- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum inş.Dr katarak olmuş erken yaşta görünmesi nadir aca bir hastalıkmı var diye sorgularken
Eşim iyi maşallah dedi
O gün bir garininkini tarifini sardım tahta gibi olduÇift yufka sıkı sardın mı bişey olmaz
O gün bir garininkini tarifini sardım tahta gibi oldubir meth etmeyle bitiremedi şöyle çırtıdak böyle çıtırdak at kafam yarılsın kafanda çıtırdasın
Evet ya genelde öyle oluyor benim de dikkatimi çekti o yüzden o çok övünen kişilerin tarifini uygulamıyorum ben de.O gün bir garininkini tarifini sardım tahta gibi oldubir meth etmeyle bitiremedi şöyle çırtıdak böyle çıtırdak at kafam yarılsın kafanda çıtırdasın
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum inş.
Vermemişimdir
Hepsinden bir subardağı soda süt yağdı aralarına sürdüm buzlukta beklettimTepsiye dizmeden önce suya batırıyomusun?
Sen yapamamışsın garıya niye çamur atıyonO gün bir garininkini tarifini sardım tahta gibi oldubir meth etmeyle bitiremedi şöyle çırtıdak böyle çıtırdak at kafam yarılsın kafanda çıtırdasın
Bugün hep dışardaydım. Evdeki işlerimi yazayım.
Mutfak toplandı.
Çamaşır asıldı. Toplandı.
Ev süpürüldü.
Market alışverişi yapıldı.
Beşik düzenlendi.
Yemek yapıcağım ama ne yapcağım hiç bir fikrim yok. Tembel işi önerilerinizi bekliyorum.
Doğru bilmediğin ayranı yoğurda değişmiyeceksinEvet ya genelde öyle oluyor benim de dikkatimi çekti o yüzden o çok övünen kişilerin tarifini uygulamıyorum ben de.Ben denenmiş arkadaş eş dosttan yemek pasta tarifi vs. alıyorum.
Ne dediyse yaptım ama kuş mu kondurayımSen yapamamışsın garıya niye çamur atıyon
Katı yağ ve sıvı yağ karışık sürüyorum içine azda elimle su serpiyorum iki kata da aynısını yapıyorum en son tepsiye dizmeden suya batırıyorum öyle diziyorum yumurta sürüyorum.
Dolapta dinlenirse hatta dondurucuya girerse daha güzel oluyor.
Pişince hemen çıkarma fırından o zaman sönemez çıtırlaşıyo zaten.
Çok eriyen peynir kullanırsan da boşluk olacağı için söner
Yok canım yaş kaç bu arada?Çok teşekkür ederimBir bastonu hak ettim artığın
Ekran görüntüsü aldımKatı yağ ve sıvı yağ karışık sürüyorum içine azda elimle su serpiyorum iki kata da aynısını yapıyorum en son tepsiye dizmeden suya batırıyorum öyle diziyorum yumurta sürüyorum.
Dolapta dinlenirse hatta dondurucuya girerse daha güzel oluyor.
Pişince hemen çıkarma fırından o zaman sönemez çıtırlaşıyo zaten.
Çok eriyen peynir kullanırsan da boşluk olacağı için söner
Dün 41 olduYok canım yaş kaç bu arada?Benim anne tarafında genetik katarakt o yüzden belli bi yaşta oluyo.Ayrıca eşimde biz evlenmeden önce geçirmiş katarakt lazerli operasyon.
Yaa kaçırmışım ben görmedim Nice yaşlara musmutlu yıllara canım.Dün 41 oldu
41 kere maşşallah hediyesi bu
Çok teşekkür ederimYaa kaçırmışım ben görmedim Nice yaşlara musmutlu yıllara canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?