Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence hiç müdahil olma. İyi olursa kendikerinden olur. Kötü olursa senden bilirler. Bu arada Kıza acıdım daha hiçbir resmiyet olmadan kv başlamış kvliğe

Bence hiç müdahil olma. İyi olursa kendikerinden olur. Kötü olursa senden bilirler. Bu arada Kıza acıdım daha hiçbir resmiyet olmadan kv başlamış kvliğe
Birde büyük kv var 2 de görümce kv kenarda duruyor büyük kv düşümüş ortaya
Valla dedim bu konuyu şimdiden ortaya bu kadar yayarsanız olmaz .
Şuanda eşimi oyalıyorum ama akıl işi değil bu

Birde büyük kv var 2 de görümce kv kenarda duruyor büyük kv düşümüş ortaya
Valla dedim bu konuyu şimdiden ortaya bu kadar yayarsanız olmaz .
Şuanda eşimi oyalıyorum ama akıl işi değil bu
Bi akıllı onlar tabi bi şey olursa biz bi şey mi dedik olur

Eltinin neden istemediği önemli bence. İlk önce onu ögren sonra dahil ol.
Asılda olayın geri dönüşü yok gibi duruyor oğlan ailesine evlenme teklifini yaparak cidiyim demek istemiş
Zaten geri dön yada evlen deme gibi bir yetkim yoki biz gidip oğulum babanın ananın sözünüde dinle kızı tanıştırdır anneninde gölünü al diyecekmişiz
Çünkü ananın ağzı kırılmış

Son düzenleme:
Kişmbilşr neler etti senşn elti oğlu böyle davranıyor. O da her kv gibi aglamakla iş yaptıracak.

Kişmbilşr neler etti senşn elti oğlu böyle davranıyor. O da her kv gibi aglamakla iş yaptıracak.
Kıza evlenme teklifine gidiğini öğrenince çok ağlamış niye ağlıyor neymiş bu olaylara anasını katmamış
Bende evlenme teklifini gençler kendi aralarında yapar bunu neden bu kadar drama haline getiriyorsunuz dedim eşime

Oğlan anasınıdamı götürecek diye beklentiye mi girdi anlamadım

İleri ki aşamada canım anam dövmesi yaptırmasını ister

Bence bahsettiğiniz oğlan sizi arayıp fikir sormadığı sürece gidip konuşmayın. Ayrıca ne yapabilirsin ki yani anlamadım. Bence de karışmamak en iyisi bu durumda..

Bence bahsettiğiniz oğlan sizi arayıp fikir sormadığı sürece gidip konuşmayın. Ayrıca ne yapabilirsin ki yani anlamadım. Bence de karışmamak en iyisi bu durumda..
Edit ağlayan kişi oğlan sandım, bir derdi var diye sen konuş diyorlar sandım. Ağlayan kv mi? Ay ben iptal

Eşimi oyalaya bildiğim kadar oylacağım
Çünkü ne mantığı var nede oluru çok saçma
Büyük konuşmak istemem benimde çocuğum var bir annede durumu yönetme kabileyeti olmalı bunu ne ben nede bir başkası yapabilir. Zor durumda kalırsan akıl alacağın danışmış olsa hay hay elimden gelenide yaparım ama kulaktan kulağa oynar gibi bu ne böyle o na söylesin bu buna söylesin ama benimde ellim öpülsün şimarıkca.Söz konusu evlat olursa ne örnekler var neler neler yapan anneler tek mürüvetini görmek isteyen bunun gruru olmaz düşen burnunuda sen alacaksın.
Eşimde götürürse artık dinleyici olurum

Kesinlikle doğru yoldasın

Edit ağlayan kişi oğlan sandım, bir derdi var diye sen konuş diyorlar sandım. Ağlayan kv mi? Ay ben iptal
Dur sana özet geceyim
Oğlan kız kardeşlerine birini sevdiğini söylüyor ben bunu dillendiremiyorum anneme söyleyin anneleride kendi benimle konuşmasa ben sormam gibi bir tavır alıyor.oğlanda madem siz ilgilenmediniz bende kız kardeşimle kızı tanıştırırım diyor sonra iş ilerliyor evlilik teklifine geliyor Annede güceniyor insan bir tanıştırır bir el öptürür gibi sonra bu işler büyünce bu noktaya gelince ağlıyor

Ben ilk duyduğumda al oğlunu karşına kırmadan dökmeden konuş kızla tanış dedim kadın o bana söylemezse ben gidip sorarmam gibi anlamsız saçma salak bir tiribe girdi şimdi iş olmuş bitmiş eee beni dahil etmedi diyor

Sorunlu kişi kesinlikle kv. Anneler peşinde koşar çocuğunun biri var mı aday var mı söyle yavrum falan diye, bizimki noter onaylı resmi tebligat bekliyor anam geline de yazık he, sorunlu ilişkileri olur benden demesi.

Anne oğul arasında iletişim problemi var ama anormal. Kesinlikle karışmayın. Kadın Gidip oğluyla konuşsa çözülecek zaten her şey. Sizin karışmanızın hiç bir anlamı yok. Onların kendi arasında tesis edemediği iletişimi siz kuramazsınız. Diğer Kardeşler bile çekilmiş aradan ayol

Eşime de git oğlana bir akıl ver
İşte o hem yokuşa itiyor sonra gelin bunu toplayın üstelik bunu bana kendi demiyor kayınvaldemle bunu yapmaya çalışıyor.
Ben olayı ilk duyduğumda sevindim hayırlı olsun al karşına konuş hatta olayı yumuşatmak için küçük espirilerde yaptım daha da Mudahil olmadım,sormadım niye karışayım gibisinden

Ardaki olayları bilmiyorum bu oğlan niye inada girdi bilmiyorum senin anlamadığın şeyi ben nasıl anlayacağım ki.

Sen gelin adayına kaç kurtar kendini de canım.Anaa bu nasıl kv adayı benimkine benziyor.Bu nasıl bi kibirlilik çocuğuna karşı takındığı tavır çok yanlış.

Düzeltemezsin, arada postacı güvercini olursun. En sonunda da bir şey olur kötü kişi sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…