Düzenli Evimiz & Hayatımız

Saat 10 kızlar hadi ben koşarak ev temizliyom

Nevresim değiştirdim, on toz almayı yaptım, balkonları yıkadım, banyoya deterjanları döktüm, yatakodasindan başlıyorum süpürmeye, yazarken yoruldum tamam sakinim

WC yıkandı. WC girişi silindi aynası lavabosu silindi. Banyo temizlendi. Klozet ayna lavabosu silindi. Banyo halısı fircalandi.ev havalandı( hava Cook soğuk), toplandı, süpüruldu,silindi. İki paket çamaşır katlandı yerleştirildi. Bir paket çamaşır asıldı.kahvalti, bulaşıklar toplandı. Alt dolaplar,bulaşık makinesi, buzdolabı ciflendi. Mutfak elde silindi, halısı fırçalandi. Ve bittim

Ameliyat olan arkadaşlar lütfen yüklenmeyin. Ben ameliyattan sonra iç kanama geçirdim. Ağır kaldirmama bağladılar. Daha tam duzelemedim. Ben ettim siz etmeyin.

Çok geçmiş olsun canim, dikkat etmek lazım doğru söylüyorsun da ben bi duramıyorum iste yavaş yavaş yapıyorum kendimce

Maşşallah

Afedersin evi şey götürsün. Canından kıymetli değil. İnsan düşse kim kime kaç ay bakar. Düzelince yaparsın

Çok doğru kuzum, bundan sonra zorlamayayım. Annemden evime geldim Eylül’de fizik tedavi icin, ağlayarak geçti günlerim de bir kap yemek yapan olmadı, ablam da dahil. Ben her hastalıklarında sormadan tencere tencere yemek yapıp götürdüm. Ay ne negatif oldum, yaram deşildi sanırım

Balkonlar yıkandı
Nevresim degist
Yatak odası dip köşe süpürülüp silindi
Salon süpürüldü, silindi (dipsiz köşesiz)
Koridor ve mutfak supuruldu
Lavabo, klozet temizlendi
Yemek yapılıp dus alınacak
Biz şimdi söyledik ama yaa , ilerde üzülmezsin umarım azıcık canının kıymetini bil sonra sağlık geri gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…