- 13 Ağustos 2020
- 15.554
- 88.172
- 598
- 32
24 saat bdv de olanlar var, ilk mesajlar hep onların zatenBen ilk zamanlar kelin ilacı olsa kendine sürerr. Diyordumçabuk sıkılıyordum
Bu ara sırf can sıkıntısı birde konuda ne oldu diye dönüp bakıyorsun o oyalıyor insanı
En çok ciddi ciddi cevap yazıyorsun ya biri gelip bu konu fake diyor konu zırt çıkıyor
Seni çok iyi anlıyorum karşimBir insan yanindaki su bitti diye üzülür mu üzülür kalkası yoksa sinirlenir bile
Niyeki ben yarım litre su içtim 3 litre geri çıktıBir insan yanindaki su bitti diye üzülür mu üzülür kalkası yoksa sinirlenir bile
40 sayfa okudum sabahSabah biraz kitap okuyum dedim 2 sayfa bitmeden dalmısım.bugün erkenden şeyedecektim oysaki☻
Ben 7 de başlıyorum güne, çalışmıyorum ama eşim işe gidiyor çocuklar okula. Onlara kahvaltı hazırlık kalkıyorum. Çocuklar yokkende kalkardım kahvaltı yapardık eşimle.Benim eşimin kahvaltısını hazırlayıp 9 da tıkladıktan sonra geri yatmam
Kız arya ben seni neden İzmirde falan sanıyorum ya kızım bir yıldır konuşuyoruz şok
Ütü odası mıı ne güzel
Ben de sabah 8 de kalktım kocayı yolladım, çamaşır makinesini çalıştırıp geri yattım 11 de kalktım, kahvaltı yapıp çamaşır astım, sonra okula geldim, çocuklar deneme sınavı olurken kk de takılıyorum
Gülmeyin, okula gelmeden önce çamaşır asmak büyük bir şey benim için heheokula gelmeden yemek yapma işini de becerirsem on numara olacak. Ama sürekli uykum var, panda ayısı gibi ordan oraya atmak geliyor kendimi içimden
Ayyyy bildşm o üyeyi bildim24 saat bdv de olanlar var, ilk mesajlar hep onların zaten
Bir üye vardı ıyyy ilk mesajlarda hep onu görürdüm yok artık şükür
Kocam tuvalete iki kere gidiyor deseler boşan diyordu
6 da kahvaltı ediyor benimkiBenim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyorarkasında oğlu gelir açım der lahavle ile uyanırım
Afiyetle yiyin üç sene yeter sizeDünyaları
2 zeytin kasası dolu yani 50 şişe domates ve kaynatmalı salça, 10 şişe reçel, 10 şişe biber turşusu, 4 tane büyük karışık turşu, 8 tane 5ltlik zeytin ve biraz fazla miktar zeytinyağı
Höhh böyle sayınca çokmuş ya 2 kişi için
Dur hevesim kacmasinNiyeki ben yarım litre su içtim 3 litre geri çıktı
Bu içtiğim ne yarıyor onuda anlamadım
Hafta sonu sadece geç kalkarız oda 8:306 da kahvaltı ediyor benimki
Takip etmediğim için bilmiyorumPuh puhhh
Hiç aklıma gelmiyor bazen faydası için yiyorum çoçulara örnek ana olayım diye sırfAllahım brokoli ve karnabahar gibi nimetleri yarattığın için şükürler olsun
Şu sınav haftası bitsin kendime söz verip bir hafta deneyecemBen 7 de başlıyorum güne, çalışmıyorum ama eşim işe gidiyor çocuklar okula. Onlara kahvaltı hazırlık kalkıyorum. Çocuklar yokkende kalkardım kahvaltı yapardık eşimle.
Öğleden önce yapılan işin ne kadar bereketli olduğunu gördüğün zaman vazgeçemezsin
Yemek özellikle öğleden önce yapılması büyük rahatlık. Haftalık yemek listesi yapabilirsin ne pişiricem diye düşünme derdin olmaz
Kız bugün 5 buçukta girdi mutfağa şaka gibi ya saat önemli değil uyanması yetiyorÇünkü o bir terazi
Her karı koca sorununun çözümü de boşanma değil ya hu. Ciddi sorunlarda gereken o. Kocam bana hediye almadı üüü diyene de boşan deniyorTakip etmediğim için bilmiyorum
Arada Yazınca sürekliği olmuyor
Size bir şey söleyeyimi yazanda abartarak yazıdığı için tek care boşmak gibi gözüküyor sonra cevap verdikce bazıları ortaya çıkıyor
Bana spor oluyor kalk geri oturDur hevesim kacmasincok icmezsem balon gibi geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?