Çırağın sarayında yaparız
Kavurma pilav veririz,çoçuklarada paylanco tutarızpistten uzak tutalım
Sen sarayın merdivenlerinde belirsin böyle gelinlikten halice bir beyaz elbise kafanda görümce topuzu,kocaman bir taç oğlunuda şehzade gibi giydirirz sonra vur batlasın cal oynasın
Nego denetleme memuru (misafirleri kaçırtır pasaklı geldiniz diye kapının önüne koyar )
Bonus orkestrandan sorumlu (sagola başlar 90lara atar pası gerisi Allah kerim )
@Teyocan Takı sandığı memuru(oda sandığı bağrına basar oturur artık sonu ne olur bilinmez )
@UcanSupurge (çoçuklara göz kulak olsun kendi bebesiyle birlikte "oğlummmmm oynama oynama "diye çoçukları köşelerde sıkıştırır )
Biride kim ne taktı kaç celenk geldi onu yazsın
Tamam buldum @sudem34
Ben hazır kıta ütümle beklerim yüzünüz çok kırışmış alla sen bir açalım iki dakika sürmez diye gelenleri beklerimefo bunları saniye saniye gözümde canlandırdım allah almasın seni
Yalnız hepimizin görevi iyi oturmuş sende tek tek uğrar sırayla kafamızı ütülersin
Benim kafa zaten kocaman taç da takarsam Bülent Ersoy’a dönerim ahahhahahah
Günaydın bonbonummmmmm gafam çok ağrıyor yaslıyım mı göbüşüneeeee
Ülen çırağın ne neeeeeee
Yarabbi halime bin şükür asla şikayetçi değilim. Birde şu çekiçle kafama vuruluyormuş gibi mübarek ağrı da beni 10 güne bir yoklamasa ne güzel olurdu yaw
Günaydın bonbonummmmmm gafam çok ağrıyor yaslıyım mı göbüşüneeeee
Oldu teyzesi oldu elhamdulillah atlattık bunu daHayırlı olsun sünnet olmuş yavru
Allah hayırlı bir ömür nasip etsin ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inşallah ❤
Bilmiyorum ki bacım valla anlamadım bende kafam fena ağrı kesicisiz durmayacak içince de sütü sağıp döküyorum mecburŞimdi nasılsın jes? Uykusuzluk mu tetikliyor acaba migrenin varsa uykusuzluk etkiler
Böyle bir sevgiye ihtiyacım var işteUlan kıyamam baş ağrısı çok fena ya Allah şifa versin.
Belki sarılıp kemiklerini kırsam iyi gelirdi
Sitres yapıp sıkdıysan kendini ağrı yapmış olabilirBilmiyorum ki bacım valla anlamadım bende kafam fena ağrı kesicisiz durmayacak içince de sütü sağıp döküyorum mecbur
Kayfaltıda ne var
Canım börek istiyorSende bende diyet kahvaltı var başka nolacak dimi efser?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?