Düzenli Evimiz & Hayatımız

Baş dönmelerim oluyo yine 2 gündür akşam annemdeydim bulaşıkları bile o topladı.

Eve gelince yattım direk.
Uyuyup uyanıyormudur nedir bilmiyorum
Kuzum ya hala devam ediyor demek
vertigo mu sorun, hacemat yaptırcam diyordun yaptırdın mı

O kdr daha agirlasmadom ondan sanirm

Kuzum ya hala devam ediyor demek
vertigo mu sorun, hacemat yaptırcam diyordun yaptırdın mı

Yaptırdım aralıklı 3 kere zaten onlardan sonra gözüm açıldı.
Tekrarlıyo bi anda bişey sallıyo beni sanki.
Çocuklar hopluyo koltuğa ben düşüyorum sanki.
Hani uykuda sıçrama olur ya düşüyorum sanarız onun gibi bişey

Ay sorma bende aynıyım işte elimi verdim kolumu kaptırmadan çekeyim bari. Bugün birşey uydurucam bakalım

İlacı falan var mı kuzum

Kızlar yaptığım işleri yazayım çocuğu derse bıraktım diğeriyle markete gittim geri döndüm tekrar çocukla starbucksa kahve içmeye gittik bugün evdeyim ya çocuklarla ilgileneyim dedim
Sonra küçüğüm makarna istedi makarna pişirdim eşim evde yok
Yatak odasının nevresimlerini söktüm renklileri makineye attım bitince beyazları atıcam kurutup takıcam...
Salonu toparladım masayı sildim yerleri sildim
Kapının girişini sildim ayakkabıları düzenledim
Ebeveyn tuvaletini sildim her tarafını çöp kutusu süpürge klozet ayna filan... duşakabin kaldı
Kahvaltı bulaşıklarını topladım ama makineye dizmedim mutfak duruyor ben de yoruldum bayağı......

Maşaallah bir sürü iş yapmışsın tabi yorulursun

Başka doktora gittin mi tekrar

Kendime dair hiçbir paylaşımım olamıyor defne hep genel yüzeysel.
Ruhen sıkıldığı bi yerde duramıyor insan e bi zorunlulukta yok gerek yok o yüzden
Aynen bonus. Evdeyken aklıma eser iş yaparım,dizi izlerim,kalkıp çocuklarla dans ederim vs vs. Yeri gelir takarım kuaklığımı müziğimi dinlerim. Vallahi tek başına kahve+kitap bile kalabalıktan kat kat daha hoş geliyor bana. Böylesi sürekli emirvaki mesajları,cevap vermezsen arayıp zorlamalar hiiç bana göre olmayan şeyler. Birde aynı apartman,hele alt katımda ev sahibi darladılar.. Yalnızlık can gerisi boşluk :) yazdım,bana uymayın,onay almayın nezaman nasıl istiyorsanız,buluşun,görüşün dedim ses yok :)

Oyy whtsap grubumu

Buaralar özellikle ihtiyacım olan ödevleri veriyorsun
Mutfak dolaplarini duzenliycem bugün bitince de çocukların çorap çekmecesi e dalarım artık nasıl oldun canım iyice toparladı mi?

Manevi ödevim tamam. Dün akşam yemeğini erken yemiştim çok acıkmışım. Güzel bir kahvaltı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…