Kaynanamda gelse şura hiç yüreğim yoksen de mi yadesene yandım
benim deKaynanamda gelse şura hiç yüreğim yok
onlar sana geliyor, beni ne yapsınlarBen zaten hep okurum, sen beni boşver en çok ziyaretçi olan konu bu
Bazen bdv ye girdiğim zaman kendime kızıyorum git iki kitap bittir yazık değilmibenim de
eskiden ben de çok giriyordum. Kitaplar sayesinde kurtuldumBazen bdv ye girdiğim zaman kendime kızıyorum git iki kitap bittir yazık değilmi
Negocum ben bugün kayınvalidemden getirdiğim kışlıkları yerleştirip kiler düzenlemesi yapacağım, buzdolabı temizleyip pazara çıkacağım inşallah:)29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
Ben ilk zamanlar kelin ilacı olsa kendine sürerr. Diyordumeskiden ben de çok giriyordum. Kitaplar sayesinde kurtuldum
epey gün sürdü kışlıklar, artık ne getirdiysenSelam kızlarcım
Negocum ben bugün kayınvalidemden getirdiğim kışlıkları yerleştirip kiler düzenlemesi yapacağım, buzdolabı temizleyip pazara çıkacağım inşallah:)
Benim eşimin kahvaltısını hazırlayıp 9 da tıkladıktan sonra geri yatmamBenim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyorarkasında oğlu gelir açım der lahavle ile uyanırım
Kız arya ben seni neden İzmirde falan sanıyorum ya kızım bir yıldır konuşuyoruz şokElazığ Sen?
Ütü odası mıı ne güzelben deee, ütü odası deyince şüphelendim
Dünyalarıepey gün sürdü kışlıklar, artık ne getirdiysen
Birazdan hamarat takımı gelecek bizimde yazılanlara ağzımızın suyu akacakBenim eşimin kahvaltısını hazırlayıp 9 da tıkladıktan sonra geri yatmam
Kız arya ben seni neden İzmirde falan sanıyorum ya kızım bir yıldır konuşuyoruz şok
Ütü odası mıı ne güzel
Ben de sabah 8 de kalktım kocayı yolladım, çamaşır makinesini çalıştırıp geri yattım 11 de kalktım, kahvaltı yapıp çamaşır astım, sonra okula geldim, çocuklar deneme sınavı olurken kk de takılıyorum
Gülmeyin, okula gelmeden önce çamaşır asmak büyük bir şey benim için heheokula gelmeden yemek yapma işini de becerirsem on numara olacak. Ama sürekli uykum var, panda ayısı gibi ordan oraya atmak geliyor kendimi içimden
sağlıkla yiyin canım benimDünyaları
2 zeytin kasası dolu yani 50 şişe domates ve kaynatmalı salça, 10 şişe reçel, 10 şişe biber turşusu, 4 tane büyük karışık turşu, 8 tane 5ltlik zeytin ve biraz fazla miktar zeytinyağı
Höhh böyle sayınca çokmuş ya 2 kişi için
Bence sen onları marketlere doğal ürün diye sat karın olurDünyaları
2 zeytin kasası dolu yani 50 şişe domates ve kaynatmalı salça, 10 şişe reçel, 10 şişe biber turşusu, 4 tane büyük karışık turşu, 8 tane 5ltlik zeytin ve biraz fazla miktar zeytinyağı
Höhh böyle sayınca çokmuş ya 2 kişi için
Gel beraber yiyelim teyocanımsağlıkla yiyin canım benim
Bence sen onları marketlere doğal ürün diye sat karın olur
Elindekiler altınla yarışırGel beraber yiyelim teyocanım
Çok emekle yapıyor ya kıyamam ama yiyemem de
Bu ışıltılı hayatı ben seçtimonlar sana geliyor, beni ne yapsınlar
Ben de bdv sevenlerdenimBazen bdv ye girdiğim zaman kendime kızıyorum git iki kitap bittir yazık değilmi
Kızı uyutayım derken ben uyumuşum
Neyse kalktım evi topladım
Süpürdüm
Akşama yemeklik çıkardım 2 maklne çamaşır yıkadım katladım yerlerine koydum
1 maklne çamaşır attım yıkanıyor
Çok uykum var hala :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?