Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah yesin işte yiye cocuktan zarar gelmz
Çocuk yemeklerle aşk yaşıyor karışma
Sevenleri ayırma :)

Valla bnmkiler çok güzel yerdi artık zar zor yiyorlar. Tek bildikleri abur cubur valla onu da vermek istemiyirm doğal.olarak

Esim de diyor. Yesin de tek diye
Seninkiler de zormus yav Abur cuburlar bitsin artik vallahi zehir ya

Esim de diyor. Yesin de tek diye
Seninkiler de zormus yav Abur cuburlar bitsin artik vallahi zehir ya
Aynen
Biraz buyusun kendi yemeye başlasın evin de temiz olur kuzum bu kdr dertlenme

Çok zehir hemde almiorm da aldırmıyorum da genel de ama bazen bı kaç bisküvi bende götürüyorum

Aynen
Biraz buyusun kendi yemeye başlasın evin de temiz olur kuzum bu kdr dertlenme

Çok zehir hemde almiorm da aldırmıyorum da genel de ama bazen bı kaç bisküvi bende götürüyorum
Vallahi bende yiyorum kacamak yapiyorum. Allahim nolur piyasadan kalksin sunlar ya

Evet düşünmek yoruyor ve de gergin yapıyor, ben artık gözümde büyütmemeye çalışıyorum, bütün işleri aynı anda aklıma getirmemeye çalışıyorum. Eskisi gibi nerde bir günde bütün evi kırklamak, yapamıyorum yetişemiyorum mümkün değil. Sende olduğu kadar de böyle de temiz ben takıntı yapıyorum de sürekli kendine
İnşaallah bir sıkıntı yoktur canım eşine çok kızıyorum çok üzülüyorum durumuna
Hoş geldin aramıza hiç dert etme bakmışsın ki çok güzel düzen kurmuşsun, hep birlikte yaparız
Limonsuzdaaan beklenmedik hareketler vuuu eline sağlık
Bugün koltukları yıkadım
Evin her yerini supurdum
Sildim
Çamaşır yıkadım astım
:)
Ross koltuk yıkama ve sen daha neler, hamile hamile. Benimde var makinem çok yoruyor ya hu
Kızlar da yazmış, tabi ki beyim izin vermiyor

8 Aralık Ödevi

Pazar
klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )

Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.

@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141

Son düzenleme:
Kızlar bu topik nasıl işliyor. Bende katılmak isterim. 1 aylık evliyim. Görümcelerim kaynamgil oğullarının evlenmesini bekliyorlarmış galiba, sürekli size geliyoruz diye haber yolluyorlar.yarın yine bizdeler. Akşamdan kalabalık toplayacağım sabah kalkarkalkmaz eşimin eline süpürge vereceğim silip toz almayıda ben yapacağım. Tuvalet banyo yıkarım. Aslında o tazmanya canavarı 6 çocuk evin içine edecek yine ama yapmadan da olmuyor işte.

Günaydın canim
Günaydın Artemis
Günaydın hanımlar
Hoş geldin aramıza erken başlamışlar çok çok gelmeye
Sabah o gün yapılacak ödevi verip etiketliyorum listede olanları.
Gün içinde yapılacak işleri madde madde yazıyor isteyen, motive ediyor buraya yazınca yapmak zorunda hissediyorsun bir nevi :)
Gün içinde şunları yaptım diye yazan da var.
Mesela yapılacak iş çok amanir türlü kalkasın yok, o zaman da buraya yazıyorsun kim benimle maratona var diye, katılan ya da katılanlarla bir saatte en çok işi kim yapacak diye bir nevi yarış yapmış oluyorsun, o gazla ev işi de bitmiş oluyor

Manevi ödev tamam

D e f n e cano gün sormuşsun tam adamına :) tek 1 kere katıldım illallah dedim ve bitti. Bundan sonra bekli fikrim değişir vs bilmiyorum ama istemiyorum gitmiyorum.

Ablam ve tanıdık arkadaşlar eltim görümcem var. Hepsiylede aram çok iyi ayrı ayrı çokta severler beni çağırıyolar ama gitmiyorum.

İlk başlarda kızları bahane ettim şimdi istemediğimi söylüyorum beni sarmıyo diyorum.

Ha komşuymuş seninkiler belki diyemezsin eşine atmakta olabilir tabi. Bazen oda çok yanlış anlaşılıyo kocan bizemi güvenmiyo gibi.

Çok güzelmiş. Beni aranıza kabul ederseniz bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…