golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bence hiç müdahil olma. İyi olursa kendikerinden olur. Kötü olursa senden bilirler. Bu arada Kıza acıdım daha hiçbir resmiyet olmadan kv başlamış kvliğeBen hiç sormadım bilmiyorum sormakta istemiyorumkv nin ağzında kaçırdığı bir kaç şey var onları birleştirince sanırım bular bu kızı istememişler oğlan işi ciddiye bindirince sıkışıp ağlama krizindeler
Birde büyük kv var 2 de görümce kv kenarda duruyor büyük kv düşümüş ortayaBence hiç müdahil olma. İyi olursa kendikerinden olur. Kötü olursa senden bilirler. Bu arada Kıza acıdım daha hiçbir resmiyet olmadan kv başlamış kvliğe
Bi akıllı onlar tabi bi şey olursa biz bi şey mi dedik olurBirde büyük kv var 2 de görümce kv kenarda duruyor büyük kv düşümüş ortaya
Valla dedim bu konuyu şimdiden ortaya bu kadar yayarsanız olmaz .
Şuanda eşimi oyalıyorum ama akıl işi değil bu
Asılda olayın geri dönüşü yok gibi duruyor oğlan ailesine evlenme teklifini yaparak cidiyim demek istemişEltinin neden istemediği önemli bence. İlk önce onu ögren sonra dahil ol.
Yapar yaparlarBi akıllı onlar tabi bi şey olursa biz bi şey mi dedik olur
Kişmbilşr neler etti senşn elti oğlu böyle davranıyor. O da her kv gibi aglamakla iş yaptıracak.Asılda olayın gerim dönüşü yok gibi duruyor oğlan ailesine evlenme teklifini yaparak cidiyim demek istemiş
Zaten geri dön yada evlen deme gibi bir yetkim yoki biz gidip oğulum babanın ananın sözünüde dinle kızı tanıştırdır anneninde gölünü al diyecekmişiz
Çünkü ananın ağzı kırılmış
Kıza evlenme teklifine gidiğini öğrenince çok ağlamış niye ağlıyor neymiş bu olaylara anasını katmamışKişmbilşr neler etti senşn elti oğlu böyle davranıyor. O da her kv gibi aglamakla iş yaptıracak.
İleri ki aşamada canım anam dövmesi yaptırmasını isterKıza evlenme teklifine gidiğini öğrenince çok ağlamış niye ağlıyor neymiş bu olaylara anasını katmamış
Bende evlenme teklifini gençler kendi aralarında yapar bunu neden bu kadar drama haline getiriyorsunuz dedim eşime
Oğlan anasınıdamı götürecek diye beklentiye mi girdi anlamadım
Bence kitabe isterlerİleri ki aşamada canım anam dövmesi yaptırmasını ister
Bence bahsettiğiniz oğlan sizi arayıp fikir sormadığı sürece gidip konuşmayın. Ayrıca ne yapabilirsin ki yani anlamadım. Bence de karışmamak en iyisi bu durumda..Kızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Edit ağlayan kişi oğlan sandım, bir derdi var diye sen konuş diyorlar sandım. Ağlayan kv mi? Ay ben iptalBence bahsettiğiniz oğlan sizi arayıp fikir sormadığı sürece gidip konuşmayın. Ayrıca ne yapabilirsin ki yani anlamadım. Bence de karışmamak en iyisi bu durumda..
Eşimi oyalaya bildiğim kadar oylacağımBence bahsettiğiniz oğlan sizi arayıp fikir sormadığı sürece gidip konuşmayın. Ayrıca ne yapabilirsin ki yani anlamadım. Bence de karışmamak en iyisi bu durumda..
Kesinlikle doğru yoldasınEşimi oyalaya bildiğim kadar oylacağım
Çünkü ne mantığı var nede oluru çok saçma
Büyük konuşmak istemem benimde çocuğum var bir annede durumu yönetme kabileyeti olmalı bunu ne ben nede bir başkası yapabilir. Zor durumda kalırsan akıl alacağın danışmış olsa hay hay elimden gelenide yaparım ama kulaktan kulağa oynar gibi bu ne böyle o na söylesin bu buna söylesin ama benimde ellim öpülsün şimarıkca.Söz konusu evlat olursa ne örnekler var neler neler yapan anneler tek mürüvetini görmek isteyen bunun gruru olmaz düşen burnunuda sen alacaksın.
Eşimde götürürse artık dinleyici olurum
Dur sana özet geceyimEdit ağlayan kişi oğlan sandım, bir derdi var diye sen konuş diyorlar sandım. Ağlayan kv mi? Ay ben iptal
Sorunlu kişi kesinlikle kv. Anneler peşinde koşar çocuğunun biri var mı aday var mı söyle yavrum falan diye, bizimki noter onaylı resmi tebligat bekliyorDur sana özet geceyim
Oğlan kız kardeşlerine birini sevdiğini söylüyor ben bunu dillendiremiyorum anneme söyleyin anneleride kendi benimle konuşmasa ben sormam gibi bir tavır alıyor.oğlanda madem siz ilgilenmediniz bende kız kardeşimle kızı tanıştırırım diyor sonra iş ilerliyor evlilik teklifine geliyor Annede güceniyor indan bir tanıştırır bir el öptürür gibi sonra bu işler gelişir deyip ağlıyor
Ben ilk duyduğumda al oğlunu karşına kırmadan dökmeden konuş kızla tanış dedim kadın o bana söylemezse ben gidip sorarmam gibi anlamsız saçma salakbir tiripte şimdi iş olmuş bitmiş eee beni dahil etmedi diyor
İşte o hem yokuşa itiyor sonra gelin bunu toplayın üstelik bunu bana kendi demiyor kayınvaldemle bunu yapmaya çalışıyor.Sorunlu kişi kesinlikle kv. Anneler peşinde koşar çocuğunun biri var mı aday var mı söyle yavrum falan diye, bizimki noter onaylı resmi tebligat bekliyoranam geline de yazık he, sorunlu ilişkileri olur benden demesi.
Anne oğul arasında iletişim problemi var ama anormal. Kesinlikle karışmayın. Kadın Gidip oğluyla konuşsa çözülecek zaten her şey. Sizin karışmanızın hiç bir anlamı yok. Onların kendi arasında tesis edemediği iletişimi siz kuramazsınız. Diğer Kardeşler bile çekilmiş aradan ayol
Sen gelin adayına kaç kurtar kendini de canımDur sana özet geceyim
Oğlan kız kardeşlerine birini sevdiğini söylüyor ben bunu dillendiremiyorum anneme söyleyin anneleride kendi benimle konuşmasa ben sormam gibi bir tavır alıyor.oğlanda madem siz ilgilenmediniz bende kız kardeşimle kızı tanıştırırım diyor sonra iş ilerliyor evlilik teklifine geliyor Annede güceniyor insan bir tanıştırır bir el öptürür gibi sonra bu işler büyünce bu noktaya gelince ağlıyor
Ben ilk duyduğumda al oğlunu karşına kırmadan dökmeden konuş kızla tanış dedim kadın o bana söylemezse ben gidip sorarmam gibi anlamsız saçma salak bir tiribe girdi şimdi iş olmuş bitmiş eee beni dahil etmedi diyor
Düzeltemezsin, arada postacı güvercini olursun. En sonunda da bir şey olur kötü kişi sen olursunEşime de git oğlana bir akıl ver
İşte o hem yokuşa itiyor sonra gelin bunu toplayın üstelik bunu bana kendi demiyor kayınvaldemle bunu yapmaya çalışıyor.
Ben olayı ilk duyduğumda sevindim hayırlı olsun al karşına konuş hatta olayı yumuşatmak için küçük espirilerde yaptım daha da Mudahil olmadım,sormadım niye karışayım gibisinden
Ardaki olayları bilmiyorum bu oğlan niye inada girdi bilmiyorum senin anlamadığın şeyi ben nasıl anlayacağım ki.
Bu konu bdv taşısam banada ayrıl derler miDüzeltemezsin, arada postacı güvercini olursun. En sonunda da bir şey olur kötü kişi sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?