Afiyet olsun canımMutfağı da toparladım keyif kahvemi içiyorum çocuklarla
Hala biraz ağrı var yarın kontrole gidicem, tekrarlasın istemiyorum tam geçmedi çünkü beyazlıkBuaralar özellikle ihtiyacım olan ödevleri veriyorsun
Mutfak dolaplarini duzenliycem bugün bitince de çocukların çorap çekmecesi e dalarım artıknasıl oldun canım iyice toparladı mi?
Afiyet olsun canımManevi ödevim tamam. Dün akşam yemeğini erken yemiştim çok acıkmışım. Güzel bir kahvaltı yaptım.
Evet ben de kendime şaşırıyorumLimonsuzdaaan beklenmedik hareketler vuuueline sağlık
İnşAllah geçer balım. Buarada profiline ne yazmışsın neyin kısaltmasıAfiyet olsun canım
Hala biraz ağrı var yarın kontrole gidicem, tekrarlasın istemiyorum tam geçmedi çünkü beyazlık
Afiyet olsun canım
Hadi bakalım içinde ki temizlik neferi ortaya çıktıEvet ben de kendime şaşırıyorumbugün de aklımda birsürü şey var yapayım da yazayım kendini aşanlarda bugün ❤beeen
İnşaallah canım, sır söylememİnşAllah geçer balım. Buarada profiline ne yazmışsın neyin kısaltması
Bence yazmalısınİnşaallah canım, sır söylemem
Bizde her gün öyle alıştım...Güzel bir güne uyanmıştım. İnsanın eşi bütün enerjisini sömürür mü? Adam bütün enerjimi huuuup diye çekti gitti. Elim ayağım uyuşuk öyle kanepede uzandım. Nasıl tekrar hayata dönüyorsunuz
Ne olduki canım? Anlık sinirse hiiç takmıyorum. Birikmiş birşeyse bende onun enerjisini sömürüyorum. Hayat devam ediyor yapacak birşey yok malesefGüzel bir güne uyanmıştım. İnsanın eşi bütün enerjisini sömürür mü? Adam bütün enerjimi huuuup diye çekti gitti. Elim ayağım uyuşuk öyle kanepede uzandım. Nasıl tekrar hayata dönüyorsunuz
11 yıllık klasik. Çocuklarıma mutlu anne olmak istiyorum ama bu adamla ne kadar mümkünNe olduki canım? Anlık sinirse hiiç takmıyorum. Birikmiş birşeyse bende onun enerjisini sömürüyorum. Hayat devam ediyor yapacak birşey yok malesef
4/4lük evlilik kaldımı ki be canım. Hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Allah içine ferahlık versin. Zaten o çocuklar da olmasa..11 yıllık klasik. Çocuklarıma mutlu anne olmak istiyorum ama bu adamla ne kadar mümkün
Sıkma canını kalk elini yüzünü yıka, derin bir nefes al,çocuklarına kocaman sarıl herşeyi geçtim onların sana daha çok ihtiyacı var. Üzme kendini çünki hiç değmez canına yazık. Onlar büyüdükçe sana arkadaş,eş,dost olacak inşallah.11 yıllık klasik. Çocuklarıma mutlu anne olmak istiyorum ama bu adamla ne kadar mümkün
8 Aralık Ödevi
Pazar klasiği tabi ki ütü
İç çamaşırı ve çorap çekmeceleri düzenleme (eli değen yatak odasında ki bütün çekmeceleri düzenleyebilir )
Aldıklarımızı yerine koyuyoruz bugün, her şey ait olduğu yere (insanlarda )
Manevi ödev : Güzel bir pazar kahvaltısı sofrası hazırlamak.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
Amin. Allah razı olsun. Sizinde eliniz ayağınız çekiliyor mu. Ne yapınca daha çabuk atlatılır ki. Çocuklarım,evim bakımsız kalıyor böyle olunca. Bütün gün kendime gelemiyorum. Aglasaydim daha mı çabuk atlatirdim4/4lük evlilik kaldımı ki be canım. Hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Allah içine ferahlık versin. Zaten o çocuklar da olmasa..
Ağlamak iyi gelecekse ağla tabiki açılırsın. Ben biraz soğukkanlıyım eskiden senin gibi olurken,şimdi oan atıyorum aklımda. Kim üzerse üzsün. İçten içe kırgınlığıö devam eder ama,asla hayatımı etkileyecek kadar kafama takmam. Değmeyeceğini zamanla anladım.Amin. Allah razı olsun. Sizinde eliniz ayağınız çekiliyor mu. Ne yapınca daha çabuk atlatılır ki. Çocuklarım,evim bakımsız kalıyor böyle olunca. Bütün gün kendime gelemiyorum. Aglasaydim daha mı çabuk atlatirdim
Vallahi bravo reis. Onunde egiliyorumÇocukları uyutmaz, namaza kalkar
Cidden bende alıştım artık. Ve bende aynen senin gibi oluyorum cnm henüz bi çözüm bulamadımAmin. Allah razı olsun. Sizinde eliniz ayağınız çekiliyor mu. Ne yapınca daha çabuk atlatılır ki. Çocuklarım,evim bakımsız kalıyor böyle olunca. Bütün gün kendime gelemiyorum. Aglasaydim daha mı çabuk atlatirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?