Minik bebekle evi nasıl düzenli tutuyorsunuz acaba sorabilir miyim bende yapıyorum ama bazı günler uyumuyor sadece salonda uzanıp ana kucağı sallıyorum mesela şuanBenim ki uyudu koşa koşa iş başı yapacağım.
GelMerhabalar
Bende katılabilirmiyim?
Yeni başlangıç yapıyorumdur
Keyfini cikar bosverMinik bebekle evi nasıl düzenli tutuyorsunuz acaba sorabilir miyim bende yapıyorum ama bazı günler uyumuyor sadece salonda uzanıp ana kucağı sallıyorum mesela şuan
İnşallah öyle olur ev dağınık olup gözüme kirli gözükünce çok gergin oluyorumKeyfini cikar bosverhersey zamanla rayina oturuyor
BeniÜtümle kimi kovalayayım
Are youuuu readyyyyy mi gençler
Saat 13 e kadar maraton yapan düşsün peşime. Ev toplu süpür sil, katla yerleştir yapıcam ben
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
28 aralık ödevi
Çaydanlık parlatmak.
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizlemek, yüzünü silmek.
Pencere önlerinin tozunu almak.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
Bende yetişmedimDünden beri cabaliyorum pes ettim
Imkanin varsa bi kadin cagir temizliğini halletsin icin de rahat eder. Ama hicbsy cocugundan onemli degil. O uyudugunda firsat bulursan islerini halletmeye calisİnşallah öyle olur ev dağınık olup gözüme kirli gözükünce çok gergin oluyorum
Evet normalde çalıştığım için kadın devamlı alıyorum ama yeni doğum gelen giden derken daha gelemedi yoksa 15 günde bir alıyordum düzenliImkanin varsa bi kadin cagir temizliğini halletsin icin de rahat eder. Ama hicbsy cocugundan onemli degil. O uyudugunda firsat bulursan islerini halletmeye calis
Ben de öyleyim canım uyumuyor gazı da var mecburi sallıyorum emziriyorum pışpışlıyorum gün öylece bitiveriyorMinik bebekle evi nasıl düzenli tutuyorsunuz acaba sorabilir miyim bende yapıyorum ama bazı günler uyumuyor sadece salonda uzanıp ana kucağı sallıyorum mesela şuan
Öyle olur zaten takip edersin bişi çıkmaz ama yazamadim ya
Zevkle karşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?