Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,sırf makineyi boşaltması var diye elde yıkadım 2 sefer çok su harcıyorum diye kızıyorumda kendime.. oğlanla oyalandık uyuduk kalktık büyükler yemeğe geldi öğlene. Yine toplama faslı.. evi süpürdüm,1 sepet çamaşır yıkadım,kurutmaya attım. Yılın ilk siftasını yaptık :) kalkıp namazımı kılıp yemeğe girişicem. 2 tane musluk parlattım birde ödevi kısmen yapmış oldum:)

Eline sağlık canım epey iş yapmışın

Bugün yapacaklarım

Ev süpürülecek
Ev silinecek
Toz alınacak
Wc temizlenecek
Çamaşır asılacak
Buzdolabı silinecek
Çöp kovaları değişecek
Bir iki çekmece düzenlenecek
Halılar fırçalanacak

Son düzenleme:
Nego kocamin gribi bugun bana da gecti cok mutsuzuum Kari koca evde maskeyle geziyoruz cocuga bulasmasin diye
Odevi yapamayacagim bugun nego. Ara ara evi havalandiracagim yapabilirsem de bir supurge tutacagim sadece. Her yerim agriyor ya sakat gibiyim

Bende iki odanın camini sildim oğlumun kuculenlerini ayırdım kızımin eskimislerini attım yaptım camlarını sildiğim odaları süpürdum sildim şimdide banyoyu ovup muslukları parlatıcam :)
Maşaallah canım eline sağlık
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin. Miniğe geçmez umarım

Eline sağlık canım ve de afiyet olsun

Neler yaptım

Mutfak tezgahını sildim
Buzdolabını sildim, düzenledim
Kuruyemiş vs vardı onları kavanozlara koydum
Çıkan bulaşıkları yıkadım
Mutfak halısını fırçaladım, süpürüp kaldırdım
Mutfağı süpürdüm
Fırını ve bulaşık makinesini çektim altlarını, etrafını sildim
Yeri sildim

Kuşların kafesleri temizledim
Dağınıklığı topladım
Toz aldım
Halıları fırçaladım
Evi süpürdüm, sildim
Wc temizledim
Çamaşır astım
Çöp kovalarını değiştirdim, yıkadım

oyy bugün elimi sürmedim hicbirseye
bir degisik haller mutfagi dahi biraktim esim toplucak Allah gunah yazmasinda bu havalari sevemiyorum.ruhum sıkılıyor migren tutuyor ýaz gelsin

oyy bugün elimi sürmedim hicbirseye
bir degisik haller mutfagi dahi biraktim esim toplucak Allah gunah yazmasinda bu havalari sevemiyorum.ruhum sıkılıyor migren tutuyor ýaz gelsin
Bende sevmem canıım böyle havaları ama müzik açıp öyle iş yapıyorum, sende dene istersen

Bu ödevi akşamdan vermek harika yarın işe gitmeden kendiminayarlar yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…