Burdaki emoji bile benden becerikli yemin ederim. Nasıl kıvrak hızlı hızlı temizliyor10 da basliyalim 11 de yazarız
Ben yazayım sana benim ev kalkmış gidiyor oğlanınokula gönderdim 15 aylık peşimde 31 haftalık da hamileyim evi topluyorum şimdi kahvaltımızı yaptık sonra biraz mutfak dolabı iç dış ve içindekileri de yıkarım sonra da pazara giderim ee sen hala oturuyor musunYine dünya iş var. Ev savaş alanı. Hiiiç canım da istemiyor. Bir iki kişi buraya yazsada gaza gelsem
10 da basliyalim 11 de yazarız
Allah yardımcın olsun. Ben 7 de açılış yapıyorum birini ben,birini eşim okula götürüyor. Beşikte de beş aylık bı tane var. Neyseki hamile değilim. Hamilelik zorBen yazayım sana benim ev kalkmış gidiyor oğlanınokula gönderdim 15 aylık peşimde 31 haftalık da hamileyim evi topluyorum şimdi kahvaltımızı yaptık sonra biraz mutfak dolabı iç dış ve içindekileri de yıkarım sonra da pazara giderim ee sen hala oturuyor musun
Bir oda ne. Tek bir oda miTamam canim, benim 1 saatte 1 oda
5 aylık iyidir kalkıp evi dağıtamazAllah yardımcın olsun. Ben 7 de açılış yapıyorum birini ben,birini eşim okula götürüyor. Beşikte de beş aylık bı tane var. Neyseki hamile değilim. Hamilelik zor
Diğer ikisi hallediyor canım ya.keske foto atsam evi görsen oyuncaklar, kırpılmış kağıtlar,ekmek kırıkları, bisküviler5 aylık iyidir kalkıp evi dağıtamaztencere tava da deşemez
Çok isterdim babamız evde gece ise gidecek süpürge çalıştırma didiAtaayemi zeynepyu gel maratona
Diğer ikisi hallediyor canım ya.keske foto atsam evi görsen oyuncaklar, kırpılmış kağıtlar,ekmek kırıkları, bisküviler
Süpürgeyi sonra açarsın. Diğer bütün işler biter oh misÇok isterdim babamız evde gece ise gidecek süpürge çalıştırma didibende mutfagi falan hallederim toparlarım evi öyle olursa katılırım maratona :))
Evet büyükler daha çok dağıtıyor ben topluyorum ufaklık dağıtsa da temiz dağıtıyor ama büyük bir geliyor okuldan ev tekrar savaş alanı oluyorDiğer ikisi hallediyor canım ya.keske foto atsam evi görsen oyuncaklar, kırpılmış kağıtlar,ekmek kırıkları, bisküviler
Tamam o zaman sevdim maratonu ben katılırım hadi başlayalımSüpürgeyi sonra açarsın. Diğer bütün işler biter oh mis
Bana gaz vermeyin kız. Canım çıkıyor sonra11 e kadar terliksi hanım hele görek ne yapacaksın
Tamam koştum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?