- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Herkeze Günaydın ödev kolaymış :)
Dün herkes zor deyince o yüzden şettirdim. kolay ama etkiligunaydin herkesehastaliktan ne is yaptim ne buraya girebildim dogru duzgun
bugunku odev de guzelmiss en cabugundan
Teşekkürler bizi ödevsiz bırakmadığın için3 Aralık Pazartesi ödevi.
Kaşıklığı düzenlemek.
Herkese kolay gelsin
@malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@sebepsiz07
Rica ederim de sayfanın asıl sahibi bir an önce iyileşir de geri gelir inşallah .Teşekkürler bizi ödevsiz bırakmadığın için
İğne mi verdiSelamlar, bu sabah güç bela gidebildim aile hekimine, evde kullandığım antibiyotik etki etmezmiş, zaten etse biraz hafiflerdi. Bademciğim çok kötü olmuş, ooo dedi bakınca doktor
Penisilin türevi geçirir bunu dedi binlik penisilin yazdı.
İnşaallah şifa olur, bol bol dinlen c vitamini tüket, stres yapma yat dedi
Aa aşk olsun o ne demek canımÖdevleri tamamladım evi süpürdum sildim dün kayinvalidenin evini temizleyince ütü ödevi kalmıştı bugünde onları hallettim yemekte tamam :) bende ayna hiç temiz kalmıyor sürekli el izi. Ben uğursuz geldim sanırım topige herkez hasta oldu
Ama örtmenim bu yeni hoca çok kazık veriyor ödevleri.... eski hocamız bi beyaz eşya sildirirdi....
Canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı, hiç korkma sünnetten benim küçük oğlan 11 aylıkken oldu, öyle çabuk iyileşiyorlar ki küçükken şaşıracaksınUltrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Aynıyım canım ama daha iyi olurum artık doktor etkili bir ilaç yazdıNego nasıl oldun nego
Çok geçmiş olsun canım senin neyin vardı, yazmışmıydın unuttuysam kusura bakmagunaydin herkesehastaliktan ne is yaptim ne buraya girebildim dogru duzgun
bugunku odev de guzelmiss en cabugundan
Sağol Bonus
GünaydınGünaydın canlar
Yok hap verdi, iğne için her gün çıkamam ki dışarıİğne mi verdi
Bacım sen iki gün nasıl dayandın?
Virüsler kendilerini aştı resmen. Allah yardımcın olsun. Çok dikkat et ciğerlerine inmesin.Sağol Bonus
Günaydın
Yok hap verdi, iğne için her gün çıkamam ki dışarıyataktan çıkma dedi.
Dayanamadım ki öldüm resmen ağrıdan
Eşim pervane oldu ilk kez düşün o derece
boyun fitigi varmis ya basimi da o agritiyormus yüksek tansiyon cikti bu yasta cok sukurAa aşk olsun o ne demek canımtüm ülke de salgın var, doktor kendi bile olmuş, herkes dökülüyor dedi.
İyi ki geldin sayfama
Kıymetimi daha çok bilin
Canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı, hiç korkma sünnetten benim küçük oğlan 11 aylıkken oldu, öyle çabuk iyileşiyorlar ki küçükken şaşıracaksın
Benimde büyük oğlan olmadı şubat tatilinde olacak çok korkuyor yavrum
Aynıyım canım ama daha iyi olurum artık doktor etkili bir ilaç yazdı
Çok geçmiş olsun canım senin neyin vardı, yazmışmıydın unuttuysam kusura bakma
Ben anneni kast ediyorsun sanmistim. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçicidir.boyun fitigi varmis ya basimi da o agritiyormus yüksek tansiyon cikti bu yasta cok sukur
Amin canım sağolVirüsler kendilerini aştı resmen. Allah yardımcın olsun. Çok dikkat et ciğerlerine inmesin.
Boyun fıtığı bende de var aynen baş ağrısı yapıyor. Tansiyon ilacına mı başladın.boyun fitigi varmis ya basimi da o agritiyormus yüksek tansiyon cikti bu yasta cok sukur
annem i bekliyoruz bakalim da insallah strestenmis bi de zayifla dediBen anneni kast ediyorsun sanmistim. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçicidir.
Yine dağılıyor, hep dağılıyor3 Aralık Pazartesi ödevi.
Kaşıklığı düzenlemek.
Herkese kolay gelsin
@malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@sebepsiz07
Yok canım aynıyım, sabah yazdım mesaj ayrıntılı
Kıyamam yaSelamlar, bu sabah güç bela gidebildim aile hekimine, evde kullandığım antibiyotik etki etmezmiş, zaten etse biraz hafiflerdi. Bademciğim çok kötü olmuş, ooo dedi bakınca doktor
Penisilin türevi geçirir bunu dedi binlik penisilin yazdı.
İnşaallah şifa olur, bol bol dinlen c vitamini tüket, stres yapma yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?