Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım ıspanaklı poğaça istesede yapmadım çünkü neden kendim yaparsam iştahım kapanıyor, biri yapsa yerdim
Ispanağı et kadar severim hele ki böreğini. Ben de senin gibiyim kendim yapınca iştahım kapanıyor ama annem birşeyler yapınca daha bi iştahla yiyorum.Kendisi mükemmel yemek yapar.Anne kurabiyesi var onun tarifiyle her yiyen bayılıyor ve kimse onun gibi tutturamıyor. Ben denedim yapamadım.

Ben özellikle hamur işlerini kendim yapıyorsam yaparken doyuyorum kokusundan falan , iştahla yiyemiyorum. Tabi evdekiler bayıla bayıla yiyor

Aslında bağımlılık olmasa
Güne kendimize negatif yükleyerek başlıyoruz gün boyu aşağı cekiyor
Takip konuları bırakamıyorum ne yapayım
Kendine meşgale bul oluyor oluyor kitap okuyorum o saatlerde ya da sohbetimi dinliyorum artık. İlk başladığından beri izliyorum Mügeyi ama ben öyle oturup sonuna kadar bakmam kahvaltımı eder sonra sesini açıp işime bakarım

Bizimkiler göçmen, ıspanaklı el açması Arnavut böreği meşhurdur. Tek tek açar annem, çok güzel yapar, ama ben ıspanak sevmiyorum her şeye rağmen

Konu cezp etmiyorsa sesi acar evde dolanırım o bir alışkanlık oldu
Denerim

Vardır bi hayır bugünü değerlendir muhakkak
Şu Erzurumlulara bak hele dışardan da çok mütevazı bi izlenim veriyor.Sizden bunları duymasak inanmazdım
evler eşyalar çok büyük sormuştum niye böyle diye burda kış uzun devamlı evdeyiz misafirler ev oturmaları çok oluyor bizi anca büyük ev haklıyor demişti bir arkadaşım
Canım ıspanaklı poğaça istesede yapmadım çünkü neden kendim yaparsam iştahım kapanıyor, biri yapsa yerdim

İyi akşamlar kızlar bugün salon ve oturma odasının halılarını kaldırıp camlar dahil dip köşe temizledim. Bir de mutfak balkonunun kapısını sildim.
Gerçi kapıları kaldı onlar da yarın inşallah

Merhaba. Bugün bi halsizlik isteksizlik hakimdi üstümde. Hava da yağmurluydu onun etkisi sanırım. Yatağı toplamadım bugün. Akşama kadar kızımla debelendik durduk içinde.

Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün elimde yıkadığım birkaç parçayı yerleştirdim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Kızımın bezlerini yıkadım,
Duş aldım,
El havlularını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yemek yaptım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.

Bugün kızım biraz erken uyuyunca eşimle televizyon izledik. Beş aydır ilk defa izledim. Çok değişik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…