Bunu klaksoner diye okudumkoleksyoner
Gel gardaşım sarılıp ağlayalımBenimde beko
Kör bir koleksiyoner olduğum için sen çamaşır leğenide getirsen kabulum artıkBunu klaksoner diye okudum
Evde vardı dur biKör bir koleksyoner olduğum için sen çamaşır leğenide getirsen kabulum artık
He vallaGel gardaşım sarılıp ağlayalım
Beni yılların markası olması kandırdıHe vallabeni eşim kandırdıda aldım sen kime kandın
Heee anasını bakır leğen var bende. Kraliyet ailesinin üyesiyim YaBakırdan mı
Artık bu marka babamda olsa kanmıyahBeni yılların markası olması kandırdı
Sağol canım salgınlar devam ediyor tam hastalık ayı.Çok geçmiş olsun canım
Gecen kıza ilaç almak istedik siparış verdik gelmesi 1 hafta sürdü allahtan evde daha önce vardı
Leylonla mı kandıracanHeee anasını bakır leğen var bende. Kraliyet ailesinin üyesiyim Ya
Yeğenimin de var alerjik astım ablam bi ay falan oluyo galiba andız pekmezi içiriyo masallah daha iyi şu an çok sık hastalanmıyo.2 tane buhar ilacı
1 ventolin
2. Yine ventolinin benzeri kortizonlu olanı (elektirik gittikutuyu bakamadım )
Bizim astım alerjik durumumuz var en ufak gribte bronşite veya zatüre olmasından kortuğumuz için evde bu ilaçların bulunması lazım
Ben kendi kısırımıda beğenmiyorumBugün dururum inş.
Keki kurabiyeyi böreği masaya koydum hepsi aynı ton renksiz geldi gözüme kısır yaptım bende.
En son maydanozu doğrarken bi hoş oldum sandalyeye oturuyorum sallanıyo gibi oluyo
Ütüye çok ağırlık veriyosun ona güç kalmıyo tabi.Ben kendi kısırımıda beğenmiyorum
Bende kozalak pekmezini duydum aynı pekmezmi acaba ?Yeğenimin de var alerjik astım ablam bi ay falan oluyo galiba andız pekmezi içiriyo masallah daha iyi şu an çok sık hastalanmıyo.
Büyük bir zevkle bekleriz o zamanÜtüye çok ağırlık veriyosun ona güç kalmıyo tabi.
Burda kahve gibi aşama aşama anlattırmayın bana ya
Sağol canım, amin.Çok geçmiş olsun. Allah fırsatçıları bildiği gibi yapsın. Dün iki poşet ilaç aldı eşim. Sivasa gelin burda öyle gıda vs bulamama yok, büyük şehirlerde mi böyle anlamadım bu işi.
Ablam a soracağım canım oğlum için de alacağım sana da yazarım.Benim hatırladığım andız pekmeziydi.Bende kozalak pekmezini duydum aynı pekmezmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?