Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yetişkinler bademcigi çok zor atlatıyormus. Ağrısı kemiklere vurduğu için. Çok iş yapıp yoruluyordun. Demek biraz dinlenmen gerekiyordu. İyice dinlen canım. Allah şifa versin inşallah

Bende yapılacak işleri sürekli tekrarlıyorum. A bak banyo da temizlencek, çamaşır atmam lazım,tuvaletide yikayayim falan diye. Ama sadece laf.icraat yok henüz

Ay ay ne olacak bu halimiz bilmiyorum Ya daha sabah deyip teselli ediyorum kendimi

İki usengeci kertmeseydin iyiydi Bu maraton nasıl oluyor ki, 10 da başlayayım o zaman, olmadı kendimle maraton yaparım

Yetişkinler bademcigi çok zor atlatıyormus. Ağrısı kemiklere vurduğu için. Çok iş yapıp yoruluyordun. Demek biraz dinlenmen gerekiyordu. İyice dinlen canım. Allah şifa versin inşallah
Öyleymiş yaşayıp görmüş oldum
Amin canım sağol

İki usengeci kertmeseydin iyiydi Bu maraton nasıl oluyor ki, 10 da başlayayım o zaman, olmadı kendimle maraton yaparım
Saat 10 a sözleşin, bir saatte en çok işi kim yapacak bakalım, bitince buraya yaptıklarınızı yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…