Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün hep dışardaydım. Evdeki işlerimi yazayım.

Mutfak toplandı.
Çamaşır asıldı. Toplandı.
Ev süpürüldü.
Market alışverişi yapıldı.
Beşik düzenlendi.

Yemek yapıcağım ama ne yapcağım hiç bir fikrim yok. Tembel işi önerilerinizi bekliyorum.

O gün bir garininkini tarifini sardım tahta gibi oldu bir meth etmeyle bitiremedi şöyle çırtıdak böyle çıtırdak at kafam yarılsın kafanda çıtırdasın
Evet ya genelde öyle oluyor benim de dikkatimi çekti o yüzden o çok övünen kişilerin tarifini uygulamıyorum ben de. Ben denenmiş arkadaş eş dosttan yemek pasta tarifi vs. alıyorum.

Katı yağ ve sıvı yağ karışık sürüyorum içine azda elimle su serpiyorum iki kata da aynısını yapıyorum en son tepsiye dizmeden suya batırıyorum öyle diziyorum yumurta sürüyorum.

Dolapta dinlenirse hatta dondurucuya girerse daha güzel oluyor.
Pişince hemen çıkarma fırından o zaman sönemez çıtırlaşıyo zaten.

Çok eriyen peynir kullanırsan da boşluk olacağı için söner

Patatesli yumurta falan olur kıymalı makarna

Evet ya genelde öyle oluyor benim de dikkatimi çekti o yüzden o çok övünen kişilerin tarifini uygulamıyorum ben de. Ben denenmiş arkadaş eş dosttan yemek pasta tarifi vs. alıyorum.
Doğru bilmediğin ayranı yoğurda değişmiyeceksin
Anam babam üsülü olacak

Efser Sanaydı bu. Süt böreği çıtır yapmaz sarma böreğe süt yoğurt koymadan dene

Ekran görüntüsü aldım

Kızlar benim de pertim çıkıyor bugünlerde.Annem geldi sağ olsun anne kurabiyesi yapmış annemin müthiş bi tarifi var ve hoşaf getirdi yedim bi güzel. Bebişi de beraber yıkadık bulaşık m. dolu boşaltılacak makineye çamaşır atılacak.Ev döneri yaparız tost makinesinde yeter.Çocuklarla ilgileniriz inş.Bebişde gaz sancısı falan da oluyor.Maalesef ki çokta kusuyordu o bizi en çok zorlayan konu. Yüzüstü büyük bir yastıkta uyutuyorum ilk yarım saat öyle tavsiye edildi. Umarım inş. en kısa sürede bi düzene otururuz. Oğlum da gece rahatsızlandı ateşi çıktı eşimle uğraşıp duruyoruz.Şimdi ilaç alıp eve geliyolar kuzen aradı eczaneden depolarda ilaç yok.Yılbaşından sonra zam gelecek diye kaldırılmış Napcaz ya yaşam artık ne kadar zorlaşıyor hergün zam.İlaç stoğu da yapalım artık öyle bir devire girdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…