- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sefilleri ben de cok severimBen de çok severdim kitap okumayı eskisi gibi değilim.İnternet cazip geliyo belki de.Ben de en son Otuzunda Kadın, Balzac onda kalmıştım.Ya ama hiçbir kitabı Sefillere ve Suç ve Cezaya değişmem..Sefillerin cilt cilt var ben de.
Aynen okumak iyi geliyo daOkuyalım yine kuzum oku yaz yazınca iyi oluyo 10 dk bile okusak kardayız
Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kızım bol bol kustu bugün onları temizledim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Yemek yaptım
Bilmiyorum ki şimdi keyfi yerine geldi ama. Epey canıma okudu zilliÜşüttümü noldu ona
Valla boşlayamayı geç boş bir an bile yok bonbon reis
Bugün hastaneye gideceğim. Son 1 ayda 3 defa midem sıkıştı öleceğim sandım nefes alamadım ağrıdan. Bi bakayım ne var ne yok. İnşallah ciddi bir durum değildir
Kızlar ben hastayim antibiyotikle duruyorum ayakta
Maeswf bir sey yapamadim
Insallah hafta sonu döneceğim sahalara
Kızlar hepinize geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBilmiyorum ki şimdi keyfi yerine geldi ama. Epey canıma okudu zilli
abovvv hain iş ettinn bana da gelllAyyyy zorlu bi.gündü
Şükür bittiiiii
Sabah gözümü kv nin geleceği haberiyle açtım
Tabi sonra bana motor takıldı..maraton ne ki.
Öğlenede kadar yatak topla oda havalandır
Mutfak topla fırın ocak sil
Dolap kapakları sil
Süpürge silgi yap
Banyo tuvalet yıka
Aynaları sil duşakabini sil
Toz al çamaşır topla
Markete git gel yemekleri hazırla
Sofrayı kur yesinler mutfak topla
Çay kahve
Bitti ama bende bittim
De get ben baa yetemiyom iki uşaklaabovvv hain iş ettinn bana da gelll
hahahahaha bende karnımda çocuğumlaa ne edem heeehhhDe get ben baa yetemiyom iki uşaklasen ba gel
hahahahaha bende karnımda çocuğumlaa ne edem heeehhh
dün
evi havalandırdım
evi toparladım
süpürdüm sildim
tuvaletleri temizledim 2 tuvalett
mutfağıı temizledimm
yemek yaptım kendime
sonra bulaşıkları koydum
fırının içini dışını kapağını söktüm iyice cifledim oraları kapağını tekrar taktım
ve ben bitikk bell toto kopuk oldu
Aaa kesinlikle okumalısın..Tabi kitap zevkini bilemiyorum ama ben 3 günde bitirdim.Heyecanla okuyordum gece gündüz o dereceSefilleri ben de cok severimevet telefonlar da bi sebep tabi suc ve cezayi ısrarla okumak isteyip okuyamadim bi türlü
Aynen okumak iyi geliyo daiste dersin kitabin basindan kalkip tekrar elime kitap alip okumak da ne biliyim biraz sey oluyo ben 24 saat okuyacak miyim uleen diye kendi kendime bagirasim geliyo evin icinde Ama seviyorum da
Bu ne sacma bi dert oldu böyle ya shjsjsj
Ben artık o üç harfli bildiğimiz marketten yapmiyoum marketi gerçekten de kalite düştü diğer marketlerle ayni oldu .. hemde bu yaptığım marketin servisi var eve kadar birakiyolarEskiden en ucuz tavuk bildiğimiz şu üç markette olurdu geçen eşim bakmış fiyatına bütün tavuk malum marketlerde kilosu 23 lira bizim aldığımız tavukçuda 21 lira üstelik adam doğrayıp da veriyor ucuz diye milletin ayağı alıştı ama dediğin gibi kaliteyi düşürdüler fiyatları zaten yükselttiler
Geçmiş olsun canımYaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kızım bol bol kustu bugün onları temizledim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Yemek yaptım
Biz küçükken annem çorap yığınını kardeşimle benim önüme koyardı, eşlerini bulmamızı isterdi. Bayılırdık kardeşimle, çok çekişmeli olurdu kim daha çok eşleştirecek diye.Zaten çamaşır katlanmanın en uğraştırıcı yanı çoraplar eşini bul düzle katla
Geçmiş olsun.Kızlar ben hastayim antibiyotikle duruyorum ayakta
Maeswf bir sey yapamadim
Insallah hafta sonu döneceğim sahalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?