Enteresan
Uzun zamandır market alışverişine çıkamıyorum eşim yapıyor alışverişi fiyatları çok bilmiyorum ama dediğim gibi tavukta iki lira daha pahalı satılıyormuş tavukçudanBen artık o üç harfli bildiğimiz marketten yapmiyoum marketi gerçekten de kalite düştü diğer marketlerle ayni oldu .. hemde bu yaptığım marketin servisi var eve kadar birakiyolar
Akıllı kadınlara bayılıyorumBiz küçükken annem çorap yığınını kardeşimle benim önüme koyardı, eşlerini bulmamızı isterdi. Bayılırdık kardeşimle, çok çekişmeli olurdu kim daha çok eşleştirecek diye.Kızım büyüsün ben de yapacağım. Maksat gelişimine katkı.
Bu hangi çiçek
Günaydın kızlar
Bana sarmaşık gibi geldi kv nin vardı buna benzer çiçeğiUzun zamandır market alışverişine çıkamıyorum eşim yapıyor alışverişi fiyatları çok bilmiyorum ama dediğim gibi tavukta iki lira daha pahalı satılıyormuş tavukçudan
Akıllı kadınlara bayılıyorumbenim zıpırlar büyüsün aynısını yapacağım
Bu hangi çiçekkesin bilirsin sen
hem kök vermiş saksıya geçirsinler artık
Aaa evet benziyor bizim sağlık ocağında var sarmaşık doğalgaz borusuna sarılmış tabi sıcaktan sapsarı olmuş hatta kurumuş sarıldığı yerler saksı kısmı yeşil her gittiğimde onu ordan sökesim geliyor daha dün miniği kontrole götürdüm yine öyleydiBana sarmaşık gibi geldi kv nin vardı buna benzer çiçeği
Yazık niye öyle yapmışlar asılda personel ilglenir demek ilgilenmiyolarAaa evet benziyor bizim sağlık ocağında var sarmaşık doğalgaz borusuna sarılmış tabi sıcaktan sapsarı olmuş hatta kurumuş sarıldığı yerler saksı kısmı yeşil her gittiğimde onu ordan sökesim geliyor daha dün miniği kontrole götürdüm yine öyleydi
O ben olabilirimYazık niye öyle yapmışlar asılda personel ilglenir demek ilgilenmiyolar
İlgilenmiyorlasa ilgilen birine versinler
Dün dişim çok ağrıyordu gelemedim. Ben de özledimÖzledim
Ay diş deme amanDün dişim çok ağrıyordu gelemedim. Ben de özledim
Deseydin keşke yazık o da tüm inadla yaşamak istiyor belikiO ben olabilirimhep bunu diyesim geliyor da muhattap bulamıyorum
Ah canım cekme git doktora kuzumDün dişim çok ağrıyordu gelemedim. Ben de özledim
bebek tedavisi yüzünden onu da öteliyorum , bu sefer de zor durumda kalıyorum canım. İkisi de kısa vadede olamıyorAy diş deme amanbir an önce tedavini ol ihmal etme kuzum
çok soğuk canım. Hiç çıkmaEczaneye gidecem eşim korkutuyor dışarı soğuk çıkma diye neden acaba
Para cepte sıcak tutuyorboş ver diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?