Sana özelden atıyorum dene istersenYarın yapacağım zaman önemli değil ama mayalı hamur yapamıyorum olmuyor hiç
Bende eve sokmam diyordumYaaaa3 günde okadar bağlandım ki, çok iyi geliyor ruhuma
İshal yoksa korkma canım toparlar yavru inşŞuan kusma veya ishal yok. Yarın veterinere götüreyim biçok üzgünüm
Benim eşimde istemedi, birşey olursa çok üzülürsün ayrıca ses yapar falan dedi. Dinlemedim aldım ama çooook iyi geldi. Bir bebeğim yok, bu yavru bana neşe oldu resmen.Bende eve sokmam diyordum
Kız pandemide yalnız kalınca aldık 1 senedir bizimle eşim hiç sevmez taşınırken verelim dedi olurmu dedim getirdim onlarda evin ferdi nasıl verelim dedim
Bonusumİshal yoksa korkma canım toparlar yavru inş
Herşey zamanıda hayrıla olur inşallahBenim eşimde istemedi, birşey olursa çok üzülürsün ayrıca ses yapar falan dedi. Dinlemedim aldım ama çooook iyi geldi. Bir bebeğim yok, bu yavru bana neşe oldu resmen.
1 bardak su ve 1 bardak sütü karıştır cezve gibi bir şey de ılıt bunları ocakta Ilındıktan sonra yoğuracağın kaba al 1 kaşık şeker ve 1 paket instant mayayı kat karıştır maya çözüldükten sonra 1 su bardağı yağı da ekle karıştır en son bir tatlı kaşığı tuz ve 6 su bardağı unu ekle güzelce yoğur 5 dakika kadar cıvık diye sakın un ekleme 1-2 dakika sonra hamur kendini topluyor hamura parmak batırdığında yukarı doğru çıkıyorsa o çukur hamur olmuştur ağzını kapat mayalansın yarım saat 45 dakika kadar içine istediğin şeyden koyup şekillendir bi 15-20 dakika da tepside mayalansın fansız alt üst 200 derecede pişir çıkınca Tepsinin üstüne temiz sofra Bezi ört al sana yumuş yumuş mis gibi poğaça kendi keşfettiğim püf noktası sıvı malzeme miktarının iki katı kadar un koymak un fazla koyunca mayalı hamur bile sepsert oluyorKızlar güzel ve kolay poğaça tarifiniz var mı
Kimse fark etmemiş mi ya onun orda kaldığınıSelam canlarım nasılsınız? Çok hüzünlüyüm bugün. Sabah çocukları kayak merkezine götürecekti okul. Velilere bilgi verdim benim velilerden göndermeyeceğiz diyen olmadı hiç. 70 TL ücreti vardı. Neyse çocuklar geziye gitti ben katılmadım geziye okula gittim, bir iş için sınıfa bir girdim bir öğrencim gitmemiş mahsun mahsun oturuyor tek başına sen neden burdasın gitmedin dedim, paramız yokmuş dedi. Kızlar o kadar kötü oldum ki, haberim olsa ben verirdim parasını o çocuğun öyle oturuşu gözümün önünden gitmiyor
Yavrumm yaSelam canlarım nasılsınız? Çok hüzünlüyüm bugün. Sabah çocukları kayak merkezine götürecekti okul. Velilere bilgi verdim benim velilerden göndermeyeceğiz diyen olmadı hiç. 70 TL ücreti vardı. Neyse çocuklar geziye gitti ben katılmadım geziye okula gittim, bir iş için sınıfa bir girdim bir öğrencim gitmemiş mahsun mahsun oturuyor tek başına sen neden burdasın gitmedin dedim, paramız yokmuş dedi. Kızlar o kadar kötü oldum ki, haberim olsa ben verirdim parasını o çocuğun öyle oturuşu gözümün önünden gitmiyor
Bu çocuk zaten pansiyonda kalan öğrenci yatılıYavrumm yaveli neden okula yollamış
Yatılı öğrenci okuldaymış zaten. İdare falan da fark etmemiş, etsek alırdık yanımıza dedi. Sessiz bir çocuk zaten bir köşede durmuşYavrumm yaveli neden okula yollamış
Ah kıyamam yavrum benimSelam canlarım nasılsınız? Çok hüzünlüyüm bugün. Sabah çocukları kayak merkezine götürecekti okul. Velilere bilgi verdim benim velilerden göndermeyeceğiz diyen olmadı hiç. 70 TL ücreti vardı. Neyse çocuklar geziye gitti ben katılmadım geziye okula gittim, bir iş için sınıfa bir girdim bir öğrencim gitmemiş mahsun mahsun oturuyor tek başına sen neden burdasın gitmedin dedim, paramız yokmuş dedi. Kızlar o kadar kötü oldum ki, haberim olsa ben verirdim parasını o çocuğun öyle oturuşu gözümün önünden gitmiyor
Ailesi köydeymiş, yatılı öğrenciAh kıyamam yavrum benimÇok üzüldüm. Okula göndermeseydi bari ailesi, biliyorlar gezi var. Çocuk daha çok üzülmüştür.
Ah yavrumBu çocuk zaten pansiyonda kalan öğrenci yatılı
Yumurta sürdürmemişim ya üstüne onu unutma beybisu işte biliyorsundur çörek otu susam serpiştir birkaç tane oldu bitti1 bardak su ve 1 bardak sütü karıştır cezve gibi bir şey de ılıt bunları ocakta Ilındıktan sonra yoğuracağın kaba al 1 kaşık şeker ve 1 paket instant mayayı kat karıştır maya çözüldükten sonra 1 su bardağı yağı da ekle karıştır en son bir tatlı kaşığı tuz ve 6 su bardağı unu ekle güzelce yoğur 5 dakika kadar cıvık diye sakın un ekleme 1-2 dakika sonra hamur kendini topluyor hamura parmak batırdığında yukarı doğru çıkıyorsa o çukur hamur olmuştur ağzını kapat mayalansın yarım saat 45 dakika kadar içine istediğin şeyden koyup şekillendir bi 15-20 dakika da tepside mayalansın fansız alt üst 200 derecede pişir çıkınca Tepsinin üstüne temiz sofra Bezi ört al sana yumuş yumuş mis gibi poğaça kendi keşfettiğim püf noktası sıvı malzeme miktarının iki katı kadar un koymak un fazla koyunca mayalı hamur bile sepsert oluyor
Ayy nasıl güzel anlatmışsın teşekkür ederim canım1 bardak su ve 1 bardak sütü karıştır cezve gibi bir şey de ılıt bunları ocakta Ilındıktan sonra yoğuracağın kaba al 1 kaşık şeker ve 1 paket instant mayayı kat karıştır maya çözüldükten sonra 1 su bardağı yağı da ekle karıştır en son bir tatlı kaşığı tuz ve 6 su bardağı unu ekle güzelce yoğur 5 dakika kadar cıvık diye sakın un ekleme 1-2 dakika sonra hamur kendini topluyor hamura parmak batırdığında yukarı doğru çıkıyorsa o çukur hamur olmuştur ağzını kapat mayalansın yarım saat 45 dakika kadar içine istediğin şeyden koyup şekillendir bi 15-20 dakika da tepside mayalansın fansız alt üst 200 derecede pişir çıkınca Tepsinin üstüne temiz sofra Bezi ört al sana yumuş yumuş mis gibi poğaça kendi keşfettiğim püf noktası sıvı malzeme miktarının iki katı kadar un koymak un fazla koyunca mayalı hamur bile sepsert oluyor
Bu tarz gezi ve aktivite gibi durumlarda bazı çocuklar çok üzülüyor ya. Yapsan bi dert yapmasan bi dertAilesi köydeymiş, yatılı öğrencimecbur geliyor pazartesi okula
Okul sonrası izin aldım idareden, dondurma yemeye götürdüm ama yine de içimde kaldı. Eşime dedim bir haftasonu gidelim bu çocuğu da götürelimAh yavrum
Böyle şeyler hep hatırlanırumarım bunların unuturacak güzel mutlu günleri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?