Amin canım çok teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere sevdikleriyle birlikte olsun inş.
Çok geçmiş olsun canımKızlar benim de pertim çıkıyorbugünlerde.Annem geldi sağ olsun anne kurabiyesi yapmış annemin müthiş bi tarifi var ve hoşaf getirdi yedim bi güzel. Bebişi de beraber yıkadık bulaşık m. dolu boşaltılacak makineye çamaşır atılacak.Ev döneri yaparız tost makinesinde yeter.Çocuklarla ilgileniriz inş.Bebişde gaz sancısı falan da oluyor.Maalesef ki çokta kusuyordu o bizi en çok zorlayan konu. Yüzüstü büyük bir yastıkta uyutuyorum ilk yarım saat öyle tavsiye edildi. Umarım inş. en kısa sürede bi düzene otururuz. Oğlum da gece rahatsızlandı ateşi çıktı eşimle uğraşıp duruyoruz.Şimdi ilaç alıp eve geliyolar kuzen aradı eczaneden depolarda ilaç yok. Yılbaşından sonra zam gelecek diye kaldırılmış Napcaz ya yaşam artık ne kadar zorlaşıyor hergün zam.İlaç stoğu da yapalım artık öyle bir devire girdik.
Efo sana 41 zeytin çekirdeğinden kolye yapıp getireceğim yazın malatya’yaDün 41 oldu
41 kere maşşallah hediyesi bu
AyyyyyEfo sana 41 zeytin çekirdeğinden kolye yapıp getireceğim yazın malatya’ya
Bende atacam az kaldıNegoooooo ben bu makinayı çöpe atacağım negoooooooo
Çok geçmiş olsun. Allah fırsatçıları bildiği gibi yapsın. Dün iki poşet ilaç aldı eşim. Sivasa gelin burda öyle gıda vs bulamama yok, büyük şehirlerde mi böyle anlamadım bu işi.Kızlar benim de pertim çıkıyorbugünlerde.Annem geldi sağ olsun anne kurabiyesi yapmış annemin müthiş bi tarifi var ve hoşaf getirdi yedim bi güzel. Bebişi de beraber yıkadık bulaşık m. dolu boşaltılacak makineye çamaşır atılacak.Ev döneri yaparız tost makinesinde yeter.Çocuklarla ilgileniriz inş.Bebişde gaz sancısı falan da oluyor.Maalesef ki çokta kusuyordu o bizi en çok zorlayan konu. Yüzüstü büyük bir yastıkta uyutuyorum ilk yarım saat öyle tavsiye edildi. Umarım inş. en kısa sürede bi düzene otururuz. Oğlum da gece rahatsızlandı ateşi çıktı eşimle uğraşıp duruyoruz.Şimdi ilaç alıp eve geliyolar kuzen aradı eczaneden depolarda ilaç yok. Yılbaşından sonra zam gelecek diye kaldırılmış Napcaz ya yaşam artık ne kadar zorlaşıyor hergün zam.İlaç stoğu da yapalım artık öyle bir devire girdik.
Benimki biraz daha iyi o zaman yok bizde o desenlerdenGerçekten bıktım ya adam işe siyah üstü beyaz desenlerle gidiyor. Utanıyorum artık.
Canım keşke bir çare bilsemde söylesem. Bütün programlarda da mı aynı böyle yıkıyor renklileri?Gerçekten bıktım ya adam işe siyah üstü beyaz desenlerle gidiyor. Utanıyorum artık.
Bir kaç kez durlamaya alıp yıkasanGerçekten bıktım ya adam işe siyah üstü beyaz desenlerle gidiyor. Utanıyorum artık.
Tabaga gerek yok ayol peceteye sar kapiya birakman yeterliBöreğim öyle güzel olmuşki hemen yok olmasından endişe ediyorum
Ben arada arpa şehriyesiylede yaparımSıcak sıcak yayla çorbası içiyorum canım istedi yaptım hemen. Dolapta artan pilav olmasının faydaları
Hangi ilaçtı?Çok geçmiş olsun canım
Gecen kıza ilaç almak istedik siparış verdik gelmesi 1 hafta sürdü allahtan evde daha önce vardı
Onlada güzel olur, sağol canımBen arada arpa şehriyesiylede yaparım
Afiyet şifa olsun
Allah gönlüne göre versin
Mutlu seneler
Ama ben mutlu seneler yazmışımAllah gönlüne göre versin
Mutlu seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?