öyle yapcaz artikBende sevmem canıım böyle havaları ama müzik açıp öyle iş yapıyorum, sende dene istersen
Canım çevrende ana okulu varsa oraya ver, çok işlerine yarıyoröyle yapcaz artikyarinda okul yokken evi kirklayim bari
ya birde birsey sorucam oyuncaklari verecek yer bulamadim esim birine goturdu ihtiyacimiz yok demiso kadar cok var ki darlandim acaba kuruma versek kullanilmis ya ayip olur mu ki
Anaokulları alıyoröyle yapcaz artikyarinda okul yokken evi kirklayim bari
ya birde birsey sorucam oyuncaklari verecek yer bulamadim esim birine goturdu ihtiyacimiz yok demiso kadar cok var ki darlandim acaba kuruma versek kullanilmis ya ayip olur mu ki
Tamam canım benim için zaten farketmez, öyle yapalımEvet akşam bazen ev uyurken insanın birşeyler yapası geliyor,ödevleride yaparız iyi olurNego
evet çok var aldiklarini bilmiyordum tama .oraya vereyim tesk.lerCanım çevrende ana okulu varsa oraya ver, çok işlerine yarıyor
tamam canm oraya vereyimAnaokulları alıyor
Rica ederim canımevet çok var aldiklarini bilmiyordum tama .oraya vereyim tesk.ler
YırttımYarının ödevini şimdi vereyim belki vaktim olmaz.
30 Kasım Ödevi
Bulaşık makinesini çekip altını, etrafını silmek, isteyen içini de temizleyebilir
malipina
@Bonus
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@Amecey
Alicja
Çok güzel olur benceöyle yapcaz artikyarinda okul yokken evi kirklayim bari
Keşke bizim evde yaşasan eline sağlık diyen yokEline sağlık canım ve de afiyet olsun
benden bulasmistirEv toplandı, süpüruldu. Bu kadar yaptım. Bu ara iyice tembelleştim.
İlla başka ödev istiyorsun ben napıyım şimdiYırttım
Keşke bizim evde yaşasan eline sağlık diyen yoksenden başka
Neden böylesin anlatsanaEv toplandı, süpüruldu. Bu kadar yaptım. Bu ara iyice tembelleştim.
AminKızlar iyi akşamlar dilerim , bu gün fazlaca telaşlı geçti. İnternete bile giremedim.umarım herşey yolundadır ve çoooooook güzel günler dilerim sizlere. Hepimize... Ülkemize....
Büyük bir zevkleYarın iyi bir temizlik yapmam lazımNego inşallah ertelemem, beni buralarda görürsen saçımı başımı yol tamam mı
Kem küm şorolopİlla başka ödev istiyorsun ben napıyım şimdi
Yemeklere derler bizimkiler ama temizliğe diyen yok bizde de
Neden böylesin anlatsana
Amin
Büyük bir zevkle
Hı şorolop dersin şimdiKem küm şorolop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?