Maşallah yesin işte yiye cocuktan zarar gelmzHe yav minicik. 1 yasina girecek az kaldi teyzesi 4 gun kaldi
Cok yiyor ross. Az yese batmayacak.Dun esim kuru kayisi yedirmis ona. Artan 2 3 taneyi de tabakla uniteye birakmis. Bu sabah kahvaltisini hazirlarken bir ses duydum. copur cupur immm falan diyo. Baktim ki kayisi somuruyor. Askla yiyor. Cocuk yemeye asik. Tipki ben gibi Elinden aldim ama yani gec olmustu halinin bi kismini şire etmis mesela
Esim de diyor. Yesin de tek diyeMaşallah yesin işte yiye cocuktan zarar gelmz
Çocuk yemeklerle aşk yaşıyor karışma
Sevenleri ayırma :)
Valla bnmkiler çok güzel yerdi artık zar zor yiyorlar. Tek bildikleri abur cubur valla onu da vermek istemiyirm doğal.olarak
AynenEsim de diyor. Yesin de tek diye
Seninkiler de zormus yavAbur cuburlar bitsin artik vallahi zehir ya
Vallahi bende yiyorum kacamak yapiyorum. Allahim nolur piyasadan kalksin sunlar yaAynen
Biraz buyusun kendi yemeye başlasın evin de temiz olur kuzum bu kdr dertlenme
Çok zehir hemde almiorm da aldırmıyorum da genel de ama bazen bı kaç bisküvi bende götürüyorum
Evet düşünmek yoruyor ve de gergin yapıyor, ben artık gözümde büyütmemeye çalışıyorum, bütün işleri aynı anda aklıma getirmemeye çalışıyorum. Eskisi gibi nerde bir günde bütün evi kırklamak, yapamıyorum yetişemiyorum mümkün değil. Sende olduğu kadar de böyle de temiz ben takıntı yapıyorum de sürekli kendineAynen. Önceden temizlik yaparken bütün evi kırklardım. Şimdi ne vaktim yetiyor ne de takatim yetiyor. Parça parça yapınca da ev istediğim gibi temiz oluyor. Sonra devamlı kafamda şunu da bunu da yapmam lazım diye plan yapıp duruyorum. Düşünmek iş yapmaktan daha çok yoruyor.
İnşaallah bir sıkıntı yoktur canımBenim utu yigildi,utulu kiyafet kalmadi..dolap icleri cok fena kisaca ben y.odasi ve cocuk odasi dolap icini halledeyim diyom.. belime henuz guvenemiyom bu seferde gobek deligi ,cevresi ve ustu agrimaya basladi.. acaba narkoz mu yoksa icimi sisirdiler ya bi gazla adi neyse belkide o sebep..cok ayakta kalinca , oglani kaldirinca falan agrim siddetleniyo..2 gun daha gecsin sonra dicem dr..bi haftayi tamamlayalim bari agrida sancidâa
Hoş geldin aramızaMerhabaönceden temizlik yapmayı düzenli olmayı çok severdim. Ama şu bir aydır yapmak istemiyorum. 16 aylık Kıızm var o uyuyunca işlerimi yapıyorum. Dinlenmeye vakit kalmıyor. Her gece evi toplayıp yatardım bu gece biraz kendine vakit ayır sonra uyu diyorum kendi kendime ama ev batıyor gözüme. Bu topik belki eski halimi geri getirir. Çok yoruldum ve sıkıldım her gün aynı şeyler sil süpür topla.
Limonsuzdaaan beklenmedik hareketler vuuuKeşke baştan okusaydım ya sildimzaten dediğin gibi tekrar çıkar o zaman dediklerini yaparım canım bu arada ekstradan koltuklarimin başlarında sildim gidip bulaşık makinesini de bosaltayim. Çok gaza geldim tutmayın beni
Ross koltuk yıkama ve sen daha neler, hamile hamile. Benimde var makinem çok yoruyor ya huBugün koltukları yıkadım
Evin her yerini supurdum
Sildim
Çamaşır yıkadım astım
:)
Kızlar da yazmış, tabi ki beyim izin vermiyorHanımlar hayırlı akşamlar. Aklımı meşlul eden bir konu var akıl verin lütfen.
Şimdi bizim ağartmanda ev sahibi dahil 3 komşuyuz. Birkez emirvaki yaptılar apartman grubu kurdular çıkamadım. Sonra biri davet etti,oğlan hasta olmasına rağmen kaçkez kaçmak istedim,yok ikram hazırladım,yok çay koydum diye diye gittim,gitmek zorunda kaldım. Orada hemen gün yapalım her hafta birimiz yapsın diye uzattılar muhabbeti ben bakarız dedim. O günden sonra defalarca davet ayarladılar geri çevirdim. Ben bunlardan nasıl kurtulayım? Kalp kırmadan,kibirli dedirtmeden arkamdan nasıl keseyim ilişkiyi? Ne edilen muhabbet nede farklı konular bana hitap etmiyor. Yalnız olmayı,evde çocuklarımla zaman geçirmeği seven birisiyim. Sürekli baskı altında kalıyorum,pat diye birşey atıyorlar ortaya. Sürekli yok diyen taraf nazlanan taraf olarak görülmekte istemiyorum.
Nego
Feslegen Kokulu Nane
Bonus
Limonsuzzcay
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun inşaallah.
Aynen öyleEşim izin vermedi diyim en iyisi ne düşünürlerse düşünsünler değilmi? Eşi bizle gezmeğe izin vermiyor diye düşünürlerse birdaha aralarınada almak istemezler
Günaydın canim
günaydınnnn
Günaydın hanımlarGünaydın Artemis
Hoş geldin aramızaKızlar bu topik nasıl işliyor. Bende katılmak isterim. 1 aylık evliyim. Görümcelerim kaynamgil oğullarının evlenmesini bekliyorlarmış galiba, sürekli size geliyoruz diye haber yolluyorlar.yarın yine bizdeler. Akşamdan kalabalık toplayacağım sabah kalkarkalkmaz eşimin eline süpürge vereceğim silip toz almayıda ben yapacağım. Tuvalet banyo yıkarım. Aslında o tazmanya canavarı 6 çocuk evin içine edecek yine ama yapmadan da olmuyor işte.
Manevi ödev tamam8 Aralık Ödevi
Pazar klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )
Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
Çok güzelmiş. Beni aranıza kabul ederseniz bende varımGünaydın hanımlar
Hoş geldin aramızaerken başlamışlar çok çok gelmeye
Sabah o gün yapılacak ödevi verip etiketliyorum listede olanları.
Gün içinde yapılacak işleri madde madde yazıyor isteyen, motive ediyor buraya yazınca yapmak zorunda hissediyorsun bir nevi :)
Gün içinde şunları yaptım diye yazan da var.
Mesela yapılacak iş çok amanir türlü kalkasın yok, o zaman da buraya yazıyorsun kim benimle maratona var diye, katılan ya da katılanlarla bir saatte en çok işi kim yapacak diye bir nevi yarış yapmış oluyorsun, o gazla ev işi de bitmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?