Çok güzelmiş. Beni aranıza kabul ederseniz bende varım
Kuzum ya hala devam ediyor demekBaş dönmelerim oluyo yine 2 gündür akşam annemdeydim bulaşıkları bile o topladı.
Eve gelince yattım direk.
Uyuyup uyanıyormudur nedir bilmiyorum
O kdr daha agirlasmadom ondan sanirmEvet düşünmek yoruyor ve de gergin yapıyor, ben artık gözümde büyütmemeye çalışıyorum, bütün işleri aynı anda aklıma getirmemeye çalışıyorum. Eskisi gibi nerde bir günde bütün evi kırklamak, yapamıyorum yetişemiyorum mümkün değil. Sende olduğu kadar de böyle de temiz ben takıntı yapıyorum de sürekli kendine
İnşaallah bir sıkıntı yoktur canımeşine çok kızıyorum çok üzülüyorum durumuna
Hoş geldin aramızahiç dert etme bakmışsın ki çok güzel düzen kurmuşsun, hep birlikte yaparız
Limonsuzdaaan beklenmedik hareketler vuuueline sağlık
Ross koltuk yıkama ve sen daha neler, hamile hamile. Benimde var makinem çok yoruyor ya hu
Kızlar da yazmış, tabi ki beyim izin vermiyor
Kuzum ya hala devam ediyor demek
vertigo mu sorun, hacemat yaptırcam diyordun yaptırdın mı
Ay sorma bende aynıyım işte elimi verdim kolumu kaptırmadan çekeyim bari. Bugün birşey uydurucam bakalımD e f n e cano gün sormuşsun tam adamına :) tek 1 kere katıldım illallah dedim ve bitti. Bundan sonra bekli fikrim değişir vs bilmiyorum ama istemiyorum gitmiyorum.
Ablam ve tanıdık arkadaşlar eltim görümcem var. Hepsiylede aram çok iyi ayrı ayrı çokta severler beni çağırıyolar ama gitmiyorum.
İlk başlarda kızları bahane ettim şimdi istemediğimi söylüyorum beni sarmıyo diyorum.
Ha komşuymuş seninkiler belki diyemezsin eşine atmakta olabilir tabi. Bazen oda çok yanlış anlaşılıyo kocan bizemi güvenmiyo gibi.
İlacı falan var mı kuzumYaptırdım aralıklı 3 kere zaten onlardan sonra gözüm açıldı.
Tekrarlıyo bi anda bişey sallıyo beni sanki.
Çocuklar hopluyo koltuğa ben düşüyorum sanki.
Hani uykuda sıçrama olur ya düşüyorum sanarız onun gibi bişey
Maşaallah bir sürü iş yapmışsın tabi yorulursunKızlar yaptığım işleri yazayım çocuğu derse bıraktım diğeriyle markete gittim geri döndüm tekrar çocukla starbucksa kahve içmeye gittik bugün evdeyim ya çocuklarla ilgileneyim dedim
Sonra küçüğüm makarna istedi makarna pişirdim eşim evde yok
Yatak odasının nevresimlerini söktüm renklileri makineye attım bitince beyazları atıcam kurutup takıcam...
Salonu toparladım masayı sildim yerleri sildim
Kapının girişini sildim ayakkabıları düzenledim
Ebeveyn tuvaletini sildim her tarafını çöp kutusu süpürge klozet ayna filan... duşakabin kaldı
Kahvaltı bulaşıklarını topladım ama makineye dizmedim mutfak duruyor ben de yoruldum bayağı......
Başka doktora gittin mi tekrarYaptırdım aralıklı 3 kere zaten onlardan sonra gözüm açıldı.
Tekrarlıyo bi anda bişey sallıyo beni sanki.
Çocuklar hopluyo koltuğa ben düşüyorum sanki.
Hani uykuda sıçrama olur ya düşüyorum sanarız onun gibi bişey
Ay sorma bende aynıyım işte elimi verdim kolumu kaptırmadan çekeyim bari. Bugün birşey uydurucam bakalım
Bir insan neden haftasonu bile erken uyanir ?Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir gün olsun inşaallah.
Aynen bonus. Evdeyken aklıma eser iş yaparım,dizi izlerim,kalkıp çocuklarla dans ederim vs vs. Yeri gelir takarım kuaklığımı müziğimi dinlerim. Vallahi tek başına kahve+kitap bile kalabalıktan kat kat daha hoş geliyor bana. Böylesi sürekli emirvaki mesajları,cevap vermezsen arayıp zorlamalar hiiç bana göre olmayan şeyler. Birde aynı apartman,hele alt katımda ev sahibi darladılar.. Yalnızlık can gerisi boşluk :) yazdım,bana uymayın,onay almayın nezaman nasıl istiyorsanız,buluşun,görüşün dedim ses yok :)Kendime dair hiçbir paylaşımım olamıyor defne hep genel yüzeysel.
Ruhen sıkıldığı bi yerde duramıyor insan e bi zorunlulukta yok gerek yok o yüzden
Aynen bonus. Evdeyken aklıma eser iş yaparım,dizi izlerim,kalkıp çocuklarla dans ederim vs vs. Yeri gelir takarım kuaklığımı müziğimi dinlerim. Vallahi tek başına kahve+kitap bile kalabalıktan kat kat daha hoş geliyor bana. Böylesi sürekli emirvaki mesajları,cevap vermezsen arayıp zorlamalar hiiç bana göre olmayan şeyler. Birde aynı apartman,hele alt katımda ev sahibi darladılar.. Yalnızlık can gerisi boşluk :) yazdım,bana uymayın,onay almayın nezaman nasıl istiyorsanız,buluşun,görüşün dedim ses yok :)
Maalesef..Oyy whtsap grubumu
Mutfağı da toparladım keyif kahvemi içiyorum çocuklarlaMaşaallah bir sürü iş yapmışsın tabi yorulursun
Buaralar özellikle ihtiyacım olan ödevleri veriyorsun8 Aralık Ödevi
Pazar klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )
Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
8 Aralık Ödevi
Pazar klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )
Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
Çocukları uyutmaz, namaza kalkarBir insan neden haftasonu bile erken uyanir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?