Normalde adetten 1 gün önce ve adet günü ağrım çok olurdu ama bu ay çok farklı oldu. 5 gündür belim ve karnım ağrıyor, dünden beridir çok ama çok kötüleşti anlamadım neden böyle olduğunugeçmiş olsun canım, adet ağrısı mı? Başka birşey mi
test ver istersen canım. Belki güzel haberler gelirNormalde adetten 1 gün önce ve adet günü ağrım çok olurdu ama bu ay çok farklı oldu. 5 gündür belim ve karnım ağrıyor, dünden beridir çok ama çok kötüleşti anlamadım neden böyle olduğunuadetim de 3 gün gecikti
Adet günü test yapmıştım negatifti, üzüldüm ondan sonra da yapmadım.test ver istersen canım. Belki güzel haberler gelir
anladım canım. Aşı vs olduysan o da geciktiriyor biraz. Rabbim şifa versinAdet günü test yapmıştım negatifti, üzüldüm ondan sonra da yapmadım.
Sağol canım. Aşının ilk dozunu 3 ay önce oldum. İkincisini henüz olmadım, korkuyorumanladım canım. Aşı vs olduysan o da geciktiriyor biraz. Rabbim şifa versin
Korkutmak istemem ama bir velim bel ağrısı vardı covid pozitif çıktı.Sağol canım. Aşının ilk dozunu 3 ay önce oldum. İkincisini henüz olmadım, korkuyorumbiontech
Bir sene önce covid geçirdim ama bel ağrım falan yoktu. Bu ağrı regl ağrısının aynısı aslında ama bilemiyorumKorkutmak istemem ama bir velim bel ağrısı vardı covid pozitif çıktı.
Regl ağrısı ise covid ile alakası yoktur gerçi.
Bebek istiyorsun galiba inşallah hayırlı haberler alırsın
Dikkat et canım kendini çok yorma gebesin sen.☺Temizlik bitti bende bittim
#salonumun seklini değiştirmek istedigimden kitapligimi bosaltip yeni yerine aldim sildim temizledim yerleştirdim kitaplarimi
#butun evi silip supurdum
#wc leri yikadim
#toz aldim
#daire kapisini sildim
Sadece mutfagimi toparlayip aksam yemegi icin hazirliklarimi yapcam ama öncesinde bi yarim saat kadar dinlencem.dinlenirken de kitabimi okuycammutfak islerimi de hallettikten sonra minigimi görmeye gitcez
Bu arada temizlikte esim de yardimci oldu sagolsun
Belki geç döllenmedir canım bi daha test yap istersen.Normalde adetten 1 gün önce ve adet günü ağrım çok olurdu ama bu ay çok farklı oldu. 5 gündür belim ve karnım ağrıyor, dünden beridir çok ama çok kötüleşti anlamadım neden böyle olduğunuadetim de 3 gün gecikti
Sabah yapıcam yoksa doktora gidicem hemen. Hiç iyi değilimBelki geç döllenmedir canım bi daha test yap istersen.
Hadi bakalım gün doğmadan neler doğar derler.Hiç belli olmaz benim de çok ağrım olur genelde.4 gebelik geçirdim 2 kürtaj var kaybım oldu.Son gebeliğim kan sulandırıcı kullanarak oldu hergün bi iğne yaptım kendime Allah tan mucize böyle geliyo işte ümitvar ol ümidini hiç kesme.Sabah yapıcam yoksa doktora gidicem hemen. Hiç iyi değilim
ben 3.yü oldum geçen haftaSağol canım. Aşının ilk dozunu 3 ay önce oldum. İkincisini henüz olmadım, korkuyorumbiontech
Sanırım regl oldumHadi bakalım gün doğmadan neler doğar derler.Hiç belli olmaz benim de çok ağrım olur genelde.4 gebelik geçirdim 2 kürtaj var kaybım oldu.Son gebeliğim kan sulandırıcı kullanarak oldu hergün bi iğne yaptım kendime Allah tan mucize böyle geliyo işte ümitvar ol ümidini hiç kesme.
Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım sana da isteyen tüm arkadaşlarımıza da.Sanırım regl oldum12.ayımda hüzünle sonuçlandı
Efocan napıyosunneysekiaz yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?