Neden agrilarin var nego bu kadar? Dr.a gittin mi?Bu saatte ayaktayım neden çünkü ağrıdan uyumamıyorumumudum kalmadı ağrının geçeceğine. Hayattan soğudum şu üç günde.
İnsanın neresi ağrırsa canı ordaymış derler ya gerçekten öyle.
Üstüne baş ağrısı eklendi o yetmedi kulaklarım patlayacak gibi
Kolu alçıda. Ağrısı yok çok şükür ama hiç yerinde durmuyor. Uyurken bile o kadar dönüyor ki sürekli düzeltiyorum.Aa ben bunu yeni gorduum. Cok gecmis olsun kuzum ya. Nasil simdi?
Keşke dün gitmişken ağrı kesici iğne vurulsaydin.Bu saatte ayaktayım neden çünkü ağrıdan uyumamıyorumumudum kalmadı ağrının geçeceğine. Hayattan soğudum şu üç günde.
O halde hali mi yıkadınSabahtan anca evi,yatakları topladım. Gece bulaşık makinem su kaçırmış halısı mahvoldu onu yıkadım. Kalkıp evi süpürücem daha hiç halim yok bugün. Öylece kalsa hepsi keşke..
Bu saatte ayaktayım neden çünkü ağrıdan uyumamıyorumumudum kalmadı ağrının geçeceğine. Hayattan soğudum şu üç günde.
Kolu alçıda. Ağrısı yok çok şükür ama hiç yerinde durmuyor. Uyurken bile o kadar dönüyor ki sürekli düzeltiyorum.
Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun bu aradaAmeliyatli ameliyatli kaldirmayayim bi yerime bisey olur dedim (balkon demirine atmadim) suruyeyim dedim..yine mahvoldum
Allah razı olsun canım ❤❤Çok şükür agrisi yokmuş yavrunun, çok küçük yaaa allah kayırsın artık
4 Aralık Çarşamba ödevi.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Herkese kolay gelsin
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
]tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S sebepsiz07
Sayfada isyan çıkmasın dedimÇok tatlı ödevler var iki gündür
Ödev çalıştığım yerden çıktı ben mutfak dolaplarındayım zaten4 Aralık Çarşamba ödevi.
Herkese kolay gelsin
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
]tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S sebepsiz07
İçini de silebiler miyiz hojam4 Aralık Çarşamba ödevi.
Herkese kolay gelsin
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
]tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S sebepsiz07
Yine dünya iş var. Ev savaş alanı. Hiiiç canım da istemiyor. Bir iki kişi buraya yazsada gaza gelsem
Bademciklerim şiş canım 4 gündür kötüyüm, dayanılacak gibi değilNeden agrilarin var nego bu kadar? Dr.a gittin mi?
Bir sürü ağrı kesici içiyorum zaten canım, aklıma gelmedi ama bugünde devam ederse acile gidicemKeşke dün gitmişken ağrı kesici iğne vurulsaydin.
Sağol canım, ufak tefek zorunlu şeyler, onun harici hep yatıyorumBir an önce iyileşirsin insallah canim, çok zor hastalık, ev işi yapmıyorsun insallah
Bende yapılacak işleri sürekli tekrarlıyorum. A bak banyo da temizlencek, çamaşır atmam lazım,tuvaletide yikayayim falan diye. Ama sadece laf.icraat yok henüzAyni ben, salona gidip geliyorum bir saattir, bir el atsam gerisi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?