Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi aksamlar kizlar

Bugün yaptiklarim;
Evi süpürttüm
Supurgenin filtresini temizledim
Bulasik makinesi yikandi yerlestirdim
Aksam yemeginden sonra mutfagi topladim
Ders calistim
Spor yapamadim ama kacamak da yapmadim
Camasir yikadim asarken podcast dinledim
Yemege ekleme yaptım
Havlulari degistirdim

Yarin lavabolari falan temizliyim, bir de toz aliyim yine supurturum evi sonra. Tozlarla adeta mucadele halindeyim

Selaaaaağm
yataklar toplandı ev havalandı
çamaşır toplandı katlandı yenisi yıkandı
kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
dip köşe süpürge yapıldı
halıkarın altı dahil silindi
cam kenarları dahil toz alındı
banyo tuvalet yıkandı aynalar silindi
çocuklar yıkandı
kaş bıyık alındı
çiçekler sulandı
balkon topladı
yemek yapıldı
82636484. Kez mutfak toplandı

Canlar sabahtır giremedim bizim sıpa sünnet oldu öğleden sonra

Bırakın üleyn ben toto kesiciyim pıçağımda var dedim hatta. Ben panik yapınca, çocuk hisseder diye kolumdan tutup patates çuvalı gibi çıkardılar odadan

Rabbime bin şükür atlattık ağlıyordu sabahtır daha yeni uyudu çünkü işedikçe yanar ora doktor söylediydi.

İnşallah sorunsuz, sağlıkla olmuştur sünneti

Nego bugün ne oldu biliyor musun? Çok duygulandığım bir an oldu oğlum içerdeyken. Tabi herkes cümbür cemaat gelmiş çocuğu için bizim kimse yok. Ben bekleme salonunda öyle koltukta oturdum titriyordu ellerimi kavuşturup içimden dualar ediyorum. O an keşke nego burda olsaydı dedim la. Ülen 28 sene devirmişim şu zalım dünyada ve benim o an sesini nefesini yüzünü gözünü cismini bildiğim anam da dahil hayatımdaki kimse değil sen geldin aklıma negooooooooooo

Ülen çırağın ne neeeeeee
Çırağın sarayında yaparız
Kavurma pilav veririz,çoçuklarada paylanco tutarız pistten uzak tutalım
Sen sarayın merdivenlerinde belirsin böyle gelinlikten halice bir beyaz elbise kafanda görümce topuzu,kocaman bir taç oğlunuda şehzade gibi giydirirz sonra vur batlasın cal oynasın
Nego denetleme memuru (misafirleri kaçırtır pasaklı geldiniz diye kapının önüne koyar )
Bonus orkestrandan sorumlu (sagola başlar 90lara atar pası gerisi Allah kerim )
C Capanin Gururu Teyom Takı sandığı memuru(oda sandığı bağrına basar oturur artık sonu ne olur bilinmez )
U UcanSupurge çoçuklara göz kulak olsun kendi bebesiyle birlikte ("oğlummmmm oynama oynama "diye çoçukları köşelerde sıkıştırır )
Biride kim ne taktı kaç celenk geldi onu yazsın
Tamam buldum sudem34

Son düzenleme:
Sağol canım benim Bilmiyorum ki bonusum ya. Baya gribim burnum falan çok akıyor. Eklem ağrım ya da başka belirti yok.
Allah şifa versin
Uzun zamandır beni bekleyen balkonu süpüdum çok mutluyum
Benim büyük kızın hafif ateşi çıktı gece okula gitmedi bugün.

Vaka sayısını gördünüz mü
Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…