Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağı da toparladım keyif kahvemi içiyorum çocuklarla
Afiyet olsun canım
Buaralar özellikle ihtiyacım olan ödevleri veriyorsun
Mutfak dolaplarini duzenliycem bugün bitince de çocukların çorap çekmecesi e dalarım artık nasıl oldun canım iyice toparladı mi?
Hala biraz ağrı var yarın kontrole gidicem, tekrarlasın istemiyorum tam geçmedi çünkü beyazlık
Manevi ödevim tamam. Dün akşam yemeğini erken yemiştim çok acıkmışım. Güzel bir kahvaltı yaptım.
Afiyet olsun canım

Bizde her gün öyle alıştım...

Ne olduki canım? Anlık sinirse hiiç takmıyorum. Birikmiş birşeyse bende onun enerjisini sömürüyorum. Hayat devam ediyor yapacak birşey yok malesef

11 yıllık klasik. Çocuklarıma mutlu anne olmak istiyorum ama bu adamla ne kadar mümkün
Sıkma canını kalk elini yüzünü yıka, derin bir nefes al,çocuklarına kocaman sarıl herşeyi geçtim onların sana daha çok ihtiyacı var. Üzme kendini çünki hiç değmez canına yazık. Onlar büyüdükçe sana arkadaş,eş,dost olacak inşallah.

Benim ilk ödevim oluyor bunu vee ütüm yok

Şimdi disaridayim, sabah gorevliydim. Çekmece içi ve ev düzenlemeyi akşama yapayım inş :)

4/4lük evlilik kaldımı ki be canım. Hepimiz zaman zaman bunları yaşıyoruz. Allah içine ferahlık versin. Zaten o çocuklar da olmasa..
Amin. Allah razı olsun. Sizinde eliniz ayağınız çekiliyor mu. Ne yapınca daha çabuk atlatılır ki. Çocuklarım,evim bakımsız kalıyor böyle olunca. Bütün gün kendime gelemiyorum. Aglasaydim daha mı çabuk atlatirdim

Ağlamak iyi gelecekse ağla tabiki açılırsın. Ben biraz soğukkanlıyım eskiden senin gibi olurken,şimdi oan atıyorum aklımda. Kim üzerse üzsün. İçten içe kırgınlığıö devam eder ama,asla hayatımı etkileyecek kadar kafama takmam. Değmeyeceğini zamanla anladım.

Bugün ne yaptım
Bütün evi topladık çocuklarla kocam pert
Çocukların gardırobunu düzen ledim küçük oğlanın kıyafetlerini büyüğün yanına taşıdım
Bazayı açıp kız için ve oğlan için kıyafetleri seçtim hepsini elden geçirdim son yazlıkları kaldırdım
2 tepsi poğaça yaptım oğlanın beslenmesine
2 makine çamaşır katlanacak beni bekliyor
Çocuklar yıkanacak saç tırnak bakımları yapılacak

Cidden bende alıştım artık. Ve bende aynen senin gibi oluyorum cnm henüz bi çözüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…