Gayet elletirim sıkıntı yokO kadar yıkadığın ıspanağı kimse yapmasını şahsen kimseye elletmem yapsınlar
Bir mügeYemeği yiyip kitabımı okumak istiyorum. Bir haftadır tv yine o kadar az açtım ki oluyormuş yani onsuz
Bizde şuan seksenler izliyoruz.Bir müge
Birde seksenler
Bende bu hafta başka bir şeye bakmadım
Bu ara tlfda oyuna taktım onu azaltmam lazım
Mügeciğime bile 10 dakika anca baktımBir müge
Birde seksenler
Bende bu hafta başka bir şeye bakmadım
Bu ara tlfda oyuna taktım onu azaltmam lazım
Ispanağı et kadar severim hele ki böreğini.Canım ıspanaklı poğaça istesede yapmadım çünkü neden kendim yaparsam iştahım kapanıyor, biri yapsa yerdim
Ben özellikle hamur işlerini kendim yapıyorsam yaparken doyuyorum kokusundan falan , iştahla yiyemiyorum. Tabi evdekiler bayıla bayıla yiyorIspanağı et kadar severim hele ki böreğini.Ben de senin gibiyim kendim yapınca iştahım kapanıyor ama annem birşeyler yapınca daha bi iştahla yiyorum.Kendisi mükemmel yemek yapar.Anne kurabiyesi var onun tarifiyle her yiyen bayılıyor ve kimse onun gibi tutturamıyor. Ben denedim yapamadım.
Ben o eski eşyaları görünce çoçukluğum aklıma geliyorBizde şuan seksenler izliyoruz.Baktım ki seksenler izliyorum evdeyiz hep.Benim ruhum yaşlandı galiba dedim.
Bende tadına tuzuna bakarken doyuyorumBen özellikle hamur işlerini kendim yapıyorsam yaparken doyuyorum kokusundan falan , iştahla yiyemiyorum. Tabi evdekiler bayıla bayıla yiyor
Aslında bağımlılık olmasaMügeciğime bile 10 dakika anca baktım
Kendine meşgale bul oluyor oluyorAslında bağımlılık olmasa
Güne kendimize negatif yükleyerek başlıyoruz gün boyu aşağı cekiyor
Takip konuları bırakamıyorum ne yapayım
Bizimkiler göçmen, ıspanaklı el açması Arnavut böreği meşhurdur. Tek tek açar annem, çok güzel yapar, ama ben ıspanak sevmiyorum her şeye rağmenIspanağı et kadar severim hele ki böreğini.Ben de senin gibiyim kendim yapınca iştahım kapanıyor ama annem birşeyler yapınca daha bi iştahla yiyorum.Kendisi mükemmel yemek yapar.Anne kurabiyesi var onun tarifiyle her yiyen bayılıyor ve kimse onun gibi tutturamıyor. Ben denedim yapamadım.
Konu cezp etmiyorsa sesi acar evde dolanırım o bir alışkanlık olduKendine meşgale bul oluyor oluyorkitap okuyorum o saatlerde ya da sohbetimi dinliyorum artık. İlk başladığından beri izliyorum Mügeyi ama ben öyle oturup sonuna kadar bakmam kahvaltımı eder sonra sesini açıp işime bakarım
Vardır bi hayır bugünü değerlendir muhakkakKızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyorya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
evler eşyalar çok büyük sormuştum niye böyle diye burda kış uzun devamlı evdeyiz misafirler ev oturmaları çok oluyor bizi anca büyük ev haklıyor demişti bir arkadaşımŞu Erzurumlulara bak hele dışardan da çok mütevazı bi izlenim veriyor.Sizden bunları duymasak inanmazdım
Canım ıspanaklı poğaça istesede yapmadım çünkü neden kendim yaparsam iştahım kapanıyor, biri yapsa yerdim
Arnavut böreği hemde ıspanakBizimkiler göçmen, ıspanaklı el açması Arnavut böreği meşhurdur. Tek tek açar annem, çok güzel yapar, ama ben ıspanak sevmiyorum her şeye rağmen
Gerçi kapıları kaldı onlar da yarın inşallahİyi akşamlar kızlar bugün salon ve oturma odasının halılarını kaldırıp camlar dahil dip köşe temizledim. Bir de mutfak balkonunun kapısını sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?