17 aylık oldu bugün canım. Tahliller çıksın bakalım biz napıcaz. İnşallah dediğin gibi olur. Büyük 8 yaşında oldu zor geçti. Küçükken yaptırmak en iyisi sanırım. Sen nasıl oldun toparlandınmı biraz?Aa aşk olsun o ne demek canımtüm ülke de salgın var, doktor kendi bile olmuş, herkes dökülüyor dedi.
İyi ki geldin sayfama
Kıymetimi daha çok bilin
Canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı, hiç korkma sünnetten benim küçük oğlan 11 aylıkken oldu, öyle çabuk iyileşiyorlar ki küçükken şaşıracaksın
Benimde büyük oğlan olmadı şubat tatilinde olacak çok korkuyor yavrum
Aynıyım canım ama daha iyi olurum artık doktor etkili bir ilaç yazdı
Çok geçmiş olsun canım senin neyin vardı, yazmışmıydın unuttuysam kusura bakma
Sağol canım aminKıyamam yatekrar geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
2 yaşından önce olması daha iyi, bence ertelemeyin.17 aylık oldu bugün canım. Tahliller çıksın bakalım biz napıcaz. İnşallah dediğin gibi olur. Büyük 8 yaşında oldu zor geçti. Küçükken yaptırmak en iyisi sanırım. Sen nasıl oldun toparlandınmı biraz?
Neyseki kolay odevmis..3 Aralık Pazartesi ödevi.
Kaşıklığı düzenlemek.
Herkese kolay gelsin
@malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@terliksi06
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
@sebepsiz07
Tatlım ameliyatlı ameliyatlı ne yaptınNeyseki kolay odevmis..
Feslegen kokulu nanecim 1 hafta izin istiyorum ,belimi incittim2*2.5 luk yun halim vardi sildim..suruyerek yerini degistireyim dedim gunes goren odada kurutacaktim..hali cok buyuk degil ama bana agir geldi sanirim..
Sanci belimden giriyo sol bacagimdan cikiyo sanki dr.a gitmedim ama insallah kotu bi durum yoktur diyorum.. egilmek falan sikinti yani..elim ywttigince at kestaneli balm vardi mentollu ondan surdum..1 hafta dinleneyim oglanida kucagima almazsam(14kg) iyi olurum gibi geliyo..neyseki yuruyebiliyorum,kizimi okula birakmak icin arabayida terlikle surerim napiyim
Bende kendime ayni seyi soyluyorumTatlım ameliyatlı ameliyatlı ne yaptın
Neyseki kolay odevmis..
Feslegen kokulu nanecim 1 hafta izin istiyorum ,belimi incittim2*2.5 luk yun halim vardi sildim..suruyerek yerini degistireyim dedim gunes goren odada kurutacaktim..hali cok buyuk degil ama bana agir geldi sanirim..
Sanci belimden giriyo sol bacagimdan cikiyo sanki dr.a gitmedim ama insallah kotu bi durum yoktur diyorum.. egilmek falan sikinti yani..elim ywttigince at kestaneli balm vardi mentollu ondan surdum..1 hafta dinleneyim oglanida kucagima almazsam(14kg) iyi olurum gibi geliyo..neyseki yuruyebiliyorum,kizimi okula birakmak icin arabayida terlikle surerim napiyim
Ameliyatli ameliyatli kaldirmayayim bi yerime bisey olur dedim (balkon demirine atmadim) suruyeyim dedim..yine mahvoldumBende kendime ayni seyi soyluyorumdelimiyim ne..
Evet yarin tam 2 haftalik olcamda ne bilim eski genclik yok tabi yas geciyo onuda hesaplamadim .. oglan cikolatali sutu yedirmis haliya acik krem rengi vardi.. leke olan yeri sildim cikmadi..busefer daha kuvvetli deterjanla her yeri sildim leke ya cikti yada yayildi bilmiyom..haliyi yerinde biraksaydim keske..minoset ictim gecmedi agrim..birazdan arveles iceyim belki gecirir..Neden kendine vucuduna eziyet ediyorsun yeni ameliyat olmadın mı yazık değil mi bedenine? Halı kirli kalsaydı keşke candan önemli mi?
Allah iyiliğini versin. Yarın doktora git. Sakin ihmal etme. Ameliyat yerine bi baksınBende kendime ayni seyi soyluyorumdelimiyim ne..
Yarin kizimi okula birakayimda gidecegim .bari cocuklardan biri ayagima dolanmasin.Allah iyiliğini versin. Yarın doktora git. Sakin ihmal etme. Ameliyat yerine bi baksın
Senin de sayfan var ben ikinizi de tanımasam da çok seviyorumRica ederim de sayfanın asıl sahibi bir an önce iyileşir de geri gelir inşallah .
cok tesekkur ederim yok canim ilaca baslamadim ama duzenli takip cetelesi istedi bol bol yuruyus yapicam insallah gerek kalmazAmin canım sağol
Boyun fıtığı bende de var aynen baş ağrısı yapıyor. Tansiyon ilacına mı başladın.
Çok geçmiş olsun
Eline sağlık canım bir sürü iş yapmışsınEvi topladım süpürdüm sildim
Paspaslari yıkadım
Çamaşır astım
Wc ozonladım
Banyoyu topladım, fayanslari ozonladım..
Bulasık mkn. Boşalttım o ara ödevide yaptım
Yemek yaptım yedik
Tekrar bulasıkları topladım
Şimdi kızım kek kurabiye tarzı bişeyler sayıklıyor biraz oturuyum da yapcammubarek bana çekmiş tv izlerken bişey yemeden duramıyo hazır da almak istemiyorum bi ara cok alıyoduk
Eline sağlık canım, mutfağa başladın yani dip köşe1 kapak mutfak dolabı silindi iç dış
Tencereler kalıp sabunla tellendi
Uzunca bir süre mutfaktan çıkamam artık
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümNeyseki kolay odevmis..
Eline sağlık canım, evet makine içini iyice yıkamak lazım kir bağlıyorEvi süpürdüm
Toz aldım
Banyoları yıkadım
Yüklük dolabımı kısmen toparladım
Yemeklerimi yaptım
Yamak sonrası tekrar toparlama..
Bulaşık makinesi için temizleyiciler var heryerde reklamları,düzenlide kullanırım.. bugün su akıtınca içine baktım leşşbaya yağ ve kir birikmiş. Asla para vermem artık o şeylere. Süngerle makinenin içini yıkadım resmen :)
Yeter daha ne olsunbugün evi toparladim kitapliklari duzenledim kaşikligi duzenledim kileri duzenledim
evi supurdum.bu kadar. iyi yaptim yinee hee
Aa ben bunu yeni gorduum. Cok gecmis olsun kuzum ya. Nasil simdi?Benim bir şeyim yok da küçük kızımın kolu kırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?