- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah yardımcınız olsun herşey çok maaliyetli.Tüp bebek tedavisine mi başladınız?Geçmiş olsun bonuscum
Efser bugün tüm ilaçlarımizi aldık takviye gıda 551 TL tuttuikisi yazılıyor ama ucuz diye yazdırmadim özel olan 180₺ diğeri 300 TL sonukuz hayır olsun tüp bebek de kim bilir ne kadar tutacak
Başladık saylir aslında canım Histereskopi oldum aralik 10 daAllah yardımcınız olsun herşey çok maaliyetli.Tüp bebek tedavisine mi başladınız?
Allah yardımız olsun ülkecek ağır bir sınavdan geçiyoruz inşallah sağlıkla sihatle bugünleride atlatacağızGeçmiş olsun bonuscum
Efser bugün tüm ilaçlarımizi aldık takviye gıda 551 TL tuttuikisi yazılıyor ama ucuz diye yazdırmadim özel olan 180₺ diğeri 300 TL sonukuz hayır olsun tüp bebek de kim bilir ne kadar tutacak
Yok benim yine geçikti herzamanki gibiMalum günüm gelmiş baktım da acaba ondan mı ya
Hadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı bi gebelik nasip olsun inş.Başladık saylir aslında canım Histereskopi oldum aralik 10 da
Ocak subat gibi başlarız dedi doktor patoloji sonucu çıktı ama doktor yoktu arallik sonu Alicam randevu gidince ne olcak bakalm ne dicek
Marketlerin payı büyük bu zam oyunlarında hakikaten önce masum görünüp bizi alıştırdılar sonrada kafalarına göre zam yapıyorlar.Hem aldığımız ürün kaliteleri de düştü artık bunu çok net görebiliyorum.Yaglar kokuyor peçeteler poşet gibi bi ses gıcır gıcır, incecik yapıları, çöp poşeti alırdım mesela kalındı bayağ şu an incecik bi yapıda.Ödediğimiz fiyatlar katlandı ama kalite düştü fırsat vermemek lazım artık.Allah yardımız olsun ülkecek ağır bir sınavdan geçiyoruz inşallah sağlıkla sihatle bugünleride atlatacağız
Eşim temel ihtiyaç dışında hiçbir şey alma diyor bende öyle yapıyorum.
Marketlere fırsat vermemek lazım yakınımda tarım koperetif açıldı bizde alışverişimizi ordan yapıyoruz gerci fiyatta bir değişiklik yok ama en azından tepki koymak lazım
Amin amin inşallahHadi bakalım hayırlısı ile sağlıklı bi gebelik nasip olsun inş.Herşey gönlünce olsun Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin amin..❤
Marketlerin payı büyük bu zam oyunlarında hakikaten önce masum görünüp bizi alıştırdılar sonrada kafalarına göre zam yapıyorlar.Hem aldığımız ürün kaliteleri de düştü artık bunu çok net görebiliyorum.Yaglar kokuyor peçeteler poşet gibi bi ses gıcır gıcır, incecik yapıları, çöp poşeti alırdım mesela kalındı bayağ şu an incecik bi yapıda.Ödediğimiz fiyatlar katlandı ama kalite düştü fırsat vermemek lazım artık.
Bu bi dramdir Allah sabir versin bacımMutfağı toplamaya yemek yapmaya girdim bi baktım makine çalışmamış kirli duruyo
Şartlarımız eşit diyecekken bizde lahana kokusuda varnoldu gız başımıza böyle sürünmeden bi önceyim yani
Benim de agriyo ya muhtemelen ondan. Bn de o donemdeyim cunku. Tesadüf olamaz herhalde.Malum günüm gelmiş baktım da acaba ondan mı ya
Ayy evet ben de cok severimBitki meyve çaylarına limon değil portakal dilimi deneyin çok hoş oluyor
Eskiden en ucuz tavuk bildiğimiz şu üç markette olurdu geçen eşim bakmış fiyatına bütün tavuk malum marketlerde kilosu 23 lira bizim aldığımız tavukçuda 21 lira üstelik adam doğrayıp da veriyor ucuz diye milletin ayağı alıştı ama dediğin gibi kaliteyi düşürdüler fiyatları zaten yükselttilerMarketlerin payı büyük bu zam oyunlarında hakikaten önce masum görünüp bizi alıştırdılar sonrada kafalarına göre zam yapıyorlar.Hem aldığımız ürün kaliteleri de düştü artık bunu çok net görebiliyorum.Yaglar kokuyor peçeteler poşet gibi bi ses gıcır gıcır, incecik yapıları, çöp poşeti alırdım mesela kalındı bayağ şu an incecik bi yapıda.Ödediğimiz fiyatlar katlandı ama kalite düştü fırsat vermemek lazım artık.
Te geçen ay başladım hala okuyorum. Tarık TufanBu bi dramdir Allah sabir versin bacım
Benim de agriyo ya muhtemelen ondan. Bn de o donemdeyim cunku. Tesadüf olamaz herhalde.
Son bi senedir cikti bu regl döneminde bas agrisi bende. Eskiden hic olmazdı ne alaka anlamadim
Ayy evet ben de cok severimne okuyosun bonus?
O da bir sey mi benim elimdeki kitap kac aylik oldu teyzesi ellerinden öperTe geçen ay başladım hala okuyorum. Tarık Tufan
Evet ya kendi kasabımız,bakkal amcamız vardı nerdee.Kasap işini güzel ,temiz yaparsa bin kat iyidir doğrayıp temizletiyorsun bi yıkayıp pişirmek kalıyo sana.☺Eskiden en ucuz tavuk bildiğimiz şu üç markette olurdu geçen eşim bakmış fiyatına bütün tavuk malum marketlerde kilosu 23 lira bizim aldığımız tavukçuda 21 lira üstelik adam doğrayıp da veriyor ucuz diye milletin ayağı alıştı ama dediğin gibi kaliteyi düşürdüler fiyatları zaten yükselttiler
Kızlar ben hastayim antibiyotikle duruyorum ayaktaNego yok diye boşlamıyoruz dimi hatunlar?
Yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazalım öğrendiğimiz düzeni bırakmayalım.
@kk birinci noteri
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Efser
@JES
U UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teyocan
@malipina
Teneffus Zili
@sudem34
Saricivcivcikcik
Tubismavis
@N u r
@Buralardutluuugdu
@fesang
@Ysf42
@kaybolmak
@BereliPenguen
@klbk33
I ipek2890
@yorgun anneanne
@zambak86
Geçmiş olsunKızlar ben hastayim antibiyotikle duruyorum ayakta
Maeswf bir sey yapamadim
Insallah hafta sonu döneceğim sahalara
Ben de çok severdim kitap okumayı eskisi gibi değilim.O da bir sey mi benim elimdeki kitap kac aylik oldu teyzesi ellerinden öperneyse ki son sayfalar uyuyakalmasam cok okucam da yaslilik iste eskiden uyumadan 2 3 saat kitap okurdum
O da bir sey mi benim elimdeki kitap kac aylik oldu teyzesi ellerinden öperneyse ki son sayfalar uyuyakalmasam cok okucam da yaslilik iste eskiden uyumadan 2 3 saat kitap okurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?