Düzenli Evimiz & Hayatımız

17 aylık oldu bugün canım. Tahliller çıksın bakalım biz napıcaz. İnşallah dediğin gibi olur. Büyük 8 yaşında oldu zor geçti. Küçükken yaptırmak en iyisi sanırım. Sen nasıl oldun toparlandınmı biraz?

Kıyamam ya tekrar geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Sağol canım amin
2 yaşından önce olması daha iyi, bence ertelemeyin.
Bende aynıyım canım

Evi topladım süpürdüm sildim
Paspaslari yıkadım
Çamaşır astım
Wc ozonladım
Banyoyu topladım, fayanslari ozonladım..
Bulasık mkn. Boşalttım o ara ödevide yaptım
Yemek yaptım yedik
Tekrar bulasıkları topladım
Şimdi kızım kek kurabiye tarzı bişeyler sayıklıyor biraz oturuyum da yapcam mubarek bana çekmiş tv izlerken bişey yemeden duramıyo hazır da almak istemiyorum bi ara cok alıyoduk

Neyseki kolay odevmis..
Feslegen kokulu nanecim 1 hafta izin istiyorum ,belimi incittim 2*2.5 luk yun halim vardi sildim..suruyerek yerini degistireyim dedim gunes goren odada kurutacaktim..hali cok buyuk degil ama bana agir geldi sanirim..
Sanci belimden giriyo sol bacagimdan cikiyo sanki dr.a gitmedim ama insallah kotu bi durum yoktur diyorum.. egilmek falan sikinti yani..elim ywttigince at kestaneli balm vardi mentollu ondan surdum..1 hafta dinleneyim oglanida kucagima almazsam(14kg) iyi olurum gibi geliyo..neyseki yuruyebiliyorum,kizimi okula birakmak icin arabayida terlikle surerim napiyim

Tatlım ameliyatlı ameliyatlı ne yaptın

Neden kendine vucuduna eziyet ediyorsun yeni ameliyat olmadın mı yazık değil mi bedenine? Halı kirli kalsaydı keşke candan önemli mi?

Neden kendine vucuduna eziyet ediyorsun yeni ameliyat olmadın mı yazık değil mi bedenine? Halı kirli kalsaydı keşke candan önemli mi?
Evet yarin tam 2 haftalik olcamda ne bilim eski genclik yok tabi yas geciyo onuda hesaplamadim .. oglan cikolatali sutu yedirmis haliya acik krem rengi vardi.. leke olan yeri sildim cikmadi..busefer daha kuvvetli deterjanla her yeri sildim leke ya cikti yada yayildi bilmiyom..haliyi yerinde biraksaydim keske..minoset ictim gecmedi agrim..birazdan arveles iceyim belki gecirir..

Maalesef olan.oldu her turlu cozum onerisine acigim

Evi süpürdüm
Toz aldım
Banyoları yıkadım
Yüklük dolabımı kısmen toparladım
Yemeklerimi yaptım
Yamak sonrası tekrar toparlama..

Bulaşık makinesi için temizleyiciler var heryerde reklamları,düzenlide kullanırım.. bugün su akıtınca içine baktım leşş baya yağ ve kir birikmiş. Asla para vermem artık o şeylere. Süngerle makinenin içini yıkadım resmen :)

Amin canım sağol

Boyun fıtığı bende de var aynen baş ağrısı yapıyor. Tansiyon ilacına mı başladın.
Çok geçmiş olsun
cok tesekkur ederim yok canim ilaca baslamadim ama duzenli takip cetelesi istedi bol bol yuruyus yapicam insallah gerek kalmaz

Eline sağlık canım bir sürü iş yapmışsın
Paketli gıda değil ya olsun evde kendi yaptığını kararında yer kuzu
1 kapak mutfak dolabı silindi iç dış
Tencereler kalıp sabunla tellendi
Uzunca bir süre mutfaktan çıkamam artık
Eline sağlık canım, mutfağa başladın yani dip köşe
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Mutlaka git doktora
Eline sağlık canım, evet makine içini iyice yıkamak lazım kir bağlıyor
bugün evi toparladim kitapliklari duzenledim kaşikligi duzenledim kileri duzenledim
evi supurdum.bu kadar. iyi yaptim yinee hee
Yeter daha ne olsun

Bu saatte ayaktayım neden çünkü ağrıdan uyumamıyorum umudum kalmadı ağrının geçeceğine. Hayattan soğudum şu üç günde.
İnsanın neresi ağrırsa canı ordaymış derler ya gerçekten öyle.
Üstüne baş ağrısı eklendi o yetmedi kulaklarım patlayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…