Sen gelin adayına kaç kurtar kendini de canım.Anaa bu nasıl kv adayı benimkine benziyor.Bu nasıl bi kibirlilik çocuğuna karşı takındığı tavır çok yanlış.
Sen nereye gittin dün, gri görünüyordunKızlar sever genelde hayret
Kız yılbaşı gecesi ban attılar banaSen nereye gittin dün, gri görünüyordun
Gitme kuzum ben sana burda on sezonluk konu çıkartırımKız yılbaşı gecesi ban attılar banaeşiyle bir kereden bir şey olamaz ya deyip doğru düzgün korunmadığı için hamile kalan ve aldırmayı isteyen bir konuya üf falan yazdım diye polemiğe girdin mesajı atmışlar. Ban yedim üstüne üf bile demeyin arkadaşlar
Baktım hiç birşey yazmamıştın.nasıl ban yediki dedim. 1 yıl bana geçmez inşallahKız yılbaşı gecesi ban attılar banaeşiyle bir kereden bir şey olamaz ya deyip doğru düzgün korunmadığı için hamile kalan ve aldırmayı isteyen bir konuya üf falan yazdım diye polemiğe girdin mesajı atmışlar. Ban yedim üstüne üf bile demeyin arkadaşlar
Ben de isterimGitme kuzum ben sana burda on sezonluk konu çıkartırım
Bu yıl mapusta geçer,Baktım hiç birşey yazmamıştın.nasıl ban yediki dedim. 1 yıl bana geçmez inşallahkusmuk espirimi de yaptım
Daha evliklik teklifi aşamasındayızBen de isterim
Ahaha gelişmelerden haberdar et bizi haa merak ederim ben,Daha evliklik teklifi aşamasındayıztüm kk yeter
Kayın mıDaha evliklik teklifi aşamasındayıztüm kk yeter
Canımı çok sıktılarAhaha gelişmelerden haberdar et bizi haa merak ederim ben,
Sıkma canını kuzum, onlar yarın iyi olur. Olan sana olur. Gözün nasıl canımCanımı çok sıktılar
Rahat dursalar biSıkma canını kuzum, onlar yarın iyi olur. Olan sana olur. Gözün nasıl canım
Negom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.JES bebe mi ağladı nereye gittin
Ne oldu efooooo kim sıktı canını söyle hemenRahat dursalar bisalak saçma bir konu
Yukanıkken bir sorun yok uyunca da ama uyanırken gözümü açarken çok açıyorJES ahı tutu
Çooook geçmiş olsun yaa, larkoskopik ameliyat olur heraldeNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
Çok teşekkür ederim. Aynen öyle dediler bebeğimi düşünüyorum süt alamayacak onun stresine girdim.Çooook geçmiş olsun yaa, larkoskopik ameliyat olur heralde
Bonbooooonum en mutlu yıllar senin olsun canımın içiMutlu mu yıllar ulan niye kutlamıyon
Dur bakalım sakin ol, birkaç doktorla daha görüş. Belki birkaç ay daha ötelenebilir. Ötelenmezse bile stres olmaya gerek yok, sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sağlıklı olacakÇok teşekkür ederim. Aynen öyle dediler bebeğimi düşünüyorum süt alamayacak onun stresine girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?