Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar, bu sabah güç bela gidebildim aile hekimine, evde kullandığım antibiyotik etki etmezmiş, zaten etse biraz hafiflerdi. Bademciğim çok kötü olmuş, ooo dedi bakınca doktor
Penisilin türevi geçirir bunu dedi binlik penisilin yazdı.
İnşaallah şifa olur, bol bol dinlen c vitamini tüket, stres yapma yat dedi

İğne mi verdi
Bacım sen iki gün nasıl dayandın?

Aa aşk olsun o ne demek canım tüm ülke de salgın var, doktor kendi bile olmuş, herkes dökülüyor dedi.
İyi ki geldin sayfama
Ama örtmenim bu yeni hoca çok kazık veriyor ödevleri.... eski hocamız bi beyaz eşya sildirirdi....
Kıymetimi daha çok bilin
Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı, hiç korkma sünnetten benim küçük oğlan 11 aylıkken oldu, öyle çabuk iyileşiyorlar ki küçükken şaşıracaksın
Benimde büyük oğlan olmadı şubat tatilinde olacak çok korkuyor yavrum
Aynıyım canım ama daha iyi olurum artık doktor etkili bir ilaç yazdı
gunaydin herkese hastaliktan ne is yaptim ne buraya girebildim dogru duzgun
bugunku odev de guzelmiss en cabugundan
Çok geçmiş olsun canım senin neyin vardı, yazmışmıydın unuttuysam kusura bakma

Sağol Bonus

Günaydın

Yok hap verdi, iğne için her gün çıkamam ki dışarı yataktan çıkma dedi.
Dayanamadım ki öldüm resmen ağrıdan
Eşim pervane oldu ilk kez düşün o derece
Virüsler kendilerini aştı resmen. Allah yardımcın olsun. Çok dikkat et ciğerlerine inmesin.

boyun fitigi varmis ya basimi da o agritiyormus yüksek tansiyon cikti bu yasta cok sukur

Son düzenleme:
Kıyamam ya tekrar geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…