Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen gelin adayına kaç kurtar kendini de canım.Anaa bu nasıl kv adayı benimkine benziyor.Bu nasıl bi kibirlilik çocuğuna karşı takındığı tavır çok yanlış.

Bir yanda artık ilgi odağından çıkarım düşüncem olmuyor değil ama kız arada harcanırsa çok üzülürüm inşallah kendini kurtarır

Sen nereye gittin dün, gri görünüyordun
Kız yılbaşı gecesi ban attılar banaeşiyle bir kereden bir şey olamaz ya deyip doğru düzgün korunmadığı için hamile kalan ve aldırmayı isteyen bir konuya üf falan yazdım diye polemiğe girdin mesajı atmışlar. Ban yedim üstüne üf bile demeyin arkadaşlar

Gitme kuzum ben sana burda on sezonluk konu çıkartırım

Baktım hiç birşey yazmamıştın.nasıl ban yediki dedim. 1 yıl bana geçmez inşallah kusmuk espirimi de yaptım

Baktım hiç birşey yazmamıştın.nasıl ban yediki dedim. 1 yıl bana geçmez inşallah kusmuk espirimi de yaptım
Bu yıl mapusta geçer, kız valla bişi demedim, desem paşa paşa yattım çıktım dicem. Üff felsefe yapma allah aşkına falan yazmıştım yani bu kadar

JES bebe mi ağladı nereye gittin
Negom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.

Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.

Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım

Çooook geçmiş olsun yaa, larkoskopik ameliyat olur heralde

Çok teşekkür ederim. Aynen öyle dediler bebeğimi düşünüyorum süt alamayacak onun stresine girdim.
Dur bakalım sakin ol, birkaç doktorla daha görüş. Belki birkaç ay daha ötelenebilir. Ötelenmezse bile stres olmaya gerek yok, sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sağlıklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…