Düzenli Evimiz & Hayatımız

daha yeni bitti işim
Yataklar toplandı ev havalandı
Balkonun halısı yıkandı
Balkom dolabı temizlendi
İçindekiler tek tek silinip yerine koyuldu
Balkon yıkandı
Dip köşe süpürge yapıldı
Yerler silindi tozları aldım
Çamaşır topladım . Yrnisi yıkandı serildi
Eskileri bükülecek
Tost makinası temizlendi
Yağa una kıydım elmalı kek yaptım
Mutfağı 456282 kez topladım
Kahvemi yaptım oturdum
Çaydanlığım geleceğimden daha parlak

Benim ki uyudu koşa koşa iş başı yapacağım.
Minik bebekle evi nasıl düzenli tutuyorsunuz acaba sorabilir miyim bende yapıyorum ama bazı günler uyumuyor sadece salonda uzanıp ana kucağı sallıyorum mesela şuan

Minik bebekle evi nasıl düzenli tutuyorsunuz acaba sorabilir miyim bende yapıyorum ama bazı günler uyumuyor sadece salonda uzanıp ana kucağı sallıyorum mesela şuan
Keyfini cikar bosver hersey zamanla rayina oturuyor

Selam canlar mutfağı akşam yapmam yaradı gündüz kahvaltı sonrası
Büyük balkona giriştim camlarını sildim yerleri supurdum sildim
Salonda
Koltuk örtüleri yıkandı koltuklar supuruldu
Koltuklar çekildi arkasi silindi
Küçük balkon cami silindi erzak dolabı temzlendi yerler supuruldu silindi
Bugünlük bu kadar şimdilik
Yarın yatak odaları kaldı bide WC banyo
Yıkanan çamaşırları da akşam katlicam
Birazdan yıkanan bulaşıklari yerlestiricem o kadar

Dün caydanlik temzlemistimbalkon pervazlarini sildim negom
Yarın 3 odanın camlarını silicem bugün çok yoruldum malesef

İnşallah öyle olur ev dağınık olup gözüme kirli gözükünce çok gergin oluyorum
Imkanin varsa bi kadin cagir temizliğini halletsin icin de rahat eder. Ama hicbsy cocugundan onemli degil. O uyudugunda firsat bulursan islerini halletmeye calis

Imkanin varsa bi kadin cagir temizliğini halletsin icin de rahat eder. Ama hicbsy cocugundan onemli degil. O uyudugunda firsat bulursan islerini halletmeye calis
Evet normalde çalıştığım için kadın devamlı alıyorum ama yeni doğum gelen giden derken daha gelemedi yoksa 15 günde bir alıyordum düzenli

Ben de öyleyim canım uyumuyor gazı da var mecburi sallıyorum emziriyorum pışpışlıyorum gün öylece bitiveriyor Bi oğlum daha var onunla tam ilgilenemeyince üzülüyorum.Hatta anasınıfına devam edemedik.Keşke bebeğim uyuyan bi bebek olsaydı elim pratiktir her işimi yetiştirirdim. Ama uyuduğu an ilk kahvaltı faslını yapıyoruz sonra odayı toparlıyorum. Bulaşık makineye yerleştirebilirsem yapıyorum yoksa eşimi bekliyorum.Yemekte eşim gelince yapıyorum. Atıştırmalık öğlen yiyoruz.Oğlumun banyosunu eşim yaptırıyo.Gece bebişin kıyafetleri çitileyip atmıştım makineye,sabah astım.Pratik yemekler yapıyoruz şu an.Uyanıkken oturma odasını süpürdüm süpürge sesinden rahatsız olmadı durdu.Wc lavaboda gidince cifleyip,çamaşır suyuyla yıkıyorum.Ev çoğunlukla dağınık ben düzenli olmayı çok severim ama yapacak birşey yok kabullendim ilk aylar böyle devam edecek.Umarım uykuları düzene girer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…