- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
Efser yaÜtü maratonum var alırsan
PehhhhEfser yaalmiiim 3 4 parca vardi onu da kocaya kilitledim kendi yapti
kesinlikle öyleKüçük yerlerde kuyruk kuyruga çarpsam aha akrabam der
Bütün geçmiş mesajları okuyacak sabırda kimse yoktur herhalde
Geçer Allahın izniyle. Aferin al mutlaka.Benim şikayetlerim dünden önceki akşam başladı. 3 4 güne geçecekse sabrederim. Çocuk pazar akşamı başladı.. Zaten boğaz ağrısıyla başlıyor.
40 kişi ne ya:// 26 kişi bizimkinin sınıfıİnşallah çabuk düzelirsiniz ya benim küçüğün sınıfı 40 kişilik 20 si gelmemiş bugün salgından düşmüyo çocukların ateşi 2 gün göndermek istemiyorum benimkini.
Bunun için hiç bir önlem alınmıycak zaten perişan oldu çocuklar. Okulları erken tatil edebilirler ama
Benimkiler ben hastayken daha çok kuduruyorÇocuklarla dinlenilmiyor. Küçüğüm kustu gece. Birde onu temizledim. Yazık ben hastayım diye üzüldü. Hiç kavga etmiyorlar. Gelip gelip ateşimi ölçmeye çalışıyor. Kim kime bakıyor karıştık biraz.
Gaza gelip ütüyü parcalarim bu sarkiylaÜtü ile iyi gider
Mesala ütü
Bitmeyen ütümü olur diyeGaza gelip ütüyü parcalarim bu sarkiyla
Bende bir 50 sayfa okudum işteSabah biraz kitap okuyum dedim 2 sayfa bitmeden dalmısım.bugün erkenden şeyedecektim oysaki☻
Olurçamaşır makinesini temizledim kazan temizleme yaptım yani bi pril tablet birazda domestos koyup 60 ta çalıştırdım.Dışını ve içini silersem tamamdır.Ödevimi yapmış sayılır mıyım?zira 1,2 saatlik uykuyla duruyorum.
MasallahBende bir 50 sayfa okudum işte
Kolay gelsin ablaNego yoğunum torunlarla uğraşıyoruz bir bakayım dedim ❤kızım geldi istanbuldaki öbür kız geldik
Ben zaten hep okurum, sen beni boşver en çok ziyaretçi olan konu busen de mi yadesene yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?