2 tane buhar ilacıHangi ilaçtı?
Allah korusun canım zor.2 tane buhar ilacı
1 ventolin
2. Yine ventolinin benzeri kortizonlu olanı (elektirik gittikutuyu bakamadım )
Bizim astım alerjik durumumuz var en ufak gribte bronşite veya zatüre olmasından kortuğumuz için evde bu ilaçların bulunması lazım
Senin mesajı gören yanlış anlamışAma ben mutlu seneler yazmışımkızını kasdettim yani beraber pasta yaptık yazmış ya yanlışlık yok
Benim 3 de alejik malesefAllah korusun canım zor.
Sıcak sıcak yayla çorbası içiyorum canım istedi yaptım hemen. Dolapta artan pilav olmasının faydaları
Kızım bura senin lord çevrene benzemezBende atacam az kaldı
Burdan duyrulur geçmiş olsun hediyesi makine istiyorum merdanelide olsa artık kabulum
Merdaneliyede razıyız dedik yaKızım bura senin lord çevrene benzemezbizden istediğine bak hele sen efonun
Negom korkuyorum 2 saatlik programa da atsam sakız gibi çıkacak çamaşırlarCanım keşke bir çare bilsemde söylesem. Bütün programlarda da mı aynı böyle yıkıyor renklileri?
Ne anladım ben bu işten çamaşırlarım haşat olacakBir kaç kez durlamaya alıp yıkasan
Merdaneli artık antika kategorisinde onu hayatta alamayızMerdaneliyede razıyız dedik ya
Kot, spor kıyafet programı falan var bende, yok mu öyle bir şey? Pamuklu da 40 da ya da 30 da hızlı yıkama tuşuyla bir saat kullan ya daNegom korkuyorum 2 saatlik programa da atsam sakız gibi çıkacak çamaşırlar
Anladığıma göre Tam yıkamadığı için deterjanı durlamasını yapmıyor bittikten sonra durlamaya al bir deneBen anladım ben bu işten çamaşırlarım haşat olacak
Bomba derken ortaya yapıp gittin der gibi oldu
Bunı deneyeyim Nego bi bu kaldı artıkKot, spor kıyafet programı falan var bende, yok mu öyle bir şey? Pamuklu da 40 da ya da 30 da hızlı yıkama tuşuyla bir saat kullan ya da
Bonbonum bu meret herkeste bir emanet bırakıyor gitmedenYa benim baş dönmeleri başladı bu aralar iyice arttı covidden sonra sanırım.
Çok sıkıntı veriyo bana
Merdaneli artık antika kategorisinde onu hayatta alamayız
Benimde bekoBunı deneyeyim Nego bi bu kaldı artıkolmazsa her allahın günü bekoyu arayıp taciz edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?