Çok geçmiş olsun canım. Umca damla çok iyi geliyor. Günde 3 kere 1000 mg c vitamini iç mutlakaKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
Ateşim çok yok. Boğazım hafif ağrıyor. Kafam ağırlaştı, boğazlarım dolu gibi, kulaklarım da ağrıyor. Belim kuyruk solumum da ağrıyor.
Süte geçmesin diye birşey de alamadım. Zencefil bal limon yaptım. Maske taktım evde.
Bebek de hep kucağımda uyuyor ondan maskesiz durmuyorum.
Varsa bir tavsiyeniz valla iyi olur. Birde bize dua ederseniz cuma niyetine hayırınıza❤
Jes çok geçmiş olsun ya c vitamini al bi minoset alabilirsin olmadı gidersin doktora.Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
Ateşim çok yok. Boğazım hafif ağrıyor. Kafam ağırlaştı, boğazlarım dolu gibi, kulaklarım da ağrıyor. Belim kuyruk solumum da ağrıyor.
Süte geçmesin diye birşey de alamadım. Zencefil bal limon yaptım. Maske taktım evde.
Varsa bir tavsiyeniz valla iyi olur. Birde bize dua ederseniz cuma niyetine hayırınıza❤
Geçmiş olsun canım ya doktora git o sana uyugun gördüğü ilacı yazar.Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
Benimki akşam petek kontorölüne çıkıyorBenimki de öyle sonra da içerden bi ses bi yer mi açtınız soğuk geliyeeah
Çok geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
EnişteBenimki akşam petek kontorölüne çıkıyor
Açıksa kısa kısa geliyor
En azından için rahat eder artık, iyi olur bundan sonra umarımİyi akşamlar kızlarhastane hastane dolaştık bugün çok yorgunum.Kızım için dosya açıldı çocuk gastroentrolojiden şimdi işin uzmanıyla bu işi yürütmek içimi bi nebze olsun rahatlatacak.Kesinlikle çocuk dr.u ile olacak iş değil işin içinden çıkamıyoruz çünkü.Hiçbir soruma yanıt bulamadım gittiğim dr.dan bi de annesi işin çok zor diyo habire moral motivasyon sıfırlamak için herşeyi olumsuz olumsuz konuşuyor.
Aleykümselam, hem hamilelik hem çocuklar normalSlmlar, ben pazartesi perşembe ve cuma iş yapamıyorum çünkü geç geliyorum eve ve ancak yemek faslı falan oluyor
Allah şifa versinKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
Neyi var teneffüs kardeş ?İyi akşamlar kızlarhastane hastane dolaştık bugün çok yorgunum.Kızım için dosya açıldı çocuk gastroentrolojiden şimdi işin uzmanıyla bu işi yürütmek içimi bi nebze olsun rahatlatacak.Kesinlikle çocuk dr.u ile olacak iş değil işin içinden çıkamıyoruz çünkü.Hiçbir soruma yanıt bulamadım gittiğim dr.dan bi de annesi işin çok zor diyo habire moral motivasyon sıfırlamak için herşeyi olumsuz olumsuz konuşuyor.
İnşallah canım Rabbim iyi dr.larla karşılaştırsın hepimizi doğru tedaviye ulaşalım inş.En azından için rahat eder artık, iyi olur bundan sonra umarım
Alerjisi var canım şuan süt ve ürünleri diyetindeyim kanlı mukuslu ishal vardı.Şükür kan yok ama huzursuzluk devam ediyo sık kaka yapma karın ağrısı var hala. Uzman dr.daha iyi yönlendirecektir diye düşünüyorum.Neyi var teneffüs kardeş ?
Senin yeni doğan bebek mi bu?Alerjisi var canım şuan süt ve ürünleri diyetindeyim kanlı mukuslu ishal vardı.Şükür kan yok ama huzursuzluk devam ediyo sık kaka yapma karın ağrısı var hala. Uzman dr.daha iyi yönlendirecektir diye düşünüyorum.kk birinci noteri yönlendirdi sağolsun tavsiyesi üzerine öğrendim yoksa boşa vakit kaybetmiştik olacaktık.
Ünlüsün demekkız ifşa olsam ne olacak. Ben şehrimde ünlüyüm zatensen de tanısan ne olur lezzet mutfağından alıyorum bazı şeyleri
Alerjisi var canım şuan süt ve ürünleri diyetindeyim kanlı mukuslu ishal vardı.Şükür kan yok ama huzursuzluk devam ediyo sık kaka yapma karın ağrısı var hala. Uzman dr.daha iyi yönlendirecektir diye düşünüyorum.kk birinci noteri yönlendirdi sağolsun tavsiyesi üzerine öğrendim yoksa boşa vakit kaybetmiştik olacaktık.
Amin.Çok sağol canım ❤ Allah dermansız dert vermesin ama cidden bilinmemezlikde olunca çok zor oluyor el kadar yavru karın ağrıları çekiyor.Senin yeni doğan bebek mi bu?
Allah şifa versin inşallah
Hastalığın her türlüsü zor canım.
Süt alerjisi nasıl anladınız?
Jes çok geçmiş olsun. Kullanabileceğin hafif ilaçlar vardır bi doktora danış istersen.Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahben hastalandım sanırım ya üşüttüm ya da virüs bulaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?