum. Ağrısı yok çok şükür. Elini oynatmasın diye kolluk aldık. Onu da beğenmiyor hanımefendi
Maşaallah canım eline sağlıkBende iki odanın camini sildim oğlumun kuculenlerini ayırdım kızımin eskimislerini attım yaptımcamlarını sildiğim odaları süpürdum sildim şimdide banyoyu ovup muslukları parlatıcam :)
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin. Miniğe geçmez umarımNego kocamin gribi bugun bana da gecti cok mutsuzuum Kari koca evde maskeyle geziyoruz cocuga bulasmasin diye
Odevi yapamayacagim bugun nego. Ara ara evi havalandiracagim yapabilirsem de bir supurge tutacagim sadece. Her yerim agriyor ya sakat gibiyim
Eline sağlık canım ve de afiyet olsunBütün evbaüpürüldü silindi
Tozlar alındı
Banyo tuvalet temizlendi
Çamaşır asıldı katlandı
1 tane giyilmeyen pantolon giyim kumbarası için ayırıldı
Şimdi kendime bir kısır yapıp yiyeceğim
oyyYarının ödevini şimdi vereyim belki vaktim olmaz.
30 Kasım Ödevi
Bulaşık makinesini çekip altını, etrafını silmek, isteyen içini de temizleyebilir
malipina
Bonus
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
B BUSR4
Kmsl Hnd
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
Amecey
Alicja
Bende sevmem canıım böyle havaları ama müzik açıp öyle iş yapıyorum, sende dene istersenoyybugün elimi sürmedim hicbirseye
bir degisik haller mutfagi dahi biraktim esim toplucakAllah gunah yazmasinda bu havalari sevemiyorum.ruhum sıkılıyor migren tutuyor ýaz gelsin
Bu ödevi akşamdan vermek harika yarın işe gitmeden kendiminayarlar yaparımYarının ödevini şimdi vereyim belki vaktim olmaz.
30 Kasım Ödevi
Bulaşık makinesini çekip altını, etrafını silmek, isteyen içini de temizleyebilir
malipina
Bonus
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
B BUSR4
Kmsl Hnd
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
Amecey
Alicja
Bundan sonra öyle yapayım benBu ödevi akşamdan vermek harika yarın işe gitmeden kendiminayarlar yaparım
Çok sevinirim yatmadan önce bir ödev hepimize iyi gelir sabaha kalkar yaparızBundan sonra öyle yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?