Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende sevmem canıım böyle havaları ama müzik açıp öyle iş yapıyorum, sende dene istersen
öyle yapcaz artik yarinda okul yokken evi kirklayim bari
ya birde birsey sorucam oyuncaklari verecek yer bulamadim esim birine goturdu ihtiyacimiz yok demis o kadar cok var ki darlandim acaba kuruma versek kullanilmis ya ayip olur mu ki

ya birde birsey sorucam oyuncaklari verecek yer bulamadim esim birine goturdu ihtiyacimiz yok demis o kadar cok var ki darlandim acaba kuruma versek kullanilmis ya ayip olur mu ki
Canım çevrende ana okulu varsa oraya ver, çok işlerine yarıyor

Anaokulları alıyor

Çok güzel olur bence

İlla başka ödev istiyorsun ben napıyım şimdi
Keşke bizim evde yaşasan eline sağlık diyen yok senden başka
Yemeklere derler bizimkiler ama temizliğe diyen yok bizde de
Ev toplandı, süpüruldu. Bu kadar yaptım. Bu ara iyice tembelleştim.
Neden böylesin anlatsana
Kızlar iyi akşamlar dilerim , bu gün fazlaca telaşlı geçti. İnternete bile giremedim.umarım herşey yolundadır ve çoooooook güzel günler dilerim sizlere. Hepimize... Ülkemize....
Amin
Yarın iyi bir temizlik yapmam lazım Nego inşallah ertelemem, beni buralarda görürsen saçımı başımı yol tamam mı
Büyük bir zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…