Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlarcım
Negocum ben bugün kayınvalidemden getirdiğim kışlıkları yerleştirip kiler düzenlemesi yapacağım, buzdolabı temizleyip pazara çıkacağım inşallah:)

eskiden ben de çok giriyordum. Kitaplar sayesinde kurtuldum
Ben ilk zamanlar kelin ilacı olsa kendine sürerr. Diyordum çabuk sıkılıyordum
Bu ara sırf can sıkıntısı birde konuda ne oldu diye dönüp bakıyorsun o oyalıyor insanı
En çok ciddi ciddi cevap yazıyorsun ya biri gelip bu konu fake diyor konu zırt çıkıyor

Benim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyor arkasında oğlu gelir açım der lahavle ile uyanırım
Benim eşimin kahvaltısını hazırlayıp 9 da tıkladıktan sonra geri yatmam
Kız arya ben seni neden İzmirde falan sanıyorum ya kızım bir yıldır konuşuyoruz şok
ben deee, ütü odası deyince şüphelendim
Ütü odası mıı ne güzel

Ben de sabah 8 de kalktım kocayı yolladım, çamaşır makinesini çalıştırıp geri yattım 11 de kalktım, kahvaltı yapıp çamaşır astım, sonra okula geldim, çocuklar deneme sınavı olurken kk de takılıyorum

Gülmeyin, okula gelmeden önce çamaşır asmak büyük bir şey benim için hehe okula gelmeden yemek yapma işini de becerirsem on numara olacak. Ama sürekli uykum var, panda ayısı gibi ordan oraya atmak geliyor kendimi içimden

epey gün sürdü kışlıklar, artık ne getirdiysen
Dünyaları
2 zeytin kasası dolu yani 50 şişe domates ve kaynatmalı salça, 10 şişe reçel, 10 şişe biber turşusu, 4 tane büyük karışık turşu, 8 tane 5ltlik zeytin ve biraz fazla miktar zeytinyağı
Höhh böyle sayınca çokmuş ya 2 kişi için

Birazdan hamarat takımı gelecek bizimde yazılanlara ağzımızın suyu akacak

sağlıkla yiyin canım benim

Bence sen onları marketlere doğal ürün diye sat karın olur

Bende bugün böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…