- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bir oda ne. Tek bir oda mi
Saat 10 kızlar hadi ben koşarak ev temizliyom
Sen kendini çok yorma canım. Sonra sıkıntı çıkar Allah korusun daDiz ameliyatı oldum da kağnı hızındayım
Yaşasın dün silmiştim kikiki4 Aralık Çarşamba ödevi.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Herkese kolay gelsin
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@sebepsiz07
Ameliyat olan arkadaşlar lütfen yüklenmeyin. Ben ameliyattan sonra iç kanama geçirdim. Ağır kaldirmama bağladılar. Daha tam duzelemedim. Ben ettim siz etmeyin.Diz ameliyatı oldum da kağnı hızındayım
Ödev önceden yapmış olmak cok güzel oluyorYaşasın dün silmiştim kikiki
Günaydın hanımlar umarım gününüz güzel geçer,
Gerçekten çok hoşuma gitti kikikiÖdev önceden yapmış olmak cok güzel oluyor
Ameliyat olan arkadaşlar lütfen yüklenmeyin. Ben ameliyattan sonra iç kanama geçirdim. Ağır kaldirmama bağladılar. Daha tam duzelemedim. Ben ettim siz etmeyin.
Diz ameliyatı önemli kendine dikkat etmelisin ilerde zorluk yaşarsın canım, gelmiş geçmiş olsun
Afedersin evi şey götürsün. Canından kıymetli değil. İnsan düşse kim kime kaç ay bakar. Düzelince yaparsınÇok geçmiş olsun canim, dikkat etmek lazım doğru söylüyorsun da ben bi duramıyorum isteyavaş yavaş yapıyorum kendimce
MaşşallahWC yıkandı. WC girişi silindi aynası lavabosu silindi. Banyo temizlendi. Klozet ayna lavabosu silindi. Banyo halısı fircalandi.ev havalandı( hava Cook soğuk), toplandı, süpüruldu,silindi. İki paket çamaşır katlandı yerleştirildi. Bir paket çamaşır asıldı.kahvalti, bulaşıklar toplandı. Alt dolaplar,bulaşık makinesi, buzdolabı ciflendi. Mutfak elde silindi, halısı fırçalandi. Ve bittim
Afedersin evi şey götürsün. Canından kıymetli değil. İnsan düşse kim kime kaç ay bakar. Düzelince yaparsın
Biz şimdi söyledik ama yaa , ilerde üzülmezsin umarım azıcık canının kıymetini bil sonra sağlık geri gelmiyorBalkonlar yıkandı
Nevresim degist
Yatak odası dip köşe süpürülüp silindi
Salon süpürüldü, silindi (dipsiz köşesiz)
Koridor ve mutfak supuruldu
Lavabo, klozet temizlendi
Yemek yapılıp dus alınacak
Oy guzumm , yakın olsak keşkeeBirisi benim oğlana bakabilir mi gidip çamaşır aşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?