Yetişkinler bademcigi çok zor atlatıyormus. Ağrısı kemiklere vurduğu için. Çok iş yapıp yoruluyordun. Demek biraz dinlenmen gerekiyordu. İyice dinlen canım. Allah şifa versin inşallahBademciklerim şiş canım 4 gündür kötüyüm, dayanılacak gibi değildoktora gittim
Bir sürü ağrı kesici içiyorum zaten canım, aklıma gelmedi ama bugünde devam ederse acile gşdşcrm5
Sağol canım, ufak tefek zorunlu şeyler, onun harici hep yatıyorum
Bende yapılacak işleri sürekli tekrarlıyorum. A bak banyo da temizlencek, çamaşır atmam lazım,tuvaletide yikayayim falan diye. Ama sadece laf.icraat yok henüz
terliksuu mavitosbik07
Sizi maraton için kertiyorum
Hadi kalkın maratona hadi hadi hadi, sağlığınız yerinde çok şükür, kelle iyi olsam da çekmece düzenlesemeşim üç günde talan etti her yeri
Boş boş oturdum yapılacak işleri papağan gibi tekrarlıyorum. Kahve içip başlamayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısıAy ay ne olacak bu halimiz bilmiyorumYa daha sabah deyip teselli ediyorum kendimi
Öyleymiş yaşayıp görmüş oldumYetişkinler bademcigi çok zor atlatıyormus. Ağrısı kemiklere vurduğu için. Çok iş yapıp yoruluyordun. Demek biraz dinlenmen gerekiyordu. İyice dinlen canım. Allah şifa versin inşallah
Saat 10 a sözleşin, bir saatte en çok işi kim yapacak bakalım, bitince buraya yaptıklarınızı yazınİki usengeci kertmeseydin iyiydiBu maraton nasıl oluyor ki, 10 da başlayayım o zaman, olmadı kendimle maraton yaparım
Ödül var mıSaat 10 a sözleşin, bir saatte en çok işi kim yapacak bakalım, bitince buraya yaptıklarınızı yazın
Ağanın eli opulmezmiş. Birinciliği tosbike veriyomSaat 10 a sözleşin, bir saatte en çok işi kim yapacak bakalım, bitince buraya yaptıklarınızı yazın
Tmm girelim hayırlısı
Öpücük var
Oo hemen pes etmek yokAğanın eli opulmezmiş. Birinciliği tosbike veriyom
Tmm girelim hayırlısı
9.30 da baslayim da bari çok iş yapıyım
Mecbur yapacam canım. En iyisi eğlenceli hale getirelimCanim keyfin yoksa zorlama saat diye, geyik yapıyoruz iste
İfşa oluruz kızgünaydin
resimli olursa iyi olur bence
nasıl gaza getiriyo hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?